Real samo pokušaje preko Ronalda, dok je u Bayernu Ribery i Robben. Sramotno nakon tolikog uloženog novca ispasti od treće ekipe Francuskog prvenstva.
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Rekoh ja da ste se zafrkali pustivši Robbena.
Real samo pokušaje preko Ronalda, dok je u Bayernu Ribery i Robben. Sramotno nakon tolikog uloženog novca ispasti od treće ekipe Francuskog prvenstva.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
sto si naivanSajoni je napisao/la:Putuj Evropo nemoj više računati na frankovce,njima je teško taman kako su zaslužiliPa moji frankovci ako Bog da Barca ce da brani naslov prvaka Evrope u sred Madrida,a vi nam nećete biti protivnici
Moje saučešće i glavu gore.Ne bi ni bio fazon da osvojite ligu prvaka u Madridu....pa ja
Putuj Evropo nemoj više računati na frankovce,njima je teško taman kako su zaslužiliQUARESMA 18<<< je napisao/la:sto si naivanSajoni je napisao/la:Putuj Evropo nemoj više računati na frankovce,njima je teško taman kako su zaslužiliPa moji frankovci ako Bog da Barca ce da brani naslov prvaka Evrope u sred Madrida,a vi nam nećete biti protivnici
Moje saučešće i glavu gore.Ne bi ni bio fazon da osvojite ligu prvaka u Madridu....pa ja
Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
realov slijedeci transfer Miralem Pjanic 
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Čestitke što ste me oborili na kladionici i što ste "davili" loptu 90 minuta. Real Madrid izgleda u posljednih nekoliko godina samo bruka Španiju u Evropi, bolje vam je da igrate barbuta neko vrijeme, da se malo opustite, pa se vratite fudbalu!
Kad imaš novac, svi te vole brate, svi žele s tobom život svoj da prate, kofol ti ime ne blate, a ima ih ko salate, jer fakat pare, pare svima drag si brate!
I Uefa kao organizacija , da se prekine taj niz velikih uspjeha i titula , red bi bio da netko drugi osvoji , a ne Real Madrid19TM87 je napisao/la:realov slijedeci transfer Miralem Pjanic
6 puta za redom ispadate u osmini finala na svom stadionu. I to ove godine ste imali sansu da uzmete 10 titulu na svom stadionu. Toliko para potroseno i nista. Sramota!!!!
A jos sad kad bi Barcelona dosla do finala i uzela titulu na Bernabeu, to bi bio jos vece ponizenje od ovoga sada
A jos sad kad bi Barcelona dosla do finala i uzela titulu na Bernabeu, to bi bio jos vece ponizenje od ovoga sada
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Messi, Rooney, Fabregas, Ribery, Robben
, Villa - Nuevas jugadores del Real Madrid! 
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
quote by marca , madrid based sport magazine
Adiós Champions, adiós Pellegrini
Hahahaahhahaha....Odličan 5!!!Takav sam naslov i očekivao hhahaha...Svaka čast družeFurymaker je napisao/la:quote by marca , madrid sport magazine
Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".
- BlueSharks
- Kontakt:
Kakvo neočekivano razočarenje, ne mogu jo sebi doći
Što se tiče psovanja, neću nikom ništa psovati, al sve najgore u životu mogu poželiti Pellegriniu, navijačima Reala na Bernabeu, sem ultrasa iza gola i Marcelu(iako nije igrao).
Lyon svaka čast za drugo poluvrijeme, koliko god navijao za Real nikad mi neće biti krivo kad nas izbaci timska ekipa, sa srcem i dušom. Svaka čast Lyon još jednom i dbg što više dogurali.
Što se tiče Miralema. Molio sam boga cijelu tekmu, ako je već suđeno da ne prođemo neka mi Pjanić "zagorča" život i eto napravio je to
A oni njegovi slobodnjaci, jbt još malo pa će i sa svog centra šutati. Svaka ti čast majsore ti si mi jedina utjeha za večerašnji poraz
A za ove provokatore, iskreno žalim vas, ne samo ove na temi Reala, nego sve u cjelini, toliko ste zatucani da ja ne mogu vjerovati. Nadam se da ste još pubertetlije, pa to možda i mogu razumjeti, a ako niste na moju sreću ili žalost za vas nema pomoći.
