HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

westherc
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la westherc » 12 sep 2014, 19:29

Nije potpisao ne može se registrirat, nista od Sesara.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I have a dream

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 13 sep 2014, 12:13

Zasto ne moze?

westherc
Kontakt:

Post Postao/la westherc » 13 sep 2014, 12:58

Papiri su problem... Ne može se registrirat i to je to [DISAPPOINTED FACE]

I have a dream

johnnyyK
Kontakt:

Post Postao/la johnnyyK » 13 sep 2014, 15:10

slika

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 13 sep 2014, 20:20

Džaba to, Marin je ipak Hajdukovac :P

Nego, dobar vam onaj grafit sa Modrićem. Imate uz lešinare najbolje grafite u BiH.
Samo, slabo ste istaknuli onaj križ na Humu, jer ovako kad se gleda na prvu, Luka ostaje u prvom planu. Trebali ste ga još pobijeliti. Al bit će vremena ja vjerujem.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

westherc
Kontakt:

Post Postao/la westherc » 13 sep 2014, 20:43

Jao komentara

I have a dream

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 13 sep 2014, 20:43

Potraži u rječniku sljedeću riječ - sarkazam.
Pa ponovno pročitaj. I (j)opet.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 13 sep 2014, 20:48

MostarskiAntifasist je napisao/la:
dubrava je napisao/la:Potraži u rječniku sljedeću riječ - sarkazam.
Potraži i ti majku na štandu klošaru jedan. Nemoj sad izvlakuše na sarkazam popišam ti se po toj fašističkoj faci
:clap: :thumbup:
eh, što je meni žao pravih Mostaraca.
Silna nepismenost, krkanluk i primitivizam dođe u grad. Ti, kao i oni koji su postavljali taj križ, ne razlikujete se, samo ste druge farbe..

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 13 sep 2014, 20:51

I takvi ti se moj @dubrava hvale "gradskom rajom" i rugaju seljacima tj. ljudima sa sela. A u biti su oni najvece seljacine.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

MostarskiAntifasist
Kontakt:

Post Postao/la MostarskiAntifasist » 13 sep 2014, 20:55

dubrava je napisao/la:
dubrava je napisao/la:Potraži u rječniku sljedeću riječ - sarkazam.
Potraži i ti majku na štandu klošaru jedan. Nemoj sad izvlakuše na sarkazam popišam ti se po toj fašističkoj faci
:clap: :thumbup:
eh, što je meni žao pravih Mostaraca.
Silna nepismenost, krkanluk i primitivizam dođe u grad. Ti, kao i oni koji su postavljali taj križ, ne razlikujete se, samo ste druge farbe..
Šta ti znaš ko su pravi mostarci fašisto iz Busovače na radu u nekoj zagrebačkoj autopraoni
14.02.1945

acovic2
Kontakt:

Post Postao/la acovic2 » 13 sep 2014, 20:56

Pozdrav !Evo nakon nekog vremena vraćam se na ovaj forum ali nisam siguran da ću ostati.Očito na ovom forumu se nije ništa promjenilo otkako sam otišao sa njega.Ovi tzv antifašisti ili u prijevodu komunjare ne trpe druge i drugačije nego kao u "dobra stara vremena" imaju svoju furku i misle da su oni bogom dani i da mora biti kako oni hoće i kako oni kažu ili će biti po kratkom postupku.Za njih izgleda povijest počinje sa 1945.

Tema je Zrinja pa bih zamolio nekoga tko je bio na tekmi (ja sam bio spriječen) da napiše ukratko viđenje današnje utakmice.
"A tko sluša mene, bezbrižan ostaje i spokojno živi bez straha od zla."

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 13 sep 2014, 20:59

Šta ti znaš ko su pravi mostarci fašisto iz Busovače na radu u nekoj zagrebačkoj autopraoni
:lol: :lol: :lol: :lol:
Grbavica naš je Hram!!!

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 13 sep 2014, 21:01

acovic2 je napisao/la:Pozdrav !Evo nakon nekog vremena vraćam se na ovaj forum ali nisam siguran da ću ostati.Očito na ovom forumu se nije ništa promjenilo otkako sam otišao sa njega.Ovi tzv antifašisti ili u prijevodu komunjare ne trpe druge i drugačije nego kao u "dobra stara vremena" imaju svoju furku i misle da su oni bogom dani i da mora biti kako oni hoće i kako oni kažu ili će biti po kratkom postupku.Za njih izgleda povijest počinje sa 1945.

