Tek sad ovo vidim, ovdje je bas ispao levatsolar1987 je napisao/la:[youtube][/youtube]
I vi se hvalite ovim.... sramota !
p.s. solar je.bo te Amar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Tek sad ovo vidim, ovdje je bas ispao levatsolar1987 je napisao/la:[youtube][/youtube]
I vi se hvalite ovim.... sramota !
Nemoj ništa da te čudi nakon jučerašnjeg dana i onim cirkusom od prenosa,vidjet ćemo danas hoćel biti prenosa iz Konjica,sve će nam se samo kazatiMinjore je napisao/la:Jaci od ratova,rezima i partija !! 1921-2014 Vidim najposjeceniji portal nije jos stavio cestitku najtrofejnijem BH KLUBU, zar niste prvi u svemu ?!
fala i tebi, poživio nam ti 100 godinahabib je napisao/la:Nek je sretan sve najljepse
napisat ce zametica 15 naslova, sa svakim igracem po 1 video intervju, pa kad opet budu kokuz ignorisat ce ih frajer i mjesecno po jedan clanak izbacitidomorocki je napisao/la:Nemoj ništa da te čudi nakon jučerašnjeg dana i onim cirkusom od prenosa,vidjet ćemo danas hoćel biti prenosa iz Konjica,sve će nam se samo kazatiMinjore je napisao/la:Jaci od ratova,rezima i partija !! 1921-2014 Vidim najposjeceniji portal nije jos stavio cestitku najtrofejnijem BH KLUBU, zar niste prvi u svemu ?!
Ma šta god da dadne za uhar je, a ovo zamazivanje očiju neće nikome promijeniti mišljenje o njemu. Sa druge strane čini mi se, ako se dobro sjećam, da je u onom UEFI-nom projektu gdje su svi kjlubovi trebali dobiti oko 100.000Eur bilo riječi i o lokalnoj zajednici koja bi se trebala uključiti sa određenim iznosom pa ipak mislim da je to zbog toga ali eto nek kaže ako ko bolje zna.Elegant je napisao/la:Sve je to ljepo samo mi se ne sviđa sto se ovo desava pred izbore i sto nam Koldzo opet prodaje maglu i daje mrvice.
Da mi je vidjete opremu za svlacionice od 37.236 KM.
Tacno mi ne bude dobro kad vidim bilo sta vezano s tim ublehasem. A on glavni stopirao par izgradnji stadiona,sto zbog pogleda,sto zbog vlasnika robota cccDooVe je napisao/la:Ma i ja kad vidim njegovo ime dobijem nagon za povraćanje al' eto da vidimo i to čudo od opreme
Ne lupaj matere ti forumski šuplje zbog prozora Bože sačuvajSarajlijaTM je napisao/la:Tacno mi ne bude dobro kad vidim bilo sta vezano s tim ublehasem. A on glavni stopirao par izgradnji stadiona,sto zbog pogleda,sto zbog vlasnika robota cccDooVe je napisao/la:Ma i ja kad vidim njegovo ime dobijem nagon za povraćanje al' eto da vidimo i to čudo od opreme
Ma druže svi su oni ista go.v.na. Dovoljno je samo pročitati ta njihova predizborna obeć..sr.anja i sve ti je jasno pogotovo što se tiče dijela vezanog za sport i kulturu a na tome, što je najgore, ubiru dosta glasova.SarajlijaTM je napisao/la:Tacno mi ne bude dobro kad vidim bilo sta vezano s tim ublehasem. A on glavni stopirao par izgradnji stadiona,sto zbog pogleda,sto zbog vlasnika robota cccDooVe je napisao/la:Ma i ja kad vidim njegovo ime dobijem nagon za povraćanje al' eto da vidimo i to čudo od opreme
Naravnojovanmaksimovic je napisao/la:jel koldzo obecao, na proslavi duple krune, prije dvije godine, da ce progurati izgradnju stadiona grbavice? jel ista uradio? ja ne znam kako sad i dalje neko moze da daje glas njemu i njegovoj partiji. zaista se nadam da ljudi u novom sarajevu nisu toliko glupi pa da ponovo glasaju i sad za njih. ni ti 38.000 maraka ne smiju biti razlog da se ponovo istim ljudima daje glas.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 25 gostiju.