Što se tiče psovanja, neću nikom ništa psovati, al sve najgore u životu mogu poželiti Pellegriniu, navijačima Reala na Bernabeu, sem ultrasa iza gola i Marcelu(iako nije igrao).
Lyon svaka čast za drugo poluvrijeme, koliko god navijao za Real nikad mi neće biti krivo kad nas izbaci timska ekipa, sa srcem i dušom. Svaka čast Lyon još jednom i dbg što više dogurali.
Što se tiče Miralema. Molio sam boga cijelu tekmu, ako je već suđeno da ne prođemo neka mi Pjanić "zagorča" život i eto napravio je to
A za ove provokatore, iskreno žalim vas, ne samo ove na temi Reala, nego sve u cjelini, toliko ste zatucani da ja ne mogu vjerovati. Nadam se da ste još pubertetlije, pa to možda i mogu razumjeti, a ako niste na moju sreću ili žalost za vas nema pomoći.
Zadnja izmjena: BlueSharks, dana/u 10 mar 2010, 23:18, ukupno mijenjano 1 put.
Strauss Junior
- -Barcelona-
- Kontakt:
haj sad se bar mozete usredotociti na drugo mjesto u primeri,sta je ono ronaldo rekao da ce se boriti za sva 3 trofeja
sto se borio,borio se 
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!
Hajd popustite malo realovce,ne treba im sad piti krv na slamku...ljudi izgubili od ekipe koja ih redovno pobjeđuje i šta sad? ništa novo.
Mene zanima slijedeca sedmica i utakmica protiv Štutgarta,nedo Bog da se i oni nama naslađuju poslije utakmice.
Mene zanima slijedeca sedmica i utakmica protiv Štutgarta,nedo Bog da se i oni nama naslađuju poslije utakmice.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Pa ako ti misliš da jeste to je tvoj problem.Niko nije rekao da Lyon nije veliki klub već da nije vrh evropskog nogometa tj. ne može osvojiti Lp.To sam htio da kažem.Wonderkid je napisao/la:Jako ste, jako slabi![]()
@RIBERY
Lyon nije veliki klub![]()
![]()
![]()
Nek je Bayern, smijurija od ekipe
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
To je tvoje subjektivno mišljenje.Bayern je već osvajao Lp za tvoju informaciju.Nego ko će sad vraćati silne kredite Reala ili će i oni u stečaj ko Portsmouth.Možda će ovi navijači Reala skupljati novac kao za žrtve Haitija.Ova večerašnja katastrofa odgovara zemljotresu jačine 9,5 po rihteru.Wonderkid je napisao/la:U svakom slucaju ce prije osvojit nego Bayern.FRANK RIBERY je napisao/la:Pa ako ti misliš da jeste to je tvoj problem.Niko nije rekao da Lyon nije veliki klub već da nije vrh evropskog nogometa tj. ne može osvojiti Lp.To sam htio da kažem.Wonderkid je napisao/la:Jako ste, jako slabi![]()
@RIBERY
Lyon nije veliki klub![]()
![]()
![]()
Nek je Bayern, smijurija od ekipe
Zadnja izmjena: FRANK RIBERY, dana/u 10 mar 2010, 23:23, ukupno mijenjano 3 puta.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
hajd hajd , dosta vise 
Pustite ih nek slave trofeje .
Sto se mene tice odoh gledati Manchester , dosta od mene provokacija za danas
Tema je o Realu, ne o Bayernu, ne o Lyonu. I bez psovanja i međusobnog vrijeđanja.
- BlueSharks
- Kontakt:
Vjerujem da češ nakon te pregladane tekme ponovo doći na forum i ovaj put provocirati rosonere.Furymaker je napisao/la:hajd hajd , dosta vise
Žalim tebe i tvoj jadni život.
Strauss Junior
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.