HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
Nije potpisao ne može se registrirat, nista od Sesara.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I have a dream
- ASD
- Kontakt:
Zasto ne moze?
Papiri su problem... Ne može se registrirat i to je to [DISAPPOINTED FACE]
I have a dream
Džaba to, Marin je ipak Hajdukovac
Nego, dobar vam onaj grafit sa Modrićem. Imate uz lešinare najbolje grafite u BiH.
Samo, slabo ste istaknuli onaj križ na Humu, jer ovako kad se gleda na prvu, Luka ostaje u prvom planu. Trebali ste ga još pobijeliti. Al bit će vremena ja vjerujem.

Nego, dobar vam onaj grafit sa Modrićem. Imate uz lešinare najbolje grafite u BiH.
Samo, slabo ste istaknuli onaj križ na Humu, jer ovako kad se gleda na prvu, Luka ostaje u prvom planu. Trebali ste ga još pobijeliti. Al bit će vremena ja vjerujem.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Potraži u rječniku sljedeću riječ - sarkazam.
Pa ponovno pročitaj. I (j)opet.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
MostarskiAntifasist je napisao/la:Potraži i ti majku na štandu klošaru jedan. Nemoj sad izvlakuše na sarkazam popišam ti se po toj fašističkoj facidubrava je napisao/la:Potraži u rječniku sljedeću riječ - sarkazam.

eh, što je meni žao pravih Mostaraca.
Silna nepismenost, krkanluk i primitivizam dođe u grad. Ti, kao i oni koji su postavljali taj križ, ne razlikujete se, samo ste druge farbe..
I takvi ti se moj @dubrava hvale "gradskom rajom" i rugaju seljacima tj. ljudima sa sela. A u biti su oni najvece seljacine.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
-
- Kontakt:
Šta ti znaš ko su pravi mostarci fašisto iz Busovače na radu u nekoj zagrebačkoj autopraonidubrava je napisao/la:MostarskiAntifasist je napisao/la:Potraži i ti majku na štandu klošaru jedan. Nemoj sad izvlakuše na sarkazam popišam ti se po toj fašističkoj facidubrava je napisao/la:Potraži u rječniku sljedeću riječ - sarkazam.
Pa ponovno pročitaj. I (j)opet.![]()
![]()
eh, što je meni žao pravih Mostaraca.
Silna nepismenost, krkanluk i primitivizam dođe u grad. Ti, kao i oni koji su postavljali taj križ, ne razlikujete se, samo ste druge farbe..
14.02.1945
Pozdrav !Evo nakon nekog vremena vraćam se na ovaj forum ali nisam siguran da ću ostati.Očito na ovom forumu se nije ništa promjenilo otkako sam otišao sa njega.Ovi tzv antifašisti ili u prijevodu komunjare ne trpe druge i drugačije nego kao u "dobra stara vremena" imaju svoju furku i misle da su oni bogom dani i da mora biti kako oni hoće i kako oni kažu ili će biti po kratkom postupku.Za njih izgleda povijest počinje sa 1945.
Tema je Zrinja pa bih zamolio nekoga tko je bio na tekmi (ja sam bio spriječen) da napiše ukratko viđenje današnje utakmice.
Tema je Zrinja pa bih zamolio nekoga tko je bio na tekmi (ja sam bio spriječen) da napiše ukratko viđenje današnje utakmice.
"A tko sluša mene, bezbrižan ostaje i spokojno živi bez straha od zla."
-
- Kontakt:
Šta ti znaš ko su pravi mostarci fašisto iz Busovače na radu u nekoj zagrebačkoj autopraoni

