Ma jednostavno, ako zadovolji probni rad od 3 mjeseca potpisuje naredni ugovor na duže.rammstein je napisao/la:nije, 100% je sve bilo dogovoreno, covjek jednostavno dobio priliku da brani u LIGI PRVAKA i jbg ... realno i ja bih otisao tamopitic je napisao/la:Ma stara politika, niko neće od kvalitetnih da dođe kad vide naše oranice u PLBiH i kompletnu ostalu infrastrukturu. Ubijeđen sam da pare nisu bile problem.rammstein je napisao/la:jbg, al eto, bar se sa Ludogorecom guramo za igrače![]()
sad, sta ce biti za 3 mjeseca, vidjet cemo
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
SRETAN BROJ - 1725
Za tri mjeseca pa će produžit ili će u neki drugi klub isto ovako u 5 do 12 dobit ponudu.
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.
-
- Kontakt:
i ja mislim a i on je rekao, da je sve bilo dogovoreno...ali **** takvog igraca koji par sati pred potpis dobije ponudu i odbije te...razumijem i pare i sve ali... 

a mi ćemo do tada, ili tada dovesti njega ili boljeg od njega, sto se sikirate rajaGameFKS je napisao/la:Za tri mjeseca pa će produžit ili će u neki drugi klub isto ovako u 5 do 12 dobit ponudu.

NE MOZE DEJO PRIMITI KOLIKO BENKO MOŽE ZABITI

- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
STIGAO JOS JEDAN BUS U MEDJUVREMENU ZA ZENICU DA ZNATE, UPLATE U KASABI OPET. KOME SE IDE NEK ODLETI
1946
Ma ništa tražiti podhitno novog golmana nemamo vremana da čekamo, ovaj će nas rasuti do kraja sezone totalno nesiguran. Ovaj je imao moju podršku do utakmice s Travnikom i ne mogu više da ga trpim.
SRETAN BROJ - 1725
-
- Kontakt:
Očigledno mu je manager imo keca u rukavu u liku Ludogoreca. Čekao je samo da pristanu na njegove uslove a LŠ je fakat izazov...
i ogromna lova za ova tri mjesecafcsforever je napisao/la:Očigledno mu je manager imo keca u rukavu u liku Ludogoreca. Čekao je samo da pristanu na njegove uslove a LŠ je fakat izazov...

**** pare, hajd i tako da gledamo, al onda razmislis minutu, Olimpik,Drina, Siroki,Vitez,Radnik ili Basel,Liverpool,Real, hmm bas se tesko odluciti za koga ces igrati...morate gledati i na ovaj nacin a i sama bugarska liga je bolja od nase tako da bi i 90 % nas isto odlucilosamosarajvo je napisao/la:i ja mislim a i on je rekao, da je sve bilo dogovoreno...ali **** takvog igraca koji par sati pred potpis dobije ponudu i odbije te...razumijem i pare i sve ali...
Pyro is not a crime !
- bistrikboy
- Kontakt:
E ovo je pojacanje...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Da Bog da primio u svakoj utakmici po 10 komada, pa nek mu bude izazov i dalje.THEC je napisao/la:**** pare, hajd i tako da gledamo, al onda razmislis minutu, Olimpik,Drina, Siroki,Vitez,Radnik ili Basel,Liverpool,Real, hmm bas se tesko odluciti za koga ces igrati...morate gledati i na ovaj nacin a i sama bugarska liga je bolja od nase tako da bi i 90 % nas isto odlucilosamosarajvo je napisao/la:i ja mislim a i on je rekao, da je sve bilo dogovoreno...ali **** takvog igraca koji par sati pred potpis dobije ponudu i odbije te...razumijem i pare i sve ali...
Kontam na početku zajebancija neka...
Zadnja izmjena: UltraSA, dana/u 12 sep 2014, 19:39, ukupno mijenjano 1 put.
ČUVARI ČASTI WALTER IDENTITETA
"Dogovorio sam sve bio sa Sarajevom, ljudi su bili zaista korektni, ali sinoć kasno sam dobio ovu ponudu i morao sam je prihvatiti," kaže za naš portal nesuđeni golman Ludogoreca.

Ti si opet šampion !
Mi smo se danas pojacali dovodjenjem napadaca, a sve ostale ekipe u ligi su dobile pojacanje ostankom Deje na nasem golu 

"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
Ja vas ne kontam
ako nije ovaj dosao za pare koje su dogovorene, doci ce drugi
nema razloga za brigu u FKS ce igrati samo najbolji ot je objasnjeno i ŠSŠ i radi se na tome da svi budu zadovoljni a neki da na zimu odlete...
Tako da sabura, rahatluka, tu je LEON BENKO!!!!
UPRAVA RADI NEVJEROVATAN POSAO SA IGRACIMA, OD OMLADINSKIH KATEGORIJA DO a TIMA A PONAJVISE SE OCEKUJE NA ZIMU, da se zavrse neki doogovori ...
I SHVATITE, momak je htio doci, ali tu je i menadzer... u ludogorecu ce za tri mjeseca uzeti ogromne pare, vjerujte ogromne, i nasi su shvatili da ima pravo sto je pristao otici tamo jer se radi o milionskom ugovoru... a branit ce u LIGI PRVAKA... budimo realni
ako vam je utjeha neka, mi smo cijelo vrijeme se ganjali sa ponudama velikih timova, dobili ovog golmana, Ludogorec je uletio sa ponudom ko oni naftaši,bukvalno
al dosta o njemu, to je proslo, uprava je vec krenula dalje, idemo i mi!

