HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

Eagles
Moderator
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski Mostar

Post Postao/la Eagles » 14 jan 2009, 00:23

antipolitika je napisao/la:Sve dok nema sluzbenog priopcenja ja ti ne pusim te mahalske price. :D
Pa forum i sluzi za te mahalske price.
Provjerene informacije stoje na sluzbenim stranicama a forumi su za naprdivanje.

BRT
Kontakt:

Post Postao/la BRT » 14 jan 2009, 01:00

Utorak, 13 Siječanj 2009.
Napokon su na Poljudu izašli sa imenima protivnika sa kojima će odigrati pripremne utakmice tijekom boravka u Turskoj od 24 siječnja do 07. veljače.

Raspored:
27.01. Hajduk - Shanghai (Kina)
31.01. Hajduk - Ried (Austria)
01.02. Hajduk - Busan (J.Koreja)
03.02. Hajduk - Hiroshima (Japan)
06.02. Hajduk - Steaua (Rumunjska)

Do odlaska u Tursku Hajduk bi trebao odigrati pripremne utakmice protiv Konavljanina, Orkana i Širokog Brijega.

hnkhajduk.com

Nista neobicno, klub je svakako dobio potvrdu od Hajduka za odigravanje utakmice povodom 60godisnjice kluba u 2009., doduse ne u Splitu.

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 14 jan 2009, 01:24

He j.ebem ti nesposobnu upravu.Sada cemo igrat protiv Brotnja i kada ih dobijemo 3-4 razlike onda ce mediji pisat kako je Zrinjski mocan.Ma j.ebo Hajduk gonimo mi u Gabelu Osijeka i Dinama razvalit.
Propa mi prilika da na Poljud upanem sa salom Zrinjskoga jbg. ;)

antipolitika
Kontakt:

Post Postao/la antipolitika » 14 jan 2009, 21:28

Cuj nesposobnu upravu,evo ova nasa nesposobna uprava je uspjela zadrzati zizovica ponajboljeg igraca premier lige. :D
ajde prva pozitivna u 2009!Nek nam bude sampionska! :P
I kad izgube i kad pobjede uvjek pjevamo Zrinjski volim te ,Zrinjski volim teeeeeee

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 14 jan 2009, 23:40

Pa dobro nisu ga uspijeli zadrzati nego on nije uspio naci angarzman u europi.I to jos nije sigurno ali Zile ostaje 99%.
Znat cemo u petak.Mene vise brine Nikolic koji je nedavno nastupio za austrijskog drugoligasa Admiru.Ne daj boze da tamo ostane.Ali ako ode neka ide u sto jaci klub,zasluzio je.Evo imamo jos jedno novo ime a to je Vladimir Rankic,onako nije bio los na treningu.
A za Hajduk,pa hajde nije ni Hajduk Barcelona pa da kukamo.Evo ako u Gabeli prodjemo Osijeka (a proc cemo) igramo protiv Dinama koji je jednako atraktivan protivnik (samo da nam ne pokupe igrace, kao Rijeka prosle godine).
U gabeli se moramo dokazat.I igraci a i mi navijaci.
A za upravu...pa i nije losa,mozda je i najbolja u ligi ali ima puno propusta.Prije svega los marketing i neozbiljnost oko transfera,a mogli bi bit i malo bolji prema navijacima.Osim toga nedopustivo je da klub kakav je Zrinjski nema svoj Fan Shop ili barem neki vid online prodaje.

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 15 jan 2009, 00:32

Zamolio samo ove iz sportsport.ba da ubuduce stavljaju novi grb Zrinjskog koji je dosta slican starom grbu ali da ne ispandne da cijepidlacim objasnit cu.Ne bi imao nista protiv da se tu i tamo pojavljuje pogresan grb.,ali po medijima se non stop prikazuje stari grb a dosta puta se i ime ne napise ispravno (Zrinski umijesto Zrinjski)to je stvar uprave kluba ali oni ne cine nista po tom pitanju i sada je to postalo uobicajeno u svim medijima.

Ovo je pravi znak HŠK Zrinjski Mostar
slika

RođeniMostar
Kontakt:

Post Postao/la RođeniMostar » 15 jan 2009, 04:02

Ma ko da je važno ! Svakako ćete se ugasiti za koju godinu :lol:
...kraj Neretve rođeni,mi smo raja iz Mostara...

