FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

pticatrkacica
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la pticatrkacica » 16 sep 2014, 14:17

hilmo je napisao/la:
Sarajevo22 je napisao/la:ja mu nekako vjerujem da on još može napravit uspjeh nije sve gotovo
I ako uvijek govorim da mi se ne sviđaju neke njegove odluke, ali i ja vjerujem da on može napraviti uspjeh.
Naravno da može a to je pokazao protiv grka gdje pokazao taktičko znanje ali da je još neiskusan svakako da jeste. A ovi novinarčići što ovdje vise 24h i na sve imaju repliku niko ne shvata ozbiljno. Hadzibegić ne znam da li je u upravi ali čovjek 100% za Dženu a ako iko zna Hadžibegić zna.
Ali ako ništa drugo, i ono jedino što mogu da učinim za taj grad pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava.

pitic
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la pitic » 16 sep 2014, 14:19

hilmo je napisao/la:
Sarajevo22 je napisao/la:ja mu nekako vjerujem da on još može napravit uspjeh nije sve gotovo
I ako uvijek govorim da mi se ne sviđaju neke njegove odluke, ali i ja vjerujem da on može napraviti uspjeh.
Ja se nadam da ćeš ostati pri takvom mišljenju i nakon tekme s Olimpicom, a i mi koji nismo takvog mišljenja da ćemo početi bar 1 % tako razmišljati poslije tekme s Olimpicom.
SRETAN BROJ - 1725

fcsforever
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la fcsforever » 16 sep 2014, 14:26

čuj reko Hadžibegić..ahahahaha...ovo je bolid nevjerovatan...čuj reko Hadžibegić..znaš, li klocko da tog lika niko i ništa ne pita

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 16 sep 2014, 15:02

Rekao sam već, ali ponovit ću opet. Razočarali su iskusni igrači. Ovdje isključujem Tatomirovića, Cimirota, Radovca, Velkoskog i donekle Duljevića", kazao je Uščuplić.
Slažem se. Pojedinci su se ponašali nonšalantno, ali toga više neće biti. Ko bude to radio bit će zamijenjen, pa makar i u 10. minuti meča. Osim toga, neki nogometaši potrošili su kredit. Ne bih imenovao, ali će se oni prepoznati. U narednim utakmicama bit će izmjena u udarnoj postavi. Za Sarajevo će igrati samo ratnici, oni koji 90, pa ako treba i 120 minuta igraju do krajnjih granica svojih mogućnosti“

Promjenili su se neki stavovi i gledanja na ekipu nakon razgovora sa vodecim ljudima kluba,cak je i za Bandovica licno rekao kako je nezadovoljan sa tim kako brani,ali hebaji ga sad kad ne dodje ovaj sto ce veceras protiv Liverpoola da brani
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 16 sep 2014, 15:03

U narednim utakmicama bit će izmjena u udarnoj postavi. Za Sarajevo će igrati samo ratnici, oni koji 90, pa ako treba i 120 minuta igraju do krajnjih granica svojih mogućnosti“, potcrtao je strateg Bordo tima.
http://www.klix.ba/sport/nogomet/uscupl ... /140916097" onclick="window.open(this.href);return false;
Ti si opet šampion !

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 16 sep 2014, 15:05

simon je napisao/la:
U narednim utakmicama bit će izmjena u udarnoj postavi. Za Sarajevo će igrati samo ratnici, oni koji 90, pa ako treba i 120 minuta igraju do krajnjih granica svojih mogućnosti“, potcrtao je strateg Bordo tima.
U onu grupu sa kojom je fol zadovoljan nije stavio Stojceva....Bože sačuvaj ...strateg mrtvi :clap: :clap:

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 16 sep 2014, 15:07

Dzeno ostaje trener u to sam siguran 100%.
Ti si opet šampion !

