Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Neutral
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Neutral » 10 mar 2010, 23:08

Rekoh ja da ste se zafrkali pustivši Robbena.

Real samo pokušaje preko Ronalda, dok je u Bayernu Ribery i Robben. Sramotno nakon tolikog uloženog novca ispasti od treće ekipe Francuskog prvenstva. ;)

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 10 mar 2010, 23:09

Sajoni je napisao/la:Putuj Evropo nemoj više računati na frankovce,njima je teško taman kako su zaslužili :D Pa moji frankovci ako Bog da Barca ce da brani naslov prvaka Evrope u sred Madrida,a vi nam nećete biti protivnici :D Moje saučešće i glavu gore.Ne bi ni bio fazon da osvojite ligu prvaka u Madridu....pa ja ;)
sto si naivan

Sajoni
Kontakt:

Post Postao/la Sajoni » 10 mar 2010, 23:11

QUARESMA 18<<< je napisao/la:
Sajoni je napisao/la:Putuj Evropo nemoj više računati na frankovce,njima je teško taman kako su zaslužili :D Pa moji frankovci ako Bog da Barca ce da brani naslov prvaka Evrope u sred Madrida,a vi nam nećete biti protivnici :D Moje saučešće i glavu gore.Ne bi ni bio fazon da osvojite ligu prvaka u Madridu....pa ja ;)
sto si naivan
Putuj Evropo nemoj više računati na frankovce,njima je teško taman kako su zaslužili :D Pa moji frankovci ako Bog da Barca ce da brani naslov prvaka Evrope u sred Madrida,a vi nam nećete biti protivnici :D Moje saučešće i glavu gore.Ne bi ni bio fazon da osvojite ligu prvaka u Madridu....pa ja ;)
Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 10 mar 2010, 23:11

http://www.marca.com/
:lol: :lol: :lol:

Da vidimo sta nam kaze ovaj medij. :mrgreen:
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 10 mar 2010, 23:12

realov slijedeci transfer Miralem Pjanic :lol:
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Wert
Kontakt:

Post Postao/la Wert » 10 mar 2010, 23:12

Čestitke što ste me oborili na kladionici i što ste "davili" loptu 90 minuta. Real Madrid izgleda u posljednih nekoliko godina samo bruka Španiju u Evropi, bolje vam je da igrate barbuta neko vrijeme, da se malo opustite, pa se vratite fudbalu!
Kad imaš novac, svi te vole brate, svi žele s tobom život svoj da prate, kofol ti ime ne blate, a ima ih ko salate, jer fakat pare, pare svima drag si brate!

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 10 mar 2010, 23:13

19TM87 je napisao/la:realov slijedeci transfer Miralem Pjanic :lol:
I Uefa kao organizacija , da se prekine taj niz velikih uspjeha i titula , red bi bio da netko drugi osvoji , a ne Real Madrid :D

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 10 mar 2010, 23:13

6 puta za redom ispadate u osmini finala na svom stadionu. I to ove godine ste imali sansu da uzmete 10 titulu na svom stadionu. Toliko para potroseno i nista. Sramota!!!!

A jos sad kad bi Barcelona dosla do finala i uzela titulu na Bernabeu, to bi bio jos vece ponizenje od ovoga sada :lol:
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 10 mar 2010, 23:14

Messi, Rooney, Fabregas, Ribery, Robben :mrgreen: , Villa - Nuevas jugadores del Real Madrid! :lol:
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

MaliMemo
Kontakt:

Post Postao/la MaliMemo » 10 mar 2010, 23:15

250 000 000 Eura :?: :?: :?: :?:

Bog ih kaznjava !!!!
× Plava krv ispod koze ×

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 10 mar 2010, 23:16

quote by marca , madrid based sport magazine

Adiós Champions, adiós Pellegrini

Sajoni
Kontakt:

Post Postao/la Sajoni » 10 mar 2010, 23:16

Furymaker je napisao/la:quote by marca , madrid sport magazine

Adiós Champions, adiós Pellegrini
Hahahaahhahaha....Odličan 5!!!Takav sam naslov i očekivao hhahaha...Svaka čast druže ;)
Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".

BlueSharks
Kontakt:

Post Postao/la BlueSharks » 10 mar 2010, 23:17

Kakvo neočekivano razočarenje, ne mogu jo sebi doći :o
Što se tiče psovanja, neću nikom ništa psovati, al sve najgore u životu mogu poželiti Pellegriniu, navijačima Reala na Bernabeu, sem ultrasa iza gola i Marcelu(iako nije igrao).
Lyon svaka čast za drugo poluvrijeme, koliko god navijao za Real nikad mi neće biti krivo kad nas izbaci timska ekipa, sa srcem i dušom. Svaka čast Lyon još jednom i dbg što više dogurali.
Što se tiče Miralema. Molio sam boga cijelu tekmu, ako je već suđeno da ne prođemo neka mi Pjanić "zagorča" život i eto napravio je to :| A oni njegovi slobodnjaci, jbt još malo pa će i sa svog centra šutati. Svaka ti čast majsore ti si mi jedina utjeha za večerašnji poraz :|

A za ove provokatore, iskreno žalim vas, ne samo ove na temi Reala, nego sve u cjelini, toliko ste zatucani da ja ne mogu vjerovati. Nadam se da ste još pubertetlije, pa to možda i mogu razumjeti, a ako niste na moju sreću ili žalost za vas nema pomoći.
Zadnja izmjena: BlueSharks, dana/u 10 mar 2010, 23:18, ukupno mijenjano 1 put.
Strauss Junior

-Barcelona-
Kontakt:

Post Postao/la -Barcelona- » 10 mar 2010, 23:17

haj sad se bar mozete usredotociti na drugo mjesto u primeri,sta je ono ronaldo rekao da ce se boriti za sva 3 trofeja :lol: sto se borio,borio se :mrgreen:
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 10 mar 2010, 23:17

Hajd popustite malo realovce,ne treba im sad piti krv na slamku...ljudi izgubili od ekipe koja ih redovno pobjeđuje i šta sad? ništa novo.
Mene zanima slijedeca sedmica i utakmica protiv Štutgarta,nedo Bog da se i oni nama naslađuju poslije utakmice.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 10 mar 2010, 23:17

Wonderkid je napisao/la:Jako ste, jako slabi :D
@RIBERY
Lyon nije veliki klub :lol: :lol: :lol:
Nek je Bayern, smijurija od ekipe :roll:
Pa ako ti misliš da jeste to je tvoj problem.Niko nije rekao da Lyon nije veliki klub već da nije vrh evropskog nogometa tj. ne može osvojiti Lp.To sam htio da kažem.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 10 mar 2010, 23:20

Wonderkid je napisao/la:
FRANK RIBERY je napisao/la:
Wonderkid je napisao/la:Jako ste, jako slabi :D
@RIBERY
Lyon nije veliki klub :lol: :lol: :lol:
Nek je Bayern, smijurija od ekipe :roll:
Pa ako ti misliš da jeste to je tvoj problem.Niko nije rekao da Lyon nije veliki klub već da nije vrh evropskog nogometa tj. ne može osvojiti Lp.To sam htio da kažem.
U svakom slucaju ce prije osvojit nego Bayern. ;)
To je tvoje subjektivno mišljenje.Bayern je već osvajao Lp za tvoju informaciju.Nego ko će sad vraćati silne kredite Reala ili će i oni u stečaj ko Portsmouth.Možda će ovi navijači Reala skupljati novac kao za žrtve Haitija.Ova večerašnja katastrofa odgovara zemljotresu jačine 9,5 po rihteru.
Zadnja izmjena: FRANK RIBERY, dana/u 10 mar 2010, 23:23, ukupno mijenjano 3 puta.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 10 mar 2010, 23:20

hajd hajd , dosta vise :D
Pustite ih nek slave trofeje .
Sto se mene tice odoh gledati Manchester , dosta od mene provokacija za danas :D

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 10 mar 2010, 23:23

Tema je o Realu, ne o Bayernu, ne o Lyonu. I bez psovanja i međusobnog vrijeđanja.

BlueSharks
Kontakt:

Post Postao/la BlueSharks » 10 mar 2010, 23:25

Furymaker je napisao/la:hajd hajd , dosta vise :D
Pustite ih nek slave trofeje .
Sto se mene tice odoh gledati Manchester , dosta od mene provokacija za danas :D
Vjerujem da češ nakon te pregladane tekme ponovo doći na forum i ovaj put provocirati rosonere.
Žalim tebe i tvoj jadni život. :(
Strauss Junior

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.