FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

GameFKS
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la GameFKS » 12 sep 2014, 19:24

**** napadača kad imaš golmana koji svima ulijeva paniku. Jedino mi je bilo drago zbog golmana, **** ga ugovor na 3 mjeseca.
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 12 sep 2014, 19:25

Cartman je napisao/la:
EXIT je napisao/la:Bice interesantno propratiti ove ugovore. Ja licno nekontam bas. Kao trebali bi biti suvlasnici sa kardifom pola/pola, djeljenje troskova/prodaje. Skupe su ovo igracke, ali i zaradilo se u evropi. Sa Ognjenom v. nema kontakta, ali ima sa dvojicom rep. BiH za zimski prelazni. Oba bivsa s tim da se jedan penzionisao a drugi je jos relativno mlad. :mrgreen:
Ibro i Zahirovic. :kafa:
:mrgreen:
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 12 sep 2014, 19:26

rammstein je napisao/la:jbg, al eto, bar se sa Ludogorecom guramo za igrače :mrgreen:
Ma stara politika, niko neće od kvalitetnih da dođe kad vide naše oranice u PLBiH i kompletnu ostalu infrastrukturu. Ubijeđen sam da pare nisu bile problem.
SRETAN BROJ - 1725

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 12 sep 2014, 19:27

pitic je napisao/la:
rammstein je napisao/la:jbg, al eto, bar se sa Ludogorecom guramo za igrače :mrgreen:
Ma stara politika, niko neće od kvalitetnih da dođe kad vide naše oranice u PLBiH i kompletnu ostalu infrastrukturu. Ubijeđen sam da pare nisu bile problem.
nije, 100% je sve bilo dogovoreno, covjek jednostavno dobio priliku da brani u LIGI PRVAKA i jbg ... realno i ja bih otisao tamo :)

sad, sta ce biti za 3 mjeseca, vidjet cemo ;)

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 12 sep 2014, 19:28

rammstein je napisao/la:
pitic je napisao/la:
nije, 100% je sve bilo dogovoreno, covjek jednostavno dobio priliku da brani u LIGI PRVAKA i jbg ... realno i ja bih otisao tamo :)

sad, sta ce biti za 3 mjeseca, vidjet cemo ;)
Ma jednostavno, ako zadovolji probni rad od 3 mjeseca potpisuje naredni ugovor na duže.
SRETAN BROJ - 1725

GameFKS
Kontakt:

Post Postao/la GameFKS » 12 sep 2014, 19:28

Za tri mjeseca pa će produžit ili će u neki drugi klub isto ovako u 5 do 12 dobit ponudu.
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 12 sep 2014, 19:30

i ja mislim a i on je rekao, da je sve bilo dogovoreno...ali **** takvog igraca koji par sati pred potpis dobije ponudu i odbije te...razumijem i pare i sve ali... :eh:

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 12 sep 2014, 19:30

GameFKS je napisao/la:Za tri mjeseca pa će produžit ili će u neki drugi klub isto ovako u 5 do 12 dobit ponudu.
a mi ćemo do tada, ili tada dovesti njega ili boljeg od njega, sto se sikirate raja :D

NE MOZE DEJO PRIMITI KOLIKO BENKO MOŽE ZABITI :D

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 12 sep 2014, 19:31

STIGAO JOS JEDAN BUS U MEDJUVREMENU ZA ZENICU DA ZNATE, UPLATE U KASABI OPET. KOME SE IDE NEK ODLETI
1946

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 12 sep 2014, 19:32

Ma ništa tražiti podhitno novog golmana nemamo vremana da čekamo, ovaj će nas rasuti do kraja sezone totalno nesiguran. Ovaj je imao moju podršku do utakmice s Travnikom i ne mogu više da ga trpim.
SRETAN BROJ - 1725

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 12 sep 2014, 19:33

Očigledno mu je manager imo keca u rukavu u liku Ludogoreca. Čekao je samo da pristanu na njegove uslove a LŠ je fakat izazov...

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 12 sep 2014, 19:34

fcsforever je napisao/la:Očigledno mu je manager imo keca u rukavu u liku Ludogoreca. Čekao je samo da pristanu na njegove uslove a LŠ je fakat izazov...
i ogromna lova za ova tri mjeseca ;)

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 12 sep 2014, 19:35

samosarajvo je napisao/la:i ja mislim a i on je rekao, da je sve bilo dogovoreno...ali **** takvog igraca koji par sati pred potpis dobije ponudu i odbije te...razumijem i pare i sve ali... :eh:
**** pare, hajd i tako da gledamo, al onda razmislis minutu, Olimpik,Drina, Siroki,Vitez,Radnik ili Basel,Liverpool,Real, hmm bas se tesko odluciti za koga ces igrati...morate gledati i na ovaj nacin a i sama bugarska liga je bolja od nase tako da bi i 90 % nas isto odlucilo
Pyro is not a crime !

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 12 sep 2014, 19:35

E ovo je pojacanje...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

UltraSA
Kontakt:

Post Postao/la UltraSA » 12 sep 2014, 19:38

THEC je napisao/la:
samosarajvo je napisao/la:i ja mislim a i on je rekao, da je sve bilo dogovoreno...ali **** takvog igraca koji par sati pred potpis dobije ponudu i odbije te...razumijem i pare i sve ali... :eh:
**** pare, hajd i tako da gledamo, al onda razmislis minutu, Olimpik,Drina, Siroki,Vitez,Radnik ili Basel,Liverpool,Real, hmm bas se tesko odluciti za koga ces igrati...morate gledati i na ovaj nacin a i sama bugarska liga je bolja od nase tako da bi i 90 % nas isto odlucilo
Da Bog da primio u svakoj utakmici po 10 komada, pa nek mu bude izazov i dalje.

Kontam na početku zajebancija neka...
Zadnja izmjena: UltraSA, dana/u 12 sep 2014, 19:39, ukupno mijenjano 1 put.
ČUVARI ČASTI WALTER IDENTITETA

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 12 sep 2014, 19:39

"Dogovorio sam sve bio sa Sarajevom, ljudi su bili zaista korektni, ali sinoć kasno sam dobio ovu ponudu i morao sam je prihvatiti," kaže za naš portal nesuđeni golman Ludogoreca.

:facepalm:
Ti si opet šampion !

Aragon
Kontakt:

Post Postao/la Aragon » 12 sep 2014, 19:39

Mi smo se danas pojacali dovodjenjem napadaca, a sve ostale ekipe u ligi su dobile pojacanje ostankom Deje na nasem golu :)
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 12 sep 2014, 19:41

Ja vas ne kontam :D ako nije ovaj dosao za pare koje su dogovorene, doci ce drugi
nema razloga za brigu u FKS ce igrati samo najbolji ot je objasnjeno i ŠSŠ i radi se na tome da svi budu zadovoljni a neki da na zimu odlete...
Tako da sabura, rahatluka, tu je LEON BENKO!!!!
UPRAVA RADI NEVJEROVATAN POSAO SA IGRACIMA, OD OMLADINSKIH KATEGORIJA DO a TIMA A PONAJVISE SE OCEKUJE NA ZIMU, da se zavrse neki doogovori ...

I SHVATITE, momak je htio doci, ali tu je i menadzer... u ludogorecu ce za tri mjeseca uzeti ogromne pare, vjerujte ogromne, i nasi su shvatili da ima pravo sto je pristao otici tamo jer se radi o milionskom ugovoru... a branit ce u LIGI PRVAKA... budimo realni :)

ako vam je utjeha neka, mi smo cijelo vrijeme se ganjali sa ponudama velikih timova, dobili ovog golmana, Ludogorec je uletio sa ponudom ko oni naftaši,bukvalno :) al dosta o njemu, to je proslo, uprava je vec krenula dalje, idemo i mi!
Zadnja izmjena: rammstein, dana/u 12 sep 2014, 19:43, ukupno mijenjano 1 put.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 12 sep 2014, 19:42

Realno veće bi pojačanje bio ovaj golman nego ovaj napadač s tim kada vidimo koliko smo deficitarni na toj golmanskoj poziciji. 2 golmana ( cigareta man ili ti ga kikser, i dijete).
SRETAN BROJ - 1725

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 12 sep 2014, 19:43

Puj yebem ti zivot.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []