Nemoj ništa da te čudi nakon jučerašnjeg dana i onim cirkusom od prenosa,vidjet ćemo danas hoćel biti prenosa iz Konjica,sve će nam se samo kazatiMinjore je napisao/la:Jaci od ratova,rezima i partija !! 1921-2014 Vidim najposjeceniji portal nije jos stavio cestitku najtrofejnijem BH KLUBU, zar niste prvi u svemu ?!
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Einigkeit und Recht und Freiheit
Sretan rođendan ŽELJO !

Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
fala i tebi, poživio nam ti 100 godinahabib je napisao/la:Nek je sretan sve najljepse
Deportivo de La Coruña - Haris Medunjanin!!!
napisat ce zametica 15 naslova, sa svakim igracem po 1 video intervju, pa kad opet budu kokuz ignorisat ce ih frajer i mjesecno po jedan clanak izbacitidomorocki je napisao/la:Nemoj ništa da te čudi nakon jučerašnjeg dana i onim cirkusom od prenosa,vidjet ćemo danas hoćel biti prenosa iz Konjica,sve će nam se samo kazatiMinjore je napisao/la:Jaci od ratova,rezima i partija !! 1921-2014 Vidim najposjeceniji portal nije jos stavio cestitku najtrofejnijem BH KLUBU, zar niste prvi u svemu ?!
NO PYRO NO PARTY
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
dva dana zurite sa sa cestitkama, ali ok... 
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Potpisivanje Ugovora o nabavci i ugradnji opreme u svlačionicama stadiona Grbavica
U četvrtak, 18. septembra ove godine, u maloj sali Općine Novo Sarajevo s početkom u 10 sati, načelnik Općine Novo Sarajevo Nedžad Koldžo i direktor firme “Hestens” d.o.o. Sarajevo Heni Kaljanac, potpisat će Ugovor o nabavci i ugradnji opreme u svlačionicama stadiona Grbavica.
Radovi predviđeni navedenim ugovorom podrazumijevaju izradu opreme u svlačionicama za ekipe i sudije, a realizuju se u okviru projekta UEFA HAT TRICK III - Unapređenje infrastrukture na stadionima Premijer lige BiH, potpisanog između Općine Novo Sarajevo, Fudbalskog saveza BiH i FK Željezničar.
Vrijednost ugovorenih radova iznosi 37. 236 KM.
U četvrtak, 18. septembra ove godine, u maloj sali Općine Novo Sarajevo s početkom u 10 sati, načelnik Općine Novo Sarajevo Nedžad Koldžo i direktor firme “Hestens” d.o.o. Sarajevo Heni Kaljanac, potpisat će Ugovor o nabavci i ugradnji opreme u svlačionicama stadiona Grbavica.
Radovi predviđeni navedenim ugovorom podrazumijevaju izradu opreme u svlačionicama za ekipe i sudije, a realizuju se u okviru projekta UEFA HAT TRICK III - Unapređenje infrastrukture na stadionima Premijer lige BiH, potpisanog između Općine Novo Sarajevo, Fudbalskog saveza BiH i FK Željezničar.
Vrijednost ugovorenih radova iznosi 37. 236 KM.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
Sve je to ljepo samo mi se ne sviđa sto se ovo desava pred izbore i sto nam Koldzo opet prodaje maglu i daje mrvice.
Da mi je vidjete opremu za svlacionice od 37.236 KM.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Ma i ja kad vidim njegovo ime dobijem nagon za povraćanje al' eto da vidimo i to čudo od opreme 
sretan rođendan vašem starcu! 
-
Hordekatedrala
- Kontakt:
Opet Koldžo na vama kupi bodove, nek puši ****.
-
zaboljisportuBiH
- Kontakt:
Ma šta god da dadne za uhar je, a ovo zamazivanje očiju neće nikome promijeniti mišljenje o njemu. Sa druge strane čini mi se, ako se dobro sjećam, da je u onom UEFI-nom projektu gdje su svi kjlubovi trebali dobiti oko 100.000Eur bilo riječi i o lokalnoj zajednici koja bi se trebala uključiti sa određenim iznosom pa ipak mislim da je to zbog toga ali eto nek kaže ako ko bolje zna.Elegant je napisao/la:Sve je to ljepo samo mi se ne sviđa sto se ovo desava pred izbore i sto nam Koldzo opet prodaje maglu i daje mrvice.
- SarajlijaTM
Tacno mi ne bude dobro kad vidim bilo sta vezano s tim ublehasem. A on glavni stopirao par izgradnji stadiona,sto zbog pogleda,sto zbog vlasnika robota cccDooVe je napisao/la