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 15 jan 2009, 04:45

RođeniMostar je napisao/la:Ma ko da je važno ! Svakako ćete se ugasiti za koju godinu :lol:
Jesi li cuo za onu:
"I za 100 godina bit ce ime Zrinjskoga, i za 100 godina bit ce pjesma Ultrasa"

maistor_mo
Kontakt:

Post Postao/la maistor_mo » 15 jan 2009, 13:45

RođeniMostar je napisao/la:Ma ko da je važno ! Svakako ćete se ugasiti za koju godinu :lol:
prije ćete se vi ugasit nego mi :P ;)
BLISTAJ U IGRI KO MOSTARSKO SUNCE, ZA TEBE KUCA HERCEG-BOSNE SRCE!
SAMO JAKO, SAMO DESNO!!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 15 jan 2009, 13:55

Editovao, razlog je nebitan.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 19 avg 2013, 01:31, ukupno mijenjano 1 put.

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 15 jan 2009, 21:05

Rz88 je napisao/la:bit ce prvaci ove godine , kao da citam da ovdje ima nekih ljubomornih........sramota, zasluzeno , igraju najbolji futbal, popravili se ultrasi i dobro je ako ovako nastave
Ne samo prvaci nego i osvajaci kupa.Malo smo skromni ali sta ces, kad smo vec dosli do polufinala onda je red da pokusamo,kvalitetu imamo.Drugi klubovi dovode igrace a u nas je glavni problem ih zadrzati (Đuka ostaje,Zile najvjerovatnije,a Stana je jos pod ugovorom pa vjerujem da ce i on ostat,Dzida mladji i nije nesto ali bi bio dobra zamjena za Sunku koji je ozlijedjen).Imamo kvalitetu za cilj "dupla kruna".Samo me malo brine Slavija zbog godisnjice,mislim da u prvenstvu nemaju sanse za trofej,pa ce onda ic na kup.Po meni ce za nas teze biti polufinale nego finale.

RođeniMostar
Kontakt:

Post Postao/la RođeniMostar » 15 jan 2009, 21:24

Eagles je napisao/la:
Jesi li cuo za onu:
"I za 100 godina bit ce ime Zrinjskoga, i za 100 godina bit ce pjesma Ultrasa"
Prvi put ! :lol:
Ali bajke su na drugom forumu :D

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 15 jan 2009, 21:29

Brate nisu to bajke pogledaj tablicu i vidjet ces.
Mostar je dao samo jednog prvaka a to je onaj s lentom.

RođeniMostar
Kontakt:

Post Postao/la RođeniMostar » 15 jan 2009, 21:32

Eagles je napisao/la:Brate nisu to bajke pogledaj tablicu i vidjet ces.
To je onaj što je oteo stadion pravom mostarskom klubu,onaj klub koji osvaja titulu samo kad je red na hrvatski klub da osvoji !je li to taj klub ?

Velež je dvaput bio prvak ;)

maistor_mo
Kontakt:

Post Postao/la maistor_mo » 15 jan 2009, 21:42

RođeniMostar je napisao/la:
To je onaj što je oteo stadion pravom mostarskom klubu,onaj klub koji osvaja titulu samo kad je red na hrvatski klub da osvoji !je li to taj klub ?

čega??? mjesnih zajednica Mostar sjever??? jel toga??
BLISTAJ U IGRI KO MOSTARSKO SUNCE, ZA TEBE KUCA HERCEG-BOSNE SRCE!
SAMO JAKO, SAMO DESNO!!

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 15 jan 2009, 21:45

RođeniMostar je napisao/la:[
Ma nije tebi Zrinjski uzeo stadion nego vas je politika a i geografija zajebala.
Cuj kad je red da hrvatski klub osvoji,pa pratis li ti ligu ikako.Evo recimo jedino je Sarajevo od "bosnjackih" klubova osvojilo prvenstvo.Ako si pogledao ijednu utakmicu Zrinjskoga znas da je zasluzeno.Svi klubovi (osim Slavije) redom su izjavili da je pod B.B. najkorektnije sudjenje i da smo najkorektniji domacini.Na sluzbenoj stranici Celika je pisalo "Celik uspio izvuci bod na BP protiv Zrinjskiga,vas smo nakantali u Vrapcicima i vasa uprava je rekla da je Zrinjski bolji i da vas je nadmasio u svim sferama igre.(na toj utakmici nisam bio,nisu me pustili)Sjeti se legendarnog preokreta u Laktasima (od 3:1 do 3:4)kao i ona velicanstvena utakmica protiv Zvijezde iz Gradačca kada smo vodili 2:0 pa Zvijezda povela 3:2 a onda Zrinjski slicno kao u Laktasima odradi dvije vrhunske akcije u poslijednjim minutama utakmice i odnese pobijedu.Zvijezda je pohvalila Zrinjski i sudjenje,a osim toga oba su gola postignuta iz akcije tako da nemozes govorit da je kupljeno,prodano.Odradili smo 17 utakmica bez poraza sto jos nikom nije uspijelo u PL-u.
Velez nikad nije bio prvak.Velez je osvajao kup,a prvak si ako osvojis prvensvo i budes prvi na tablici.

