LP i EPL se ne mogu mjerit, razlog, u EPL se igra, brz, žustar i grub, da se igrač ne štedi a ne da se udara, fudbal a u LP, hmm, ima više baletana i igra se na svim prostorima pa....emirates boy je napisao/la:svakako ono su jako opasni korneri koje eboue izvodi jer dovoljno je samo da neko naleti na onakvu loptu i to je golGunnerS je napisao/la:Hehe, da da, reći ćemo "šefu" da on mora izvodit, naredit ćemo muemirates boy je napisao/la:sve u svemu zadovoljan sam sinocnjom utakmicom iako je moglo i boljesjajna predstava poletnih topnika sa emirata odavno nisam uzivao gledajuci utakmicu nego kao sinoc,jedna BITNA stvar koja upada u oci je da smo porto pobijedili bez vodje ekipe i to na kakav nacin, nasri ga je sjajno zamijenio na "svojoj prirodnoj poziciji" i dokazao da je izvrstan igrac kada igra na svom mjestu,bendtner odgovorio na kritike kao sto je i theo protiv burnleya i to me jako raduje vidim opet covjeka napadaju
a covjek dao 3 gola
rus se sjajno vratio nakon ozljede i po meni jedan od igraca utakmice iako je sinoc TIM BIO IGRAC UTAKMICE
ne mogu da vjerujem da smo i mi od nekoga fizicki nadmocniji na terenu
EBOUE me najvise iznenadio sa sjajnim ubacajima iz kornera,odavno onakav korner nisam vidio da ko izvede u arsenalu,od sledece utakmice on izvodi kornere![]()
Da, slažem se sa tvojom konstatacijom da je TIM BIO IGRAČ UTAKMICE...
a sto se tice tima tesko je se vratiti poslije nesretnog slucaja (loma noge ramseya)za nas tim ali igraci za sad igraju
dobro sto je za svaku pohvalu,ipak u ligi prvaka suci malo vise stite igrace nego sto je to slucaj u ENGL. PREMIERLIGI
Al dobro, Arsenal igra bolje protiv timova koji su otvoreniji i koji igraju takav kakav fudbal...