Tema je Zrinja pa bih zamolio nekoga tko je bio na tekmi (ja sam bio spriječen) da napiše ukratko viđenje današnje utakmice.
Kontrolirano i odgovorno, u drugom dijelu dosta bolje. Pale 2 sjajne akcije za ta 2 gola s desne strane. Cini mi se da je oba puta Deni ubacio. Crnov i Pero odlicno reagirali. Uglavnom, Zvijezda je bas losa, u prvom nisu se priblizili nasem golu nikako. Idemo dalje polako.

I ja sam stao da pisem ovdje, naletim nekad, ali stvarno mi vise nije do raspravljanja uvijek istog.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 13 sep 2014, 21:08

dubrava je napisao/la:Džaba to, Marin je ipak Hajdukovac :P

Nego, dobar vam onaj grafit sa Modrićem. Imate uz lešinare najbolje grafite u BiH.
Samo, slabo ste istaknuli onaj križ na Humu, jer ovako kad se gleda na prvu, Luka ostaje u prvom planu. Trebali ste ga još pobijeliti. Al bit će vremena ja vjerujem.
Moderator pobijelim ti majku po faci je.bo ti križ familiju. Džaba seljačino ona nakarada. Prave su stvari stare 500 godina u gradu. Vi na brdo majku vam kamenjarsku gdje ste vazda bili
Zasto tebi smeta kriz? Isto da ja sad podjem pricat da mi smeta mjesec i zvijezda :mrgreen: I pogledaj grafit, kriz ne moze bit bjelji, ocito da se covjek sprda :lol: Al nema veze, ovaj forum je ionako postao pravo mjesto za nacionalne(u ovom slucaju vjerske) ispade, a tako i mene kojem je to uvijek smijesno :mrgreen:

acovic2
Kontakt:

Post Postao/la acovic2 » 13 sep 2014, 21:10

johnnyyK je napisao/la:slika
Tek sam skontao da je ovo današnja slika :clap: :clap: :clap:.

E Lilard mestre pozdrav i hvala ti :thumbup: .Ma staviš na Ignore i miran si.Ovo su vjerovatno isti oni levati samo novi nickovi.
Drago mi je da su tri naša "glavna " igrača odigrali svoje.Evo pitari uzeli samo bod u Zenici.Tri boda su tri boda ,bez obzira na protivnika.

acovic2
Kontakt:

Post Postao/la acovic2 » 13 sep 2014, 21:16

Signore je napisao/la:

Moderator pobijelim ti majku po faci je.bo ti križ familiju. Džaba seljačino ona nakarada. Prave su stvari stare 500 godina u gradu. Vi na brdo majku vam kamenjarsku gdje ste vazda bili
Zasto tebi smeta kriz? Isto da ja sad podjem pricat da mi smeta mjesec i zvijezda :mrgreen: I pogledaj grafit, kriz ne moze bit bjelji, ocito da se covjek sprda :lol: Al nema veze, ovaj forum je ionako postao pravo mjesto za nacionalne(u ovom slucaju vjerske) ispade, a tako i mene kojem je to uvijek smijesno :mrgreen:

Ma nije samo križ možda više smeta Modrić iz REAL MADRIDA u dresu Zrinjskog pa ČILIĆ POBJEDNIK US OPENA sa šalom Zrinjskog a Zrinjski je inače "vještački klub" a oni neki koji su "velikani" se slikaju sa .....oni se ustvari samo i slikaju :kafa: :kafa:

MostarskiAntifasist
Kontakt:

Post Postao/la MostarskiAntifasist » 13 sep 2014, 21:23

Signore je napisao/la:

Zato što mi je prvi rođak poginuo od gume s Huma 1993
14.02.1945

westherc
Kontakt:

Post Postao/la westherc » 13 sep 2014, 21:26

Kratko i jasno, trebalo bit 5 razlike, min. ali Zvijezda igrala otvoreno za gol više. Ne ko Radnik i Vitez bunkericu.

I have a dream

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 13 sep 2014, 21:29

MostarskiAntifasist je napisao/la: Zato što mi je prvi rođak poginuo od gume s Huma 1993
Pa zar ne postoji nikakav ratni forum za takve stvari?

Taramba
Kontakt:

Post Postao/la Taramba » 13 sep 2014, 22:38

Zrinjski odigrao onako kako smo navikli od prvaka...

A ti takozvani antifašist smanji malo pogani-pokvareni jezik i što dalje od nas i našeg svetog križa...
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.