Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

emirates boy
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la emirates boy » 10 mar 2010, 14:22

drop je napisao/la: A to si ti :lol: u novom ruhu :mrgreen:
Veci sam simpatizer i navijac Arsenala od vas sviju koji se predstavljate kao ultra,mega,giga navijaci,ali se ne hvalim toliko.
Navijaca ne cini avatar nekog igraca niti napucani potpis na engleskom jeziku ;)
ne razumijem
i ne znam po cemu si zakljucio da si ti veci navijac od nas svihu
Oh Aaron Ramsey,
He is a Welshie,
He loves his rugby,
Just like his dad,
He said to Fergie,
'You'll never see me'
Coz I'm an Arsenal lad!

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 10 mar 2010, 14:22

emirates boy je napisao/la:
GunnerS je napisao/la:
emirates boy je napisao/la:sve u svemu zadovoljan sam sinocnjom utakmicom iako je moglo i bolje :D sjajna predstava poletnih topnika sa emirata odavno nisam uzivao gledajuci utakmicu nego kao sinoc,jedna BITNA stvar koja upada u oci je da smo porto pobijedili bez vodje ekipe i to na kakav nacin, nasri ga je sjajno zamijenio na "svojoj prirodnoj poziciji" i dokazao da je izvrstan igrac kada igra na svom mjestu,bendtner odgovorio na kritike kao sto je i theo protiv burnleya i to me jako raduje vidim opet covjeka napadaju :roll: a covjek dao 3 gola :geek: rus se sjajno vratio nakon ozljede i po meni jedan od igraca utakmice iako je sinoc TIM BIO IGRAC UTAKMICE
ne mogu da vjerujem da smo i mi od nekoga fizicki nadmocniji na terenu
EBOUE me najvise iznenadio sa sjajnim ubacajima iz kornera,odavno onakav korner nisam vidio da ko izvede u arsenalu,od sledece utakmice on izvodi kornere ;)
Hehe, da da, reći ćemo "šefu" da on mora izvodit, naredit ćemo mu :)

Da, slažem se sa tvojom konstatacijom da je TIM BIO IGRAČ UTAKMICE...
svakako ono su jako opasni korneri koje eboue izvodi jer dovoljno je samo da neko naleti na onakvu loptu i to je gol
a sto se tice tima tesko je se vratiti poslije nesretnog slucaja (loma noge ramseya)za nas tim ali igraci za sad igraju
dobro sto je za svaku pohvalu,ipak u ligi prvaka suci malo vise stite igrace nego sto je to slucaj u ENGL. PREMIERLIGI
LP i EPL se ne mogu mjerit, razlog, u EPL se igra, brz, žustar i grub, da se igrač ne štedi a ne da se udara, fudbal a u LP, hmm, ima više baletana i igra se na svim prostorima pa....

Al dobro, Arsenal igra bolje protiv timova koji su otvoreniji i koji igraju takav kakav fudbal...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 10 mar 2010, 14:30

paja_patak je napisao/la:
drop je napisao/la:Paja patak

Jah ti ces mi reci...fake navijac...ocekujem da uskoro smisliš neki originalniji nick-name.
Eto otjeraj me sa ove teme ako možeš ;) a pisacu na njoj kad god to poželim i šta poželim,to mi ti ne možeš zabraniti...to što tebi smetaju moji postovi - tvoja stvar,morat ces se navici na njih :mrgreen:
Ja nikoga licno od foruaša ne prozivam niti vrijeđam... to ti meni radiš,ali onda moraš ocekivati da necu ni ja ostati dužan...jbg,tako to ide.
Ko te bolan tjera hajde kad sam ja sve te osobe sto si nabrojao hajde da provjerimo pa ko ne bude upravu da se izbrise sa foruma? Jer vidim prilicno si siguran da imam vise nickova pa kad je tako nece ti biti problem da pristanes je li tako?
Svaki put kad nešto napišem u vezi Bendyija ili Eduarda ili nekog treceg automatski se javljaš (prvo kao paja patak,pa onda Cescinho,prije je bilo Ljubav itd) ko da su ti braca rođena,zauzimaš se za njih ko da te placaju,glumiš dežurnog advokata...a uopšte se tebi nisam obracao vec pišem opcenito o igracima i daje svoje mišljenje na šta imam demokratsko pravo na ovom forumu.
Imate li kakav mjerac da izmjerimo koliki je ko navijac i simpatizer Arsenala?
Daj da ga instaliramo i da se testiramo :mrgreen:
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 10 mar 2010, 14:32

Stvarno se radi gluposti raspravljate, prvo to što ti @drop optužuješ njega za te nickove, a nemaš dokaza a drugo što @paja stvarno burno reaguje na njegove riječi o nikolasu i šta ja znam. Njegovo mišljenje i šta mu ja mogu. I ja mislim da je kloc al sinoć je dobro odigrao i zaslužuje sigurno više poštovanja nego ade jer se ovaj barem trudi dok onaj misli da se je svijet oko njega napravio....

