FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

hz033
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la hz033 » 13 sep 2014, 22:37

@barbarez, pročitao sam tvoj post , ali si djelimično u pravu!
Pogledaj jednom jednu našu utakmicu od početka do kraja, sve te šanse i ritam igre, posjed lopte koji je enormno na našoj strani i protivnika kako se brani i brani. Očito se vidi nadmoć nad protivnikom, da bi, kako igra odmiče, pojedini igrači počnu , da kažem ponašati se non šalantno na terenu, kao da vodimo 4:0. To kud počne ići na živce, kud još primiš gol iz neke glupe greške i onda ganjaš rezultat. E sad tu stupa gdin Dženan (nehljebović, slijepac i moron) koji kao da opšte ne gleda utakmicu, zamjeni igrača a apsolutno nema problem na poziciji gdje mu taj igrač igra ! Umjesto da zamjeni igrača kojeg "ašćare" neide , koji upropasti minimum pet 100% šansi (inače Bilbija, večeras Todorović) , nego ga pusti da igra do 80. minute, a ovaj kud je izgubio kompas , kud je skapo i izgorio od neke želje da to popravi.
Vamo mu igra bek (Džemo) koji niti se vraća, niti zna u napadu napraviti nešto, onako majkemi mogu i ja!
E to nam ide na živce, i otud dolazi ova negativa kod navijača. I slijep vidi da smo jači od protivnika 10 puta, a rezultati smiješni !!!!!!!!
Zato pogledaj jednu , dvije naše utakmice, recimo protiv Mladosti , i ovu večeras , pa će ti biti jasno o čemu govorim!
pozz
U novi boj ...

bordograd
Kontakt:

Post Postao/la bordograd » 13 sep 2014, 22:37

Nama tradicionalno Zenica ne leži tako da za mene ovaj bod i nije kiks, kiksovi su Travnik i Velež na Koševu. Međutim, napravite selekciju od 20-22 igrača koji će igrati ili u početnih jedanaest ili ulaziti sa klupe, ostalo je bacanje para. Zdrava konkurencija u timu je dobra i pozitivna, međutim prevelika konkurencija može i često izaziva kontraefekat. Mislim da ne bi trebali dati otkaz Dženi ali neku financijsku sankciju i ultimatum sigurno da. Ruku na srce, još uvijek je on zelen trener da može ovu konkurenciju i širinu u ekipi iskoristiti na pravi način, da izvuce maksimum iz svakog igrača ali eto.. vidjet ćemo još.

P.S. Na k***.ba čitam da je predsjednik bjesan.
U Sarajevu sve ima svoju priču i u Sarajevu ništa nije slučajno.

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 13 sep 2014, 22:39

pobjedu je veceras promasio todorovic radi svoje sebicnosti i odma je trebao na klupu jer ja ne shvatam kakava je to atmosfera u ekipi i kakav je to trener koji nije usadio igracima da igraju za sarajevo i da nije bitno ko ce dati go.,jednostavno usucuplic nije dorastao poslu covjek nema autoritet nema plana b svi unaprijed znamo akciije izmjene jednostavno covjek voli sarajevo ali nezzna da radi ovaj posao
Samo Sarajevo

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 13 sep 2014, 22:42

kao što je Velež morao dobiti Čelik, tako i Sarajevo, ali izgleda da sam bio upravu kada sam rekao da su nezgodni kući. Sreća vam je pa imate tekmu manje kontra Drine koju morate dobiti, inače, sve je moguće. Ja se uzdam da će Velež sutra odigrati muški i uzeti koji bod, pa da prvenstvo bude i dalje zanimljivo, nadam se, ali... :roll:

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 13 sep 2014, 22:42

skripta je napisao/la:Niste pošteni nikako jer kad ste otjerali onog spličana i kad je Usčuplić preuzeo svi su bili puni hvale kako igra ofanzivno, kako je odmah pobjedio poslije otkaza splicana, kako je Dženo ovo a sad odjednom on ne valja. Nagomiluja mu 25 novih igrača a nisam znao da Dženo ima čarobni štapić da sve to posloži u roku od 20 dana.
Evropske tekme do njemaca Dženo svaka čast, poslije osmice odmah tjeranje.
Pa majka mu stara Real dovode dva nova igrača evo ne mogu nikoga uzeti jer nisu uigrani a igrači svjetske klase, i sad treba neko reći Ančeloti nema pojma.
Niste realni nikako..
Prvo nije bila osmica nego sedmica :mrgreen: :mrgreen:

