U Kinu pa ga izradili za pare,trebo milion dignut.. a 3 mjeseca nije dobio marke,pa su ga morali pustit!zgembo89 je napisao/la:Gdje jeo otisao ovaj Benko posle Rijeke sobzirom da je imao strasnu sezonu i dobio poziv u Hrvatsku rep..
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- sanlituncay
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
U ovo vrijeme kad 200 ljudi dnevno ostaje bez posla, međugorske suvenirnice i Dinamo su puni ko brod!
-
Imperator98
- Kontakt:
Igrao je možda sezonu otprilike za kineski Dalian Aerbin,platili su ga milion eurića mada se spominjao transfer u neku ekipu iz lige 5-ice s obzirom da je imao sezonu života u HNL-u.....zgembo89 je napisao/la:Gdje jeo otisao ovaj Benko posle Rijeke sobzirom da je imao strasnu sezonu i dobio poziv u Hrvatsku rep..
Zadnja izmjena: Imperator98, dana/u 12 sep 2014, 18:29, ukupno mijenjano 1 put.
Bit ce nas vise od milju gore , autobusi svi popunjeni, sad se raja tali da privatno idu autima i kombijem
Zato sam se iznenadio kad sam vidio slobodan igrac ,a znam da je rasturo u HNL-u tad je i onaj Kvrzic u Rijeci standardno igro s njim..Nek vise i onaj Bilbija preseli na klupu,vrijeme je bilo pogotov nakon onog promasenog penala ala MelunovicImperator98 je napisao/la:Igrao je možda sezonu otprilike za kineski Dalian Aerbin,platili su ga milion eurića mada se spominjao transfer u neku ekipu iz lige 5-ice s obzirom da je imao sezonu života u HNL-u.....zgembo89 je napisao/la:Gdje jeo otisao ovaj Benko posle Rijeke sobzirom da je imao strasnu sezonu i dobio poziv u Hrvatsku rep..
-
muhamedkonjic
- Kontakt:
Head je napisao/la:Borjan je trebao ove sezone potpisati za Napoli, problem bili papiri.
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.p ... _id=817736" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.rednationonline.ca/articles2 ... orjan.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
- Evolution87
- Kontakt:
Hajde Borjane ukazi se, pa da budem miran 
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Borjanov dolazak pod upitnikom.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Jesu li fkt. svi busevi popunjeni, j*** te svaka mi solucija propadeaS_Roma je napisao/la:Bit ce nas vise od milju gore , autobusi svi popunjeni, sad se raja tali da privatno idu autima i kombijem
M.Delac 2
Nedo Turkovic promijenio ime u Robert Lewandowski 
Da manje uzimate informacije sa infa lakše bi bilo, neko Semi reko sad jel istina ili nije vidjeće se. Bitno je poletit odma ...High je napisao/la:Borjanov dolazak pod upitnikom.
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.
Da na brzinu ovdje organizujemo par nas i da kombi iznajmimo? I ja sam ostao bez iti jedne solucije a sa vlastitim autom ne zelim ici 
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
Trebalo je da bude tu do večeras, valjda ti to nešto govori. Kakav Info? Čuj odma 
@FKS1946, buseva ionako nema dovoljno.
@FKS1946, buseva ionako nema dovoljno.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Lik se zajebava bolanGameFKS je napisao/la:Da manje uzimate informacije sa infa lakše bi bilo, neko Semi reko sad jel istina ili nije vidjeće se. Bitno je poletit odma ...High je napisao/la:Borjanov dolazak pod upitnikom.
ČUVARI ČASTI WALTER IDENTITETA
OdmaH je l' ti lakše sad ?! Nikakva info nema veze , uživaj.
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.
Jašta, evo i Benko pocijepao ugovor.
ja koliko znas samo 1 je bus bio dogovoren i koji je odma unaprijed rezervisan tako da cisto sumljam da ima vise buseva sem 1 !!FKS1946 je napisao/la:Jesu li fkt. svi busevi popunjeni, j*** te svaka mi solucija propadeaS_Roma je napisao/la:Bit ce nas vise od milju gore , autobusi svi popunjeni, sad se raja tali da privatno idu autima i kombijem
FK Sarajevo
Jeste pocijepao kaže neću da budem zamjena Bilbiji. A onog Bandović protjer'o.High je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Jašta, evo i Benko pocijepao ugovor.
Deus ex machina.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Fouzi1, Google Adsense [Bot], MrPink, nedimmmm1337, TETRAPAK i 33 gosta.