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 10 mar 2010, 14:37

paja_patak je napisao/la:Normalno kad kritikujes Bendtnera ponajboljeg mladog napadaca u Evropi, Wenger ga hvali i vjeruje mu ali neki forumas se pravi pametan i nesto kritikuje.

Nego jos jednom da pitam gdje su oni sto su govorili da je lopata Zigic bolji od Bendtnera molim da se jave valja pojesti ono sto su izasrali?
Zar čitaš takve komentare ?! Bilo bi ti pametnije da malo više koristiš onu mogućnost na forumu, gnjavatori...

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 10 mar 2010, 15:23

:lol: Odlican tip za opciju gnjavator. Odsad vise ne moram citati gluposti koje pise @paja_patak. :mrgreen:

Sto se tice sinocnje utakmice, mogu reci da mi je drago da ste prosli. Ekipa poput Arsenala, svakako zasluzuje respekt. Kada vec pojedini navijaci Arsenala prizeljkuju utakmicu sa Bayernom u cetvrtfinalu, onda bih i ja volio da se isto desi. Vjerujem da bi se igrao totalno napadacki fudbal u kojem bi gledaoci mogli uzivati.
#divovi

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 10 mar 2010, 16:00

moustapha je napisao/la::lol: Odlican tip za opciju gnjavator. Odsad vise ne moram citati gluposti koje pise @paja_patak. :mrgreen:

Sto se tice sinocnje utakmice, mogu reci da mi je drago da ste prosli. Ekipa poput Arsenala, svakako zasluzuje respekt. Kada vec pojedini navijaci Arsenala prizeljkuju utakmicu sa Bayernom u cetvrtfinalu, onda bih i ja volio da se isto desi. Vjerujem da bi se igrao totalno napadacki fudbal u kojem bi gledaoci mogli uzivati.
i u kojem bi Bayern ispao :D
Al et :)
Arsenal pravo dobro odigrao sinocnu tekmu , dok Bayernu je falilo ono nesto :S
Ipak Ribery koliko god da svi govore da je dobro odigrao drugo poluvrijeme nije nista uradio , osim onog dodavanja Van Bommelu i jednog suta 1m preko gola .
Da je Ribery odigrao dobro kao sto ljudi govore ne bi se oni mucili s Fiorentinom .

A sto se tice Arsenala , dokazali svima da i bez Cesca mogu igrati , tako da one price poput kada Fabregas ode u Barcu , Arsenal pada , bla bla.
Ja bi volio da Arsenal u iducoj tekmi igra protiv Bayerna , kao sto moustapha rece zbog otvorene tekme lijepe za oci :)

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 10 mar 2010, 16:11

Ne znam, mislim da Arsenal može proć Bayern i zato priželjukujem, iskreno. Al, sigurno je i tako, kao što mustapha kaže, bila bi otvorena tekma u kojem bi sigurno uživali i bilo bi dosta prilika i golova, zašto i gledamo fudbal ;)

Dokazali jesmo da možemo bez Fabregasa, da ga je Samir izvrsno zamjenuo i da je tim siguran, al opet, Fabregas je igračina i on sigurno bi falio Arsenalu bilo kako...

emirates boy
Kontakt:

Post Postao/la emirates boy » 10 mar 2010, 16:25

http://www.arsenal.com/news/news-archiv ... hat-tricks

Bendtner prvi igrac koji je zabio hat trick na emiratima u eurotakmicenjima(tacnije u ligi prvaka :D )
Oh Aaron Ramsey,
He is a Welshie,
He loves his rugby,
Just like his dad,
He said to Fergie,
'You'll never see me'
Coz I'm an Arsenal lad!

emirates boy
Kontakt:

Post Postao/la emirates boy » 10 mar 2010, 16:29

Gallas van stroja mjesec dana?

Nakon što je prva povreda bila okarakterisana kao samo "manji problem", čini se da će William Gallas provesti još mjesec dana van terena. Gallasonv posljednji nastup je bio protiv Liverpoola kada je Arsenal slavio sa 1-0 i sada se čini da će Francuz propustiti dobar dio zadnjeg dijela sezone.

Arsene Wenger je potvrdio da se Gallasova povreda "povratila" baš kada je bio veoma blizu povratka na teren:

"Gallas je odsutan već mjesec dana i sada se njegova povreda povratila ponovo" - rekao je Wenger i dodao: "U nedjelju se osjećao poprilično dobro međutim sve se onda vratilo na početak."