nema razloga za brigu u FKS ce igrati samo najbolji ot je objasnjeno i ŠSŠ i radi se na tome da svi budu zadovoljni a neki da na zimu odlete...
Tako da sabura, rahatluka, tu je LEON BENKO!!!!
UPRAVA RADI NEVJEROVATAN POSAO SA IGRACIMA, OD OMLADINSKIH KATEGORIJA DO a TIMA A PONAJVISE SE OCEKUJE NA ZIMU, da se zavrse neki doogovori ...
I SHVATITE, momak je htio doci, ali tu je i menadzer... u ludogorecu ce za tri mjeseca uzeti ogromne pare, vjerujte ogromne, i nasi su shvatili da ima pravo sto je pristao otici tamo jer se radi o milionskom ugovoru... a branit ce u LIGI PRVAKA... budimo realni

ako vam je utjeha neka, mi smo cijelo vrijeme se ganjali sa ponudama velikih timova, dobili ovog golmana, Ludogorec je uletio sa ponudom ko oni naftaši,bukvalno

Zadnja izmjena: rammstein, dana/u 12 sep 2014, 19:43, ukupno mijenjano 1 put.
Realno veće bi pojačanje bio ovaj golman nego ovaj napadač s tim kada vidimo koliko smo deficitarni na toj golmanskoj poziciji. 2 golmana ( cigareta man ili ti ga kikser, i dijete).
SRETAN BROJ - 1725
Puj yebem ti zivot.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Obraz đon. Nisam navijač Sarajeva, ali drago mi je da ekipa iz BiH dovodi igrače Benkovog kalibra. Još jednom ponavljam, ovaj momak je ispao mali čovjek, jer valjda riječ i stisak ruke imaju neko značenje.simon je napisao/la:"Dogovorio sam sve bio sa Sarajevom, ljudi su bili zaista korektni, ali sinoć kasno sam dobio ovu ponudu i morao sam je prihvatiti," kaže za naš portal nesuđeni golman Ludogoreca.
Begović, Burić, Stanković
Mujdža, Martić, O.Vranješ, Bičakčić, Bunoza, Šunjić, Zukanović, Kolašinac,
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Džeko, Ibišević, Hodžić, Đurić
Mujdža, Martić, O.Vranješ, Bičakčić, Bunoza, Šunjić, Zukanović, Kolašinac,
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Džeko, Ibišević, Hodžić, Đurić
-
- Kontakt:
Ma dovest cete vi jos bar 10 napadaca do kraja sezone a na kraju prvenstva cete shvatiti da su vam zapravo trebali pravi stoperi !Aragon je napisao/la:Mi smo se danas pojacali dovodjenjem napadaca, a sve ostale ekipe u ligi su dobile pojacanje ostankom Deje na nasem golu
Moguce ali mozda se nasi vode time da ne mozemo primiti golova koliko mozemo nazabijati.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
Sad se fakat ispred kompletnog SŠ postavlja veliki upitnik da li je isti dorastao ovakvom igrackom kadru??
Volio bih da jeste,vrijeme ce pokazati,kojeg opet nemamo mnogo obzirom na bodovni total. Vec od sutra mi smo pod imperativom,jer nece niko sjediti i posmatrati sta mi radimo,kako ovi timovi iz donjeg doma tako i ovi konkurenti,i s onim sto imaju i motiv koji je ogroman protiv nas pokazalo se da mogu parirati,jos ako mi nismo na nivou....
Zaista se titula namece sama po sebi kao jedini cilj,i mi od toga ne smijemo bijezati,vrijeme je da se i rezultatski pocnemo odvajati
Sto se tice evrope i napada na jednu od grupa iduce godine,naravno da je sad neozbiljno pricati o tome,jer za godinu se desi mnogo toga,mi smo najbolji primjer toga,ali nama za takav podhvat je neophodan ipak evropski lijevi bek,koliko god to cudno bilo nekome. Zatim,stoper obavezno,jos jedan kapitalac sredine terena,i moja licna zelja bi bila takodje jedan gore lijevo,a Krle u sami vrh,uz ova dva pristigla boinga,mi imamo eskadrilu i realne sanse da napadnemo ako nista grupu EL.
Upravi,aferim
Volio bih da jeste,vrijeme ce pokazati,kojeg opet nemamo mnogo obzirom na bodovni total. Vec od sutra mi smo pod imperativom,jer nece niko sjediti i posmatrati sta mi radimo,kako ovi timovi iz donjeg doma tako i ovi konkurenti,i s onim sto imaju i motiv koji je ogroman protiv nas pokazalo se da mogu parirati,jos ako mi nismo na nivou....
Zaista se titula namece sama po sebi kao jedini cilj,i mi od toga ne smijemo bijezati,vrijeme je da se i rezultatski pocnemo odvajati

Sto se tice evrope i napada na jednu od grupa iduce godine,naravno da je sad neozbiljno pricati o tome,jer za godinu se desi mnogo toga,mi smo najbolji primjer toga,ali nama za takav podhvat je neophodan ipak evropski lijevi bek,koliko god to cudno bilo nekome. Zatim,stoper obavezno,jos jedan kapitalac sredine terena,i moja licna zelja bi bila takodje jedan gore lijevo,a Krle u sami vrh,uz ova dva pristigla boinga,mi imamo eskadrilu i realne sanse da napadnemo ako nista grupu EL.

Upravi,aferim

E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!