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 16 sep 2014, 15:09

fcsforever je napisao/la:čuj reko Hadžibegić..ahahahaha...ovo je bolid nevjerovatan...čuj reko Hadžibegić..znaš, li klocko da tog lika niko i ništa ne pita
haveru ti ovaj rammo samo shto se josh niste sami sa sobom pocheli svadjati :) ,pojaki ste koxeri,jel" vi spavate ikako :) ?ako recimo prestanete replicirati skretnicharima svaki put ushtedichete minimalno 1,30h dnevno,ZNAM TO IZ LICHNOG ISKUSTVA,samodisciplinirajte se,moj prijedlog je da se iskipate po njima jednom u 2 dana npr.?shto se dzene tiche, svima al" bukvalno svima nam je jasno da ga smatrate lavorom,i meni je lavor,al" malo ste uglaonpe potencirajuchi to svaki put :) ,eh sad,shto se tiche psovanja na tekmi(vjerujem se da se to ne odnosi na vas :)) nashim trenerima i igrachima,to je bash choberski najblazhe recheno,to mi je bash najgora sorta ljudi,protiv papaka recimo nemam nishta,dosta njih nije imalo priliku da spozna neshto bolje,da se emancipuje,al" gradski papci su mi za zhivog shtita

VVVBK

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 16 sep 2014, 15:30

nukleusmember je napisao/la:
fcsforever je napisao/la:čuj reko Hadžibegić..ahahahaha...ovo je bolid nevjerovatan...čuj reko Hadžibegić..znaš, li klocko da tog lika niko i ništa ne pita
haveru ti ovaj rammo samo shto se josh niste sami sa sobom pocheli svadjati :) ,pojaki ste koxeri,jel" vi spavate ikako :) ?ako recimo prestanete replicirati skretnicharima svaki put ushtedichete minimalno 1,30h dnevno,ZNAM TO IZ LICHNOG ISKUSTVA,samodisciplinirajte se,moj prijedlog je da se iskipate po njima jednom u 2 dana npr.?shto se dzene tiche, svima al" bukvalno svima nam je jasno da ga smatrate lavorom,i meni je lavor,al" malo ste uglaonpe potencirajuchi to svaki put :) ,eh sad,shto se tiche psovanja na tekmi(vjerujem se da se to ne odnosi na vas :)) nashim trenerima i igrachima,to je bash choberski najblazhe recheno,to mi je bash najgora sorta ljudi,protiv papaka recimo nemam nishta,dosta njih nije imalo priliku da spozna neshto bolje,da se emancipuje,al" gradski papci su mi za zhivog shtita

VVVBK
moja stvar i moj problem je hocu li replllicirati njima i koliko ja imam vremena... svoj ti pos'o

collector
Kontakt:

Post Postao/la collector » 16 sep 2014, 15:34

da smirimo malo situaciju, hajde nije pala mrtva glava !!! morate skontati da je vjerovatno u ovom trenutku tesko naci dobrog strucnjaka da preuzme klupu i to je to !!! ostaje nam da vidimo hoce li Dzeno sa rijeci preci na djela, a nadam se da hoce sto za svoje dobro, tako i nase !!! dobio je sada i igraca koji je nama i mozda falio,paker, ubica,autoritet, a imali smo takve godinama recimo Said, Kojasevic, Jajalo pa mozda se stvari i pokrenu !!!
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!

Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997

Dalabu
Kontakt:

Post Postao/la Dalabu » 16 sep 2014, 15:34

simon je napisao/la:Dzeno ostaje trener u to sam siguran 100%.
Ostaje 100% kad dobijemo Igman sutra, a zatim i Olimpic, a ako bude kiks u ove dvije tekme, to bi bilo to :salut:
HORDE ZLA SARAJEVO 1987

Bellamy89
Kontakt:

Post Postao/la Bellamy89 » 16 sep 2014, 15:41

Pozz svima, pratim temu vec 75378 dana, te se odluci registrovati i aktivirati :D Treba malo smiriti strasti, ja vjerujem da ce nas konacno krenuti, i ni sekunde ne sumnjam u titulu... A sto se tice najezde aljbanaca, koji vole željAA, samo iskulirajte ;) pozz bordo nacijo
Belosevic Zoran

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 16 sep 2014, 15:46

simon je napisao/la:

Ajde hvala Bogu da je shvatio..Data mu je vjerovatna zadnja prilika da pocne pobjedjivat i vjerujem da ce je iskoristiti,ali i da ce se igraci malo trgnuti,vrijeme je