"Prvobitno smo mislili da je u pitanju samo manja povreda. Neznamo koliko će dugo biti van terena ovaj put ali recimo, znamo da neće sigurno biti spreman za Hull City u subotu. Bili smo malo nestrpljivi i pokušali smo ga vratiti na teren prije nego što smo trebali i vjerovatno je zato i došlo do ponove pojave povrede."

Wenger je također rekao da Andrey Arshavin još uvijek nije spreman da igra svih 90 minuta nakon nedavnog povratka na teren:

"Moramo pronaći pravi balans u timu. Ukoliko igrač počne od prve minute, moramo znati da li je u stanju odigrati svih 90 minuta. Andrey je zasigurno igrač koji ako počne od prve minute, neće izdržati cijelu utakmicu" - rekao je Wenger na kraju.

http://www.arsenal-bih.com/vijesti-main ... -dana.html

samo da ovo nije tacno :(
Oh Aaron Ramsey,
He is a Welshie,
He loves his rugby,
Just like his dad,
He said to Fergie,
'You'll never see me'
Coz I'm an Arsenal lad!

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 10 mar 2010, 16:58

@Furymaker,

Isitina je da Ribery nije odigrao na svom nivou, sto je jedan od razloga da se mnogo vise napada odvijalo po desnoj strani na kojoj je Robben bio maestralan. Medjutim, nije samo Robben zasluzan, zato sto je Bayern po toj desnoj strani mnogo opasniji. Tu je i Lahm koji mu je odlicna podrska iza ledja. Bez obzira, sto je Alaba bio dobar, bilo je previse ocekivati da on u prvoj utakmici ostvari neku bolju saradnju sa Bilalom. Vec duze vremena trazimo igraca na tom lijevom boku, a Alaba je pokazao da je vezni red za njega prikladnija pozicija.
Ono sto mi daje nadu u prolaz Bayerna protiv Arsenala je cinjenica da se Arsenal protiv Chelsea i ManUtd-a lose proveo, prije svega zbog taktickih postavki. I jedan i drugi tim su ostvarili pobjede igranjem na kontru, gdje je Arsenalova ekipa izgledala naivno.U tom slucaju bi mogli vidjeti snagu Bayernovih krilnih igraca, koji su u stanju izvesti brze kontre.
Da ne bi bilo da samo govorim o Bayernu, treba istaci da Arsenal ima dosta dobrih igraca u veznoj liniji. Fabregas, Nasri, Arshavin (prinudjen da cesto igra poziciju napadaca), Rosicky. Medjutim, imate taj peh da to kompletirate sa Persiem u napadu(kojeg bih usput volio vidjeti u Bavarskoj koloniji holandjana :lol: ).

Taj zrijeb je 19. Marta, ali ko da vidim da se ove prognoze nece obistiniti. Bayern ce da dobije nekog tezeg protivnika.
#divovi

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 10 mar 2010, 17:16

Ma nema problema, bujrum dodjite nam opet
[youtube][/youtube]
:lol: :lol:
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 10 mar 2010, 17:17

moustapha je napisao/la:@Furymaker,

Isitina je da Ribery nije odigrao na svom nivou, sto je jedan od razloga da se mnogo vise napada odvijalo po desnoj strani na kojoj je Robben bio maestralan. Medjutim, nije samo Robben zasluzan, zato sto je Bayern po toj desnoj strani mnogo opasniji. Tu je i Lahm koji mu je odlicna podrska iza ledja. Bez obzira, sto je Alaba bio dobar, bilo je previse ocekivati da on u prvoj utakmici ostvari neku bolju saradnju sa Bilalom. Vec duze vremena trazimo igraca na tom lijevom boku, a Alaba je pokazao da je vezni red za njega prikladnija pozicija.
Ono sto mi daje nadu u prolaz Bayerna protiv Arsenala je cinjenica da se Arsenal protiv Chelsea i ManUtd-a lose proveo, prije svega zbog taktickih postavki. I jedan i drugi tim su ostvarili pobjede igranjem na kontru, gdje je Arsenalova ekipa izgledala naivno.U tom slucaju bi mogli vidjeti snagu Bayernovih krilnih igraca, koji su u stanju izvesti brze kontre.
Da ne bi bilo da samo govorim o Bayernu, treba istaci da Arsenal ima dosta dobrih igraca u veznoj liniji. Fabregas, Nasri, Arshavin (prinudjen da cesto igra poziciju napadaca), Rosicky. Medjutim, imate taj peh da to kompletirate sa Persiem u napadu(kojeg bih usput volio vidjeti u Bavarskoj koloniji holandjana :lol: ).

