Počekat će on da čuje kako mu raja ovo skandira, da je samo malo pametan bio mogo je vazda ovo slušati...
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Je li Dzeno kriv sto ja znam pet dana unaprijed koja ce biti pocetna postava, kojeg ce igraca zamijeniti i u kojoj minuti i sta ce taj igrac uraditi, procitani smo, to je glavni problemIlGuerriero je napisao/la:Razumijem da uvijek trener plati ceh, ali zašto kriviti trenera nakon večerašnjeg kiksa? Nije Dženo kriv što mu se igrači šprdaju u napadu i hoće da se ušetaju u gol, tj. ne znaju da daju gol. Fudbal je brutalna igra, logično da će za promašaje uslijediti kazna kad-tad posebice ako se protivnička ekipa bori i ostavlja srce na terenu, što je bio večeras slučaj.
U prvom poluvremenu pet kolosalnih šansi, 10 odličnih situacija iz kontra napada, samo jedan gol. Čim ekipa stvara prilike i dobro stoji na terenu to znači da je postavka dobra, a što nema golova, eh to je već do igrača. Trenutna ekipa nije toliko kvalitetna kako se to predstavlja, propaganda je čudo, vidjet ćemo kako će to biti sa Benkom i Kalassijem.
Još nešto, možda je vrijeme da se shvati da je Sarajevo kao klub izgubilo pobjednički mentalitet bez obzira koji igrači igrali na terenu...
Nije kriv u smislu sto neznaju zabiti gol slazem se.Ali spomenuo si sprdanje u napadu i to kako hoce da udju u gol.Pa zar to nije greska trenera ako im nakon 10 utakmica ne ukaze na to,zasto ti kao trener dopustas to? Oni to naravno nece promjeniti ako im on kao neko ko odredjuje kako ce igrati to ne kaze.Dakle slazem se sa tobom da nije njegovo to sto nam spicevi zabijaju iz 10 sansi,ali defitivno ne sa ovim da on nema nista sa tim sto oni mogu tek tako da se setkaju i zahebaju pred golom kao da su na turniru malog fudbalaIlGuerriero je napisao/la:Razumijem da uvijek trener plati ceh, ali zašto kriviti trenera nakon večerašnjeg kiksa? Nije Dženo kriv što mu se igrači šprdaju u napadu i hoće da se ušetaju u gol, tj. ne znaju da daju gol.
i genije je opet poceo sa 4231miky_hz je napisao/la:Nije kriv u smislu sto neznaju zabiti gol slazem se.Ali spomenuo si sprdanje u napadu i to kako hoce da udju u gol.Pa zar to nije greska trenera ako im nakon 10 utakmica ne ukaze na to,zasto ti kao trener dopustas to? Oni to naravno nece promjeniti ako im on kao neko ko odredjuje kako ce igrati to ne kaze.Dakle slazem se sa tobom da nije njegovo to sto nam spicevi zabijaju iz 10 sansi,ali defitivno ne sa ovim da on nema nista sa tim sto oni mogu tek tako da se setkaju i zahebaju pred golom kao da su na turniru malog fudbalaIlGuerriero je napisao/la:Razumijem da uvijek trener plati ceh, ali zašto kriviti trenera nakon večerašnjeg kiksa? Nije Dženo kriv što mu se igrači šprdaju u napadu i hoće da se ušetaju u gol, tj. ne znaju da daju gol.
Ja to volim reći na drugi način: Ovo Sarajevo je daleko ispred Sarajeva koje smo gledali prethodnih sezona, u svim segmentima. Kakvo je ovo Sarajevo u odnosu na ostale ekipe to treba na terenu da pokažemo, nešto nam slabije ide, nešto nam fali.Amca007 je napisao/la:Hiljadu ljudi, hiljadu cudi. Nema nista od tjeranja i pricanja. Samo Dzeno mora, ako misli da nastavi da promjeni neke stvari u igri. Mi i dalje dobro igramo, ali nije mi jasno sta se desava sa zavrsnicom. Opet sam siguran da necemo imati poraza do kraja sezone. Slijede teske utakmice i gostovanje u Sirokom i Mostaru. Mi smo daleko ispred svih to sam ubjedjen, ali samo neke sitnice da se dotjeraju i ovo ce sve da bude tip top. Sretno.