Grbavica naš je Hram!!!
Kontrolirano i odgovorno, u drugom dijelu dosta bolje. Pale 2 sjajne akcije za ta 2 gola s desne strane. Cini mi se da je oba puta Deni ubacio. Crnov i Pero odlicno reagirali. Uglavnom, Zvijezda je bas losa, u prvom nisu se priblizili nasem golu nikako. Idemo dalje polako.acovic2 je napisao/la:Pozdrav !Evo nakon nekog vremena vraćam se na ovaj forum ali nisam siguran da ću ostati.Očito na ovom forumu se nije ništa promjenilo otkako sam otišao sa njega.Ovi tzv antifašisti ili u prijevodu komunjare ne trpe druge i drugačije nego kao u "dobra stara vremena" imaju svoju furku i misle da su oni bogom dani i da mora biti kako oni hoće i kako oni kažu ili će biti po kratkom postupku.Za njih izgleda povijest počinje sa 1945.
I ja sam stao da pisem ovdje, naletim nekad, ali stvarno mi vise nije do raspravljanja uvijek istog.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Zasto tebi smeta kriz? Isto da ja sad podjem pricat da mi smeta mjesec i zvijezdaMostarskiAntifasist je napisao/la:Moderator pobijelim ti majku po faci je.bo ti križ familiju. Džaba seljačino ona nakarada. Prave su stvari stare 500 godina u gradu. Vi na brdo majku vam kamenjarsku gdje ste vazda bilidubrava je napisao/la:Džaba to, Marin je ipak Hajdukovac![]()

Tek sam skontao da je ovo današnja slikajohnnyyK je napisao/la:

E Lilard mestre pozdrav i hvala ti

Drago mi je da su tri naša "glavna " igrača odigrali svoje.Evo pitari uzeli samo bod u Zenici.Tri boda su tri boda ,bez obzira na protivnika.
Signore je napisao/la:Zasto tebi smeta kriz? Isto da ja sad podjem pricat da mi smeta mjesec i zvijezdaMostarskiAntifasist je napisao/la:Moderator pobijelim ti majku po faci je.bo ti križ familiju. Džaba seljačino ona nakarada. Prave su stvari stare 500 godina u gradu. Vi na brdo majku vam kamenjarsku gdje ste vazda bilidubrava je napisao/la:Džaba to, Marin je ipak Hajdukovac![]()
Samo, slabo ste istaknuli onaj križ na Humu, jer ovako kad se gleda na prvu, Luka ostaje u prvom planu. Trebali ste ga još pobijeliti. Al bit će vremena ja vjerujem.I pogledaj grafit, kriz ne moze bit bjelji, ocito da se covjek sprda
Al nema veze, ovaj forum je ionako postao pravo mjesto za nacionalne(u ovom slucaju vjerske) ispade, a tako i mene kojem je to uvijek smijesno
Ma nije samo križ možda više smeta Modrić iz REAL MADRIDA u dresu Zrinjskog pa ČILIĆ POBJEDNIK US OPENA sa šalom Zrinjskog a Zrinjski je inače "vještački klub" a oni neki koji su "velikani" se slikaju sa .....oni se ustvari samo i slikaju

-
- Kontakt:
Zato što mi je prvi rođak poginuo od gume s Huma 1993Signore je napisao/la:Zasto tebi smeta kriz? Isto da ja sad podjem pricat da mi smeta mjesec i zvijezdaMostarskiAntifasist je napisao/la:Moderator pobijelim ti majku po faci je.bo ti križ familiju. Džaba seljačino ona nakarada. Prave su stvari stare 500 godina u gradu. Vi na brdo majku vam kamenjarsku gdje ste vazda bilidubrava je napisao/la:Džaba to, Marin je ipak Hajdukovac![]()
Samo, slabo ste istaknuli onaj križ na Humu, jer ovako kad se gleda na prvu, Luka ostaje u prvom planu. Trebali ste ga još pobijeliti. Al bit će vremena ja vjerujem.I pogledaj grafit, kriz ne moze bit bjelji, ocito da se covjek sprda
Al nema veze, ovaj forum je ionako postao pravo mjesto za nacionalne(u ovom slucaju vjerske) ispade, a tako i mene kojem je to uvijek smijesno
14.02.1945
Kratko i jasno, trebalo bit 5 razlike, min. ali Zvijezda igrala otvoreno za gol više. Ne ko Radnik i Vitez bunkericu.
I have a dream
Pa zar ne postoji nikakav ratni forum za takve stvari?MostarskiAntifasist je napisao/la: Zato što mi je prvi rođak poginuo od gume s Huma 1993
Zrinjski odigrao onako kako smo navikli od prvaka...
A ti takozvani antifašist smanji malo pogani-pokvareni jezik i što dalje od nas i našeg svetog križa...
A ti takozvani antifašist smanji malo pogani-pokvareni jezik i što dalje od nas i našeg svetog križa...
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.