Pa forum i sluzi za te mahalske price.antipolitika je napisao/la:Sve dok nema sluzbenog priopcenja ja ti ne pusim te mahalske price.
Provjerene informacije stoje na sluzbenim stranicama a forumi su za naprdivanje.
Pa forum i sluzi za te mahalske price.antipolitika je napisao/la:Sve dok nema sluzbenog priopcenja ja ti ne pusim te mahalske price.
Jesi li cuo za onu:RođeniMostar je napisao/la:Ma ko da je važno ! Svakako ćete se ugasiti za koju godinu
prije ćete se vi ugasit nego miRođeniMostar je napisao/la:Ma ko da je važno ! Svakako ćete se ugasiti za koju godinu
Ne samo prvaci nego i osvajaci kupa.Malo smo skromni ali sta ces, kad smo vec dosli do polufinala onda je red da pokusamo,kvalitetu imamo.Drugi klubovi dovode igrace a u nas je glavni problem ih zadrzati (Đuka ostaje,Zile najvjerovatnije,a Stana je jos pod ugovorom pa vjerujem da ce i on ostat,Dzida mladji i nije nesto ali bi bio dobra zamjena za Sunku koji je ozlijedjen).Imamo kvalitetu za cilj "dupla kruna".Samo me malo brine Slavija zbog godisnjice,mislim da u prvenstvu nemaju sanse za trofej,pa ce onda ic na kup.Po meni ce za nas teze biti polufinale nego finale.Rz88 je napisao/la:bit ce prvaci ove godine , kao da citam da ovdje ima nekih ljubomornih........sramota, zasluzeno , igraju najbolji futbal, popravili se ultrasi i dobro je ako ovako nastave
Prvi put !Eagles je napisao/la:Jesi li cuo za onu:RođeniMostar je napisao/la:Ma ko da je važno ! Svakako ćete se ugasiti za koju godinu
"I za 100 godina bit ce ime Zrinjskoga, i za 100 godina bit ce pjesma Ultrasa"
To je onaj što je oteo stadion pravom mostarskom klubu,onaj klub koji osvaja titulu samo kad je red na hrvatski klub da osvoji !je li to taj klub ?Eagles je napisao/la:Brate nisu to bajke pogledaj tablicu i vidjet ces.
Mostar je dao samo jednog prvaka a to je onaj s lentom.
čega??? mjesnih zajednica Mostar sjever??? jel toga??RođeniMostar je napisao/la:To je onaj što je oteo stadion pravom mostarskom klubu,onaj klub koji osvaja titulu samo kad je red na hrvatski klub da osvoji !je li to taj klub ?Eagles je napisao/la:Brate nisu to bajke pogledaj tablicu i vidjet ces.
Velež je dvaput bio prvak![]()
Ma nije tebi Zrinjski uzeo stadion nego vas je politika a i geografija zajebala.RođeniMostar je napisao/la:[
To je onaj što je oteo stadion pravom mostarskom klubu,onaj klub koji osvaja titulu samo kad je red na hrvatski klub da osvoji !je li to taj klub ?
A koji je mostarski klub igrao u naprimjer Kup Uefa i koji je to mostarski klub došao do četvrtfinala Kup Uefa ?!maistor_mo je napisao/la:čega??? mjesnih zajednica Mostar sjever??? jel toga??RođeniMostar je napisao/la:To je onaj što je oteo stadion pravom mostarskom klubu,onaj klub koji osvaja titulu samo kad je red na hrvatski klub da osvoji !je li to taj klub ?Eagles je napisao/la:Brate nisu to bajke pogledaj tablicu i vidjet ces.
Eagles nismo mi ludi,mačku o rep okači tu priču o poštenoj Premier ligi !Eagles je napisao/la:Ma nije tebi Zrinjski uzeo stadion nego vas je politika a i geografija zajebala.RođeniMostar je napisao/la:[
To je onaj što je oteo stadion pravom mostarskom klubu,onaj klub koji osvaja titulu samo kad je red na hrvatski klub da osvoji !je li to taj klub ?
Cuj kad je red da hrvatski klub osvoji,pa pratis li ti ligu ikako.Evo recimo jedino je Sarajevo od "bosnjackih" klubova osvojilo prvenstvo.Ako si pogledao ijednu utakmicu Zrinjskoga znas da je zasluzeno.Svi klubovi (osim Slavije) redom su izjavili da je pod B.B. najkorektnije sudjenje i da smo najkorektniji domacini.Na sluzbenoj stranici Celika je pisalo "Celik uspio izvuci bod na BP protiv Zrinjskiga,vas smo nakantali u Vrapcicima i vasa uprava je rekla da je Zrinjski bolji i da vas je nadmasio u svim sferama igre.(na toj utakmici nisam bio,nisu me pustili)Sjeti se legendarnog preokreta u Laktasima (od 3:1 do 3:4)kao i ona velicanstvena utakmica protiv Zvijezde iz Gradačca kada smo vodili 2:0 pa Zvijezda povela 3:2 a onda Zrinjski slicno kao u Laktasima odradi dvije vrhunske akcije u poslijednjim minutama utakmice i odnese pobijedu.Zvijezda je pohvalila Zrinjski i sudjenje,a osim toga oba su gola postignuta iz akcije tako da nemozes govorit da je kupljeno,prodano.Odradili smo 17 utakmica bez poraza sto jos nikom nije uspijelo u PL-u.
Velez nikad nije bio prvak.Velez je osvajao kup,a prvak si ako osvojis prvensvo i budes prvi na tablici.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.