Imam osjećaj da je ovo naš glavni problem, jer kad vidim kako neke druge ekipe utakmice riješavaju u svoju korist iz jedne ili dvije prilike, rutinski. A mi to ne možemo.IlGuerriero je napisao/la: Još nešto, možda je vrijeme da se shvati da je Sarajevo kao klub izgubilo pobjednički mentalitet bez obzira koji igrači igrali na terenu...
Jel te stid ?momirpeh je napisao/la:Ove sezone FK Sarajevo je bilo u direktnom prijenosu 5 utakmice EL,1 prijateljsku i 5 u prvenstvu,ukupno 11 utakmica.Treneri i igrači protivničkih ekipa nas pomno prate i znaju tačno ko igra,koja je formacija,kakav je ko igrač.Trebalo bi zabraniti prijenose bar s Koševa.Bilo bi više raje na Koševu a i protivnici ne bi znali baš sve o nama.
Što ?BelminM23 je napisao/la:Jel te stid ?momirpeh je napisao/la:Ove sezone FK Sarajevo je bilo u direktnom prijenosu 5 utakmice EL,1 prijateljsku i 5 u prvenstvu,ukupno 11 utakmica.Treneri i igrači protivničkih ekipa nas pomno prate i znaju tačno ko igra,koja je formacija,kakav je ko igrač.Trebalo bi zabraniti prijenose bar s Koševa.Bilo bi više raje na Koševu a i protivnici ne bi znali baš sve o nama.
Gleda i sarajevo Bayerna svake sedmice pa ga neće dobiti iz 100 utakmica da igrajuBelminM23 je napisao/la:Jel te stid ?momirpeh je napisao/la:Ove sezone FK Sarajevo je bilo u direktnom prijenosu 5 utakmice EL,1 prijateljsku i 5 u prvenstvu,ukupno 11 utakmica.Treneri i igrači protivničkih ekipa nas pomno prate i znaju tačno ko igra,koja je formacija,kakav je ko igrač.Trebalo bi zabraniti prijenose bar s Koševa.Bilo bi više raje na Koševu a i protivnici ne bi znali baš sve o nama.
De vrati se ponove pročitaj šta si napisao, i onda pogledam malo druge lige i koliko utakmica bude na TV-u svako kolo...momirpeh je napisao/la:Što ?BelminM23 je napisao/la:Jel te stid ?momirpeh je napisao/la:Ove sezone FK Sarajevo je bilo u direktnom prijenosu 5 utakmice EL,1 prijateljsku i 5 u prvenstvu,ukupno 11 utakmica.Treneri i igrači protivničkih ekipa nas pomno prate i znaju tačno ko igra,koja je formacija,kakav je ko igrač.Trebalo bi zabraniti prijenose bar s Koševa.Bilo bi više raje na Koševu a i protivnici ne bi znali baš sve o nama.
Neka bude prijenos kad vas oderemo i na Koševu i na GrbaviciSarajlijaTM je napisao/la:momire,samo nastavi svoje izlaganje,ziv bio.![]()
![]()
Treba ispratiti veceras forum do kraja.momire,samo nastavi svoje izlaganje,ziv bio.![]()
![]()
Opet ti je li?SarajlijaTM je napisao/la:momire,samo nastavi svoje izlaganje,ziv bio.![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: admir1946, ado-hz, adoado, almaron, Amidzaa, amypitar, aqarius, Beli98, boki86, bordobijeli, bordospartanac, Bosniacum Lilium, brig, broj6, budzak, EastMadness, Ferroviere1987, fks74, gh0stHZ, Haksss, HariTz, HZbec, InatSilniBosanski, James1987, JavierBosnia, johntravolta123, keli, klasik, Lecler, ledesma, leo1946, mire971, MokraKifla, N3R3D, ovisnik, Pantelija, PapakIzSa, Pitaristok, Rodeni, supervizor, Tarapi, TETRAPAK, Velaxsa, Vrhbosnian, Yanichar, Zagor i 500 gostiju.