moram se nasmijat na ovoamypitar je napisao/la:SamoZeljo je napisao/la:Ocekivan rezultat jer je i jednima i drugima X i vise nego ocigledno najdrazi rezultat.
Meni nije krivo sto ste kiksali jer vas vidim kao veceg konkurenta nego Celik. Nije da se radujem, skacem, slavim i provociram, ali mi definitivno nije krivo jer imate kvaliteta da ispravite ove greske.
Nego, u vasem klubu je nesto truhlo.
Cak i kad imate para ne ide, a euforija ogromna. Brzo se ufurate a jos brze razocarate.
Da li je do poganog mentaliteta ili nesto drugo, ne znam. U svakom slucaju mislim da sa tim promjenama svake godine necete postici puno vise.
Kad smo vec kod poganog mentaliteta, svi ga imamo manje vise, ali kod vas je malo vise izrazen.
Samo se bojim da ne budete zrtve necijeg monopola. Mislim, za vas se bojim, a meni je svejedno.
Nema potrebe de se bojis,da te utjesim bice ovo dobro.![]()
Ako si gledao tekmu narocito prvo poluvrijeme,igrali smo super stvarali šanse,poveli,ali nismo relizovali sanse koje smo imali, i ljudi nas kaznili.Dolaskom Benka rijesicemo realizaciju ,ubjeđen sam da je on igrao da bi sad bilo 0-3 ali dobro.Na zimskoj pauzi dovesti stopera i golmana.Ima jos puno da se igra,jos puno je bodova u opticaju,jos je sve otvoreno.

imate 30 igraca od kojih bar 15 koji bi bili standardni u bilo kojoj drugoj ekipi i opet rijesenje vase agonije vidite u dovjednju dodatnih igraca