Druga stvar niti ga branim, niti ga pokušavam opravdati a niti ga smijenjujem, imaju ljudi koji su zaduženi za to. To da mu je neko nabacao 25 igrača ne pije vode jer ih ne koristi. Imao je nekoliko dobrih utakmica a ima i kikseva. Ja ću ga uvijek pohvaliti za dobar potez ali ću mu kritikovati loš. Nemam pravo reći da ide jer ga ja nisam postavio.
U ovih sedam kola mu zamjeram što nema m*** da malo rizikuje, visoki ciljevi su postavljeni pred njeg i u želji da ih ispoštuje koristi ite igrače, ali ne ide i on opet ne proba nešto drugo. Možda ovi ostali što ih ima nisu, prema njegovoj procjeni, spremni za zaigraju, ili kako reče na press-u nisu mu se na treningu pokazali. Ali rizikuj nekad, možda ćeš jednom pogriješiti a već sledeći put ubosti. Niko ne zamjera ako si pokušao pa pogriješio, zamjeramo što ne pokuša.

skripta
Kontakt:

Post Postao/la skripta » 13 sep 2014, 22:43

aleksandar_veliki je napisao/la:
skripta je napisao/la:Niste pošteni nikako jer kad ste otjerali onog spličana i kad je Usčuplić preuzeo svi su bili puni hvale kako igra ofanzivno, kako je odmah pobjedio poslije otkaza splicana, kako je Dženo ovo a sad odjednom on ne valja. Nagomiluja mu 25 novih igrača a nisam znao da Dženo ima čarobni štapić da sve to posloži u roku od 20 dana.
Evropske tekme do njemaca Dženo svaka čast, poslije osmice odmah tjeranje.
Pa majka mu stara Real dovode dva nova igrača evo ne mogu nikoga uzeti jer nisu uigrani a igrači svjetske klase, i sad treba neko reći Ančeloti nema pojma.
Niste realni nikako..
Skripta, kojih to novih 25 igraca trener Sarajeva koristi u odnosu na to kad je uzeo Kup. Jbg, ako zelimo gledati realno, logicno, kako god hoces, onda mozemo reci da je danasnji trener na kraju prosle sezone ubrao plodove rada njegovog prethodnika...
Dženi se a i treneru prije njega.. u pola sezone dovodili igrači. Evo sad su mu doveli Kalasa, doveli Bekica, doveli Benku da se ne vračam na ranije poput Bilbije, Kostica, Duljevica itd. U roku par mjeseci doveli su 10 igrača i sad jedna struja koja je dovela jedne traži da igraju a pošto oni ne igraju tjeraj Dženu, onda s druge strane imaju ovi što njihovi igrači igraju i oni su za da Dženo ostaje.
U svakom slučaju ne bih rekao da je ovdje problem u glasu navijača, nego je ovdje problem neke druge stvari i naravno strpljenje koji poslije par poraza odmah tjeraj. To nije pravi put.
Evo otjeraj Dženu sad, koga ćeš dovesti ? Šta očekuješ od tog novog da će čarobnim štapićem napravi čudo?
Prvi rammstain je pravio ovdje derneke dolazi Berberović hvalio na sva usta, a sad odjednom promjenio priču poslije tri utakmice ? Ko koga ovdje...

sasistika
Kontakt:

Post Postao/la sasistika » 13 sep 2014, 22:45

Nesjećam se kad smo bili slabije plasirani poslije 7 kola naše lige!!!
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja

collector
Kontakt:

Post Postao/la collector » 13 sep 2014, 22:47

eno fino je to sve Edin Isanovic srocio u jedan tekst, na jednom od portala !!!
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!

Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 13 sep 2014, 22:50

mogli bi ispasti od igmana na penale ;)

VVVBK

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 13 sep 2014, 22:51

nukleusmember je napisao/la:mogli bi ispasti od igmana na penale ;)

VVVBK
:clap: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
Haman si i u pravu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
U novi boj ...

skripta
Kontakt:

Post Postao/la skripta » 13 sep 2014, 22:51

Ne razumiješ ti mene izgleda. Znam ja da ne igraju ti igrači ali te struje tjeraju Dženu jer ne igra Kostic, onaj drugi srbin i ostali..
Kako god smjena trenera neće napraviti ništa..Moje mišljenje. ;)

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 13 sep 2014, 22:52

Predlozio bih dovodjenje Papeta.Ipak je on legenda kluba i provjereno trenersko ime,cak vjerujem da bi sa sobom doveo i neka pojacanja.A tu je i agencija koja uvijek ima spremne igrace u zavisnosti sta se trazi.
Savrseno.
Zadnja izmjena: Rusilac, dana/u 13 sep 2014, 22:53, ukupno mijenjano 1 put.