RođeniMostar
Kontakt:

Post Postao/la RođeniMostar » 15 jan 2009, 21:47

maistor_mo je napisao/la:
RođeniMostar je napisao/la:

čega??? mjesnih zajednica Mostar sjever??? jel toga??
A koji je mostarski klub igrao u naprimjer Kup Uefa i koji je to mostarski klub došao do četvrtfinala Kup Uefa ?!

2 puta Kup Maršala Tita !

RođeniMostar
Kontakt:

Post Postao/la RođeniMostar » 15 jan 2009, 21:49

Eagles je napisao/la:
RođeniMostar je napisao/la:[
Ma nije tebi Zrinjski uzeo stadion nego vas je politika a i geografija zajebala.
Cuj kad je red da hrvatski klub osvoji,pa pratis li ti ligu ikako.Evo recimo jedino je Sarajevo od "bosnjackih" klubova osvojilo prvenstvo.Ako si pogledao ijednu utakmicu Zrinjskoga znas da je zasluzeno.Svi klubovi (osim Slavije) redom su izjavili da je pod B.B. najkorektnije sudjenje i da smo najkorektniji domacini.Na sluzbenoj stranici Celika je pisalo "Celik uspio izvuci bod na BP protiv Zrinjskiga,vas smo nakantali u Vrapcicima i vasa uprava je rekla da je Zrinjski bolji i da vas je nadmasio u svim sferama igre.(na toj utakmici nisam bio,nisu me pustili)Sjeti se legendarnog preokreta u Laktasima (od 3:1 do 3:4)kao i ona velicanstvena utakmica protiv Zvijezde iz Gradačca kada smo vodili 2:0 pa Zvijezda povela 3:2 a onda Zrinjski slicno kao u Laktasima odradi dvije vrhunske akcije u poslijednjim minutama utakmice i odnese pobijedu.Zvijezda je pohvalila Zrinjski i sudjenje,a osim toga oba su gola postignuta iz akcije tako da nemozes govorit da je kupljeno,prodano.Odradili smo 17 utakmica bez poraza sto jos nikom nije uspijelo u PL-u.
Velez nikad nije bio prvak.Velez je osvajao kup,a prvak si ako osvojis prvensvo i budes prvi na tablici.
Eagles nismo mi ludi,mačku o rep okači tu priču o poštenoj Premier ligi !
Što ne spomeneš na kakav je način Zrinjski dobio Borca pod BB ?
Dali Laktašima 10 golova u zadnje 2 minute ? Nismo bola ludi !
Ako si ti,ja bgm nisam !
Znalo se ovo sve ! i dok su ovi u Savezu bit će ti tako

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 15 jan 2009, 21:51

Zaboravio sam i i nikad laksu pobijedu protiv Sirokog koji je jedan od najkvalitetniji klubova u BiH.Zeljo je isto pao iako su momci igrali dobro i uz Zvijezdu su pokazali najbolju igru u Mostaru ove sezone.To su ekipe koje igraju nogomet,koje se vole nadigravati i protiv kojih je milina igrati i li ih gledati sa tribina.

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 15 jan 2009, 21:55

brate ja sam odgledao sve utakmice (90% uzivo a 100% na tv-u) pa znam o cemu pisem.I mi smo znali stelit kao i svi ostali klubovi ne samo u nas nego u svijetu,ali ove godine je Zrinjski igrom ostvario rezultat.
Potrazit cu snimke golova u Laktasima i u Mostaru protiv Zvijezde i ako ih nadjem poslat cu ti ih da se sam uvijeris.

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.