Taj zrijeb je 19. Marta, ali ko da vidim da se ove prognoze nece obistiniti. Bayern ce da dobije nekog tezeg protivnika.
Iskreno, opet, vas očekujem. Mislim da vas možemo proć jer smo kompletniji na svim poziciji a dok vi, hmm, samo krila i ništa više ;)

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 10 mar 2010, 17:35

Wenger hoce sudar s engleskim timom, u prevodu - United ili Chelsea? :mrgreen:
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 10 mar 2010, 17:40

paja_patak je napisao/la:Sta ovi navijaci Bayerna hoce ovdje, pricaju gluposti o svom smijesnom timu koji ne smatramo ni konkurencijom. Ako ih izvucemo bilo bi dobro da Wenger izvede kombinovani sastav jer cemo lako proci a trebaju ostali igraci da se odmore za Premiership!
Ti si smijesan sam od sebe sa ovim postom, sta ima strucnjak fudbala :roll:
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 10 mar 2010, 17:44

Cescinho4 je napisao/la:
Trasimaco je napisao/la:Wenger hoce sudar s engleskim timom, u prevodu - United ili Chelsea? :mrgreen:
Pitanje je hocel Chelski uopste proci, United ima dosta dobre sanse.
Ma kakav Bayern, realno, s kim god budu igrali onaj drugi tim ce biti favorit.
Kad se sjetim da su neki pisali da je Arsenal "One man team" :D Virtu4l...Gdje si? Zanima me tvoj komentar tekme.
Mislim da mu nakon svih zadnjih iskustava s engleskim timovima uopste nije potreban takav mec. Ima mnogo laksih protivnika u bubnju, a i zasto prizeljkivati međusoban susret kad ima stranih timova koje treba izbaciti? :lol:

Ovo za one-man team... pa i navijaci Arsenala govore da je Fabregas nezamjenjiv. Isto kao sto ja kazem da je Rooney nezamjenjiv. Ali da ne mogu igrati bez njega, naravno da nije tacno.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

Thunder93
Kontakt:

Post Postao/la Thunder93 » 10 mar 2010, 17:44

Cestitam na prolazu, svaka cast
Klopp for the kop!

Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.

emirates boy
Kontakt:

Post Postao/la emirates boy » 10 mar 2010, 18:04

Trasimaco je napisao/la:Wenger hoce sudar s engleskim timom, u prevodu - United ili Chelsea? :mrgreen:
to wenger nije rekao u tom kontekstu ali nema veze :D
u principu ti je isto ha igrao u cetvrtfinalu protiv ova dva kluba ha u polufinalu ili u finalu isto ti je jednostavno moras naletit i na jace protivnike kad tad

P.S
sta se svadjate kad parovi nisu izvuceni sta ce tek bit ako se ovo obistini :D
Oh Aaron Ramsey,
He is a Welshie,
He loves his rugby,
Just like his dad,
He said to Fergie,
'You'll never see me'
Coz I'm an Arsenal lad!

edin.sabanovic
Kontakt:

Post Postao/la edin.sabanovic » 10 mar 2010, 21:18

Cescinho4 je napisao/la:
Trasimaco je napisao/la: Mislim da mu nakon svih zadnjih iskustava s engleskim timovima uopste nije potreban takav mec. Ima mnogo laksih protivnika u bubnju, a i zasto prizeljkivati međusoban susret kad ima stranih timova koje treba izbaciti? :lol:

Ovo za one-man team... pa i navijaci Arsenala govore da je Fabregas nezamjenjiv. Isto kao sto ja kazem da je Rooney nezamjenjiv. Ali da ne mogu igrati bez njega, naravno da nije tacno.
I to sto kazes,bolje da se tek u polufinalu/finalu negdje sastanemo :D Mada ja i dalje dajem vece sanse Interu, al eto nakon Liverpoola nece nas valjda i Chelski obrukati :mrgreen:
Naravno da je Cesc nezamjeniv, al neki su pisali da bi se Arsenal bez njega borio za EL...

P.S. Kako je samo Diaby napredovao... :o 8-)
Jeste bolje sa celziom il man.utd. u polufinalu, bolje za cetvrtfinale dobit pobjednika cska:sevilja. Cesc jest nezamjeniv , kao i Persi ali dokazalo se da mozemo i bez njih. PS:Arsenal ima dobrih igraca i na klupi kao Diaby,Nasri,Rosicky,Eduardo, i drugi mladi igraci.Jos jedan dobar igrac je i strasno povrjeđeni Ramsey.
LOGICNO

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 11 mar 2010, 14:00

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.