Samo si zaboravio nepomenuti da ga niste prodali nego pustili da idejandro je napisao/la:amertiger je napisao/la:Dal stvarno mislis da se radi o plati u iznosu od 6,5k eura??? Prije dvije godine isti taj igrac u Rijeci je imao godisnju placu bez bonusa za golove i trofeje 300k eura, podjeli to sa 12 mjeseci pa ces vidjeti o kakvoj se plati tu ustvari radi. A jos uzmi u obzir da ga je Rijeka htjela vratiti sada a on je dosao kod vas cisto radi plate a ne u RIjeku, sad reci ima li ligike da Rijeka koja je prije dvije godine davala mjesecnu platu od 25k eura sad nije htjela da mu da npr. 10k eura? Benko ce biti daleko najplaceniji igrac u BIH i cisto sumnjam da se radi o plati manjoj od 20k eura.fcsforever je napisao/la:
reci HVALA AMIDŽA..jer tako je bilo i nikako drugaćije![]()
]
sa Benkom se priča zadnja 4 mjeseca , tačno je da je Ibrak pokreno taj proces ali bila su mu nerealna traženja plate i svega ostalog. Tada Tan (inače ubleha) nije htio dati amin za njegovu platu od 10 000 eura. Sada je dao amin na nekih 6.500 eura
Inace Benko je strasno pojacanje plus golman i bila bi bruka da nam gledate u ledja ove sezone
najplačeniji igrači rijeke nemaju više od 150 000 eura. to se može popesti nešto više uz bonuse. ali niti blizu 300 000 eura. inače rijeka ga nije htjela nazad jer je u stvari bila sretna da ga se riješila. ako ćeš još preciznije čovjek se nakon što mu je propao posao u kini sam vratio pratiti naše pripreme u gorskom kotru. od tada kruže priče da se on zapravo nama nudio. čovjek je izgleda veliki egotriper i velika bomba u svlačionici. dok je igrao za nas to se i na terenu nije toliko vidjelo, ali navodno je u svlačionici radio sranja i zato je gazda naredio da ga se proda. i što je najbolje tek je njegovim odlaskom ekipa prodisala jer se prije sve okretalo prema njemu. svaka lopta. sada napadamo sa svih strana. hvala mu za sve što je napravio u rijeci, ali i bolje da nam se nije vratio.
i da vas pitam jer me čisto zanima koliki je vaš godišnji budžet?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
rammstein je napisao/la:ma jada vam nije njega nit bi bili drugi, nit bi usli u EL tako da to sto pričaš možeš mačku o rep okačiti
![]()
vi ste ga prodali jer je imao jos pola godine ugovora i nebi uzeli MARKE za njega, i to vam je bila zadnja šansa...
a on je sam rekao, da se nece vracati u rijeku jer se nije rastao u "Ljubavi"
ne kažem da nije dobar igrač, govorim kakav je karakterno. još najbolje da smo ga pustili za nula kuna. a to "nismo se rastali u ljubavi" si pročitao u medijima, jel? pročitaj ovo (http://www.novilist.hr/Sport/Nogomet/Le ... -sve-znaju" onclick="window.open(this.href);return false;) na samom kraju članka. ne negira da bi došao da smo ga zvali. ja vam samo kažem što se priča oko kluba. a kao što vidiš u medijima možeš naći tisuću različitih priča. i kakav bi se to igrač koji se rastao u ružnim odnosima vračao na pripreme bivše ekipe dan, dva nakon odlaska iz kine? uostalom nije ni bitno. sada je kod vas i želim mu sreću. kao i vama sa njim. trebat će vam
Meni od Jutros Benko u glavi, samo spominjem njega.
Oooooooooooooooooooooo Leon Benkooooo.

Oooooooooooooooooooooo Leon Benkooooo.
-
fcsforever
- Kontakt:
@jandro , jel se mi ono oko Benka raspravljasmo na kraju prošle sezone kada sam ti tvrdio da " pričamo" sa njim...????
Ne znam kakav je sa kondicijom i fizičkom spremom ali ako je to na nivou ima da trpa k'o lud..UltraSA je napisao/la:Kakvog smo igrača doveli još nismo ni svjesni
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
ja benka nisam tada previše spominjao. samo sam uzgred rekao da bi vam mogao biti preskup. ono što sam ja tada govorio je da krstanović neće doći kod vas i da ću se posuti pepelom i ispričati ako krstanović dođe. i to se na kraju nije dogodilo. čestitam vam za benka.fcsforever je napisao/la:@jandro , jel se mi ono oko Benka raspravljasmo na kraju prošle sezone kada sam ti tvrdio da " pričamo" sa njim...????
Pa sta radimo ovo, nek crknu dusmani.
-
fcsforever
- Kontakt:
a , šta mislite koliko je isti Benko na ruke ...za primjer i to 100% tačno, Vule je onda dobio 25000 KM...znači Benko nije manje od 100 milja KM. Nije frajer samo za platu potpiso ..ne brinite. Svojevremeno Saidu je nuđeno nevidženo ma mašim prostorima a bili smo tada sa puno manje eura i KM...nego sada
Ibro i Zahirovic.EXIT je napisao/la:Bice interesantno propratiti ove ugovore. Ja licno nekontam bas. Kao trebali bi biti suvlasnici sa kardifom pola/pola, djeljenje troskova/prodaje. Skupe su ovo igracke, ali i zaradilo se u evropi. Sa Ognjenom v. nema kontakta, ali ima sa dvojicom rep. BiH za zimski prelazni. Oba bivsa s tim da se jedan penzionisao a drugi je jos relativno mlad.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Cartman je napisao/la:Ibro i Zahirovic.EXIT je napisao/la:Bice interesantno propratiti ove ugovore. Ja licno nekontam bas. Kao trebali bi biti suvlasnici sa kardifom pola/pola, djeljenje troskova/prodaje. Skupe su ovo igracke, ali i zaradilo se u evropi. Sa Ognjenom v. nema kontakta, ali ima sa dvojicom rep. BiH za zimski prelazni. Oba bivsa s tim da se jedan penzionisao a drugi je jos relativno mlad.
-
fcsforever
- Kontakt:
Exit, ne brini brigu. Svaki transfer preko xy eura mora amidža odobriti. Ovaj je bio besplatan ali se moralo dati "na ruke" čovjeku. Naravno recimo i jedna plata unaprijed. Znači, imamo...možemo a za ostalo, nije naša briga.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ne znam sto se mi zamaramo cijenama, ugovorima... Nase je da se brinemo da imaju adekvatnu podrsku, pocevsi od sutra
Ko izda pizda!
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
-
fcsforever
- Kontakt:
Hvala upravi na svim ublehama u zadnjih 9 mjeseci
- Evolution87
- Kontakt:
da ga hoce zabit benko joj nano naniceee 
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 12 sep 2014, 18:14, ukupno mijenjano 3 puta.
Sarajevo ljubavi moja!
-
muhamedkonjic
- Kontakt:
Kada smo vec kod transfera da postavim da raja moze pogledati dva veoma zanimljiva igraca kojima ugovor istice na zimu.
Mario Gjurovski
" onclick="window.open(this.href);return false;
Gregor Balazic
Mario Gjurovski
Gregor Balazic
Gdje jeo otisao ovaj Benko posle Rijeke sobzirom da je imao strasnu sezonu i dobio poziv u Hrvatsku rep..
Imal kod nekog 3 mjesta u kombiju..ovo u Kasabi sve rezervisano
Trenutno korisnika/ca: Pantelija, relativizam i 43 gosta.