High

Post Postao/la High » 13 sep 2014, 22:53

Gledao sam čitavu utakmicu jer sam došao nešto ranije u Zenicu. Šteta je što nismo iskoristili svoje šanse u prvom poluvremenu kad je, mislim, Todorović imao nekoliko prilika i sl. Čelik je zaslužio pobjedu.

P. S. Tunel je ekstra. :mrgreen:
Zadnja izmjena: High, dana/u 13 sep 2014, 22:55, ukupno mijenjano 1 put.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 13 sep 2014, 22:54

High je napisao/la:Gledao sam čitavu utakmicu jer sam došao nešto ranije u Zenicu. Šteta je što nismo iskoristili svoje šanse u prvom poluvremenu kad je, mislim, Todorović imao nekoliko prilika i sl. Čelik je zaslužio pobjedu.

P. S. Tunel je ektra. :mrgreen:
Uh ja sam tunel vidio kad sam išao gledati repku i meni je skočio na nos :mrgreen:
U novi boj ...

extra
Kontakt:

Post Postao/la extra » 13 sep 2014, 22:58

sve što je više para u klubu više svađa,kad si kokuz sve ti ravno do mora .

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 13 sep 2014, 23:01

Hiljadu ljudi, hiljadu cudi. Nema nista od tjeranja i pricanja. Samo Dzeno mora, ako misli da nastavi da promjeni neke stvari u igri. Mi i dalje dobro igramo, ali nije mi jasno sta se desava sa zavrsnicom. Opet sam siguran da necemo imati poraza do kraja sezone. Slijede teske utakmice i gostovanje u Sirokom i Mostaru. Mi smo daleko ispred svih to sam ubjedjen, ali samo neke sitnice da se dotjeraju i ovo ce sve da bude tip top. Sretno.
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 13 sep 2014, 23:01

Opet mozda dok se smirimo od veceras pa sutra nesto napisat ali opet idemo dalje jbg iako ovo boli ja se nadam ovih sad 6b, i onda tesko gostovanje da vidimo tu pravo sarajevo koliko mogu ;)
04.10.2009 !!

IlGuerriero
Kontakt:

Post Postao/la IlGuerriero » 13 sep 2014, 23:01

Razumijem da uvijek trener plati ceh, ali zašto kriviti trenera nakon večerašnjeg kiksa? Nije Dženo kriv što mu se igrači šprdaju u napadu i hoće da se ušetaju u gol, tj. ne znaju da daju gol. Fudbal je brutalna igra, logično da će za promašaje uslijediti kazna kad-tad posebice ako se protivnička ekipa bori i ostavlja srce na terenu, što je bio večeras slučaj.

U prvom poluvremenu pet kolosalnih šansi, 10 odličnih situacija iz kontra napada, samo jedan gol. Čim ekipa stvara prilike i dobro stoji na terenu to znači da je postavka dobra, a što nema golova, eh to je već do igrača. Trenutna ekipa nije toliko kvalitetna kako se to predstavlja, propaganda je čudo, vidjet ćemo kako će to biti sa Benkom i Kalassijem.

Još nešto, možda je vrijeme da se shvati da je Sarajevo kao klub izgubilo pobjednički mentalitet bez obzira koji igrači igrali na terenu...

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 13 sep 2014, 23:02

sarajlija je napisao/la:Opet mozda dok se smirimo od veceras pa sutra nesto napisat ali opet idemo dalje jbg iako ovo boli ja se nadam ovih sad 6b, i onda tesko gostovanje da vidimo tu pravo sarajevo koliko mogu ;)
dzeno ide, veceras ili ujutro, svejedno al je njemu NOGA!

Armala
Kontakt:

Post Postao/la Armala » 13 sep 2014, 23:03

High je napisao/la:Gledao sam čitavu utakmicu jer sam došao nešto ranije u Zenicu. Šteta je što nismo iskoristili svoje šanse u prvom poluvremenu kad je, mislim, Todorović imao nekoliko prilika i sl. Čelik je zaslužio pobjedu.

P. S. Tunel je ekstra. :mrgreen:
Usao na stadion u 37 minuti. Ako se u Zenicu pocelo toliko kasniti znas da nesto ne stima :facepalm:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: amypitar, benko21, Burberry46, Dave, iliyaa8, keli, Kyle88, Lavcina, Rule_hz, skoJaa, Tarapi, zagorski i 76 gostiju.