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 16 sep 2014, 15:52

Kakva smo mi sorta u pm. Svima je do neki dan Dzeno valjao, sad nikom nevalja. Svima je Dzemo valjao, sad nikom nevalja. Koga boli ona stvar za vase misljenje. Wenger je sa Arsenalom u 20 godina osvojio 3 pehara pa mu nikad niko nista nije rekao. Dzeno ce se vratit ja Vam garantujem. Dobit cemo i Siroki i Zrinjski i Zelju u gostima. Pa onda pricajte i dalje utvare...
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 16 sep 2014, 15:58

U nekim postovima se moze indirektno procitati da bi autori voljeli da kiksamo u Kupu ili protiv Nijazovih da jos vise blate Dzenu i igrace i da, ako ne bude smijenjen, traze ostavku Dzene. Isto su tako neki prizeljkivali poraz BiH protiv Kipra da bi mogli osuti paljbu na Susica. To nikako ne mogu da shvatim. I nakon pobjede se pojedinim igracima i treneru ima sta reci.
Ja sam Jarnija podrzavao do kraja ali sam uvijek govorio ono sto mi se ne svidja kod njeg. Isti slucaj je i sa Dzenom. Moje je da podrzavam a postoje ljudi za donosenje odluka.
Proteklih godina je bilo mijenjaj uprave, mijenjaj trenere, mijenjaj igrace pa smo bili bez Evrope, bez trofeja sa Zetom i Kukesijem. Onda smo dobili upravu na duzi period pa osvojili kup, zadrzali igrace pa se plasirali u play off LE......

Pazljivo analizirajte sve utakmice od pocetka sezone, sve sastave i svakog igraca pa cete vidjeti da Dzeno ne snosi svu krivicu za ''lose'' rezultate. Kriv je, naravno, ali stavite se u njegovu ulogu pa skontajte sta bi vi uradili da ste na njegovom mjestu.

Ako cete u Konjic ici samo da bi psovali igracima i SS, mada se ja nadam da nije tako, onda nemojte ici. Nemojte iz tog razloga ni na Kosevo dolaziti u subotu. Dodjimo da podrzimo Sarajevo, da probamo izaci iz krize, a ako opet kiksamo okrenite se i izadjite bez rijeci. To ce im biti dovoljno. Fino bi bilo da ako pobjedimo u subotu igrace ne nagradimo aplauzom, gubili su mi im aplaudirali e pa sad ni za pobjedu nema aplauza.

@bellamy89
Ako si se registrovao da bi u prvom postu nekoga nazivao imenima kako se ne zovu, bolje bi bilo da se nisi registrovao. To ti je moja dobrodoslica.
Imas priliku da me demantujes.

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 16 sep 2014, 16:02

Amca007 je napisao/la:Kakva smo mi sorta u pm. Svima je do neki dan Dzeno valjao, sad nikom nevalja. Svima je Dzemo valjao, sad nikom nevalja. Koga boli ona stvar za vase misljenje. Wenger je sa Arsenalom u 20 godina osvojio 3 pehara pa mu nikad niko nista nije rekao. Dzeno ce se vratit ja Vam garantujem. Dobit cemo i Siroki i Zrinjski i Zelju u gostima. Pa onda pricajte i dalje utvare...
Jel to poredis Arsenal i FKS...???
Nema veze neka ostane..zaboli me za njega...samo svi vi će te se debelo kajati plus ionako mu je noga na zimu
Ps..evo i nas koji hocemo da Dženo ode , boli neka stvar šta ti mislis....

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 16 sep 2014, 16:05

dzeno je jedini ostatak mahale u klubu

Hvala, doviđenja
NEma licence, nema iskustva, nema znanja

Ima šmeka možda ali jedno 4-5 godina staziranja i učenja

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 16 sep 2014, 16:07

hilmo je napisao/la:U nekim postovima se moze indirektno procitati da bi autori voljeli da kiksamo u Kupu ili protiv Nijazovih da jos vise blate Dzenu i igrace i da, ako ne bude smijenjen, traze ostavku Dzene. Isto su tako neki prizeljkivali poraz BiH protiv Kipra da bi mogli osuti paljbu na Susica. To nikako ne mogu da shvatim. I nakon pobjede se pojedinim igracima i treneru ima sta reci.
Ja sam Jarnija podrzavao do kraja ali sam uvijek govorio ono sto mi se ne svidja kod njeg. Isti slucaj je i sa Dzenom. Moje je da podrzavam a postoje ljudi za donosenje odluka.
Proteklih godina je bilo mijenjaj uprave, mijenjaj trenere, mijenjaj igrace pa smo bili bez Evrope, bez trofeja sa Zetom i Kukesijem. Onda smo dobili upravu na duzi period pa osvojili kup, zadrzali igrace pa se plasirali u play off LE......

Pazljivo analizirajte sve utakmice od pocetka sezone, sve sastave i svakog igraca pa cete vidjeti da Dzeno ne snosi svu krivicu za ''lose'' rezultate. Kriv je, naravno, ali stavite se u njegovu ulogu pa skontajte sta bi vi uradili da ste na njegovom mjestu.

Ako cete u Konjic ici samo da bi psovali igracima i SS, mada se ja nadam da nije tako, onda nemojte ici. Nemojte iz tog razloga ni na Kosevo dolaziti u subotu. Dodjimo da podrzimo Sarajevo, da probamo izaci iz krize, a ako opet kiksamo okrenite se i izadjite bez rijeci. To ce im biti dovoljno. Fino bi bilo da ako pobjedimo u subotu igrace ne nagradimo aplauzom, gubili su mi im aplaudirali e pa sad ni za pobjedu nema aplauza.

@bellamy89
Ako si se registrovao da bi u prvom postu nekoga nazivao imenima kako se ne zovu, bolje bi bilo da se nisi registrovao. To ti je moja dobrodoslica.
Bravo burazeru..

Bellamy89
Kontakt:

Post Postao/la Bellamy89 » 16 sep 2014, 16:09

hilmo je napisao/la:U nekim postovima se moze indirektno procitati da bi autori voljeli da kiksamo u Kupu ili protiv Nijazovih da jos vise blate Dzenu i igrace i da, ako ne bude smijenjen, traze ostavku Dzene. Isto su tako neki prizeljkivali poraz BiH protiv Kipra da bi mogli osuti paljbu na Susica. To nikako ne mogu da shvatim. I nakon pobjede se pojedinim igracima i treneru ima sta reci.

@bellamy89
Hilmo objasnio !!! A sto se mene tice, daleko od toga da sam na ovoj temi s tim razlogom ;) samo mi smetaju svi ti padobranci, ali eto...samo iskulirati. pozz
Belosevic Zoran

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 16 sep 2014, 16:11

fcsforever je napisao/la:
Amca007 je napisao/la:Kakva smo mi sorta u pm. Svima je do neki dan Dzeno valjao, sad nikom nevalja. Svima je Dzemo valjao, sad nikom nevalja. Koga boli ona stvar za vase misljenje. Wenger je sa Arsenalom u 20 godina osvojio 3 pehara pa mu nikad niko nista nije rekao. Dzeno ce se vratit ja Vam garantujem. Dobit cemo i Siroki i Zrinjski i Zelju u gostima. Pa onda pricajte i dalje utvare...
Jel to poredis Arsenal i FKS...???
Nema veze neka ostane..zaboli me za njega...samo svi vi će te se debelo kajati plus ionako mu je noga na zimu
Ps..evo i nas koji hocemo da Dženo ode , boli neka stvar šta ti mislis....
Pa normalno da poredim, kad su ulozili milijarde i opet nikom nista. Takvi kao ti bi mjenjali trenere svake poluzesone i mislis da je to formula uspjeha. Ovo sto Dzeno radi je dobro i svaku utakmicu smo 50 posto boli od protivnika, samo je stvar zavrsnice, a i to ce doci na svoje od sledece tekme siguran sam. Tako da popusti malo sa promjenama. Zar ovo nije dobro sto momci i uprava rade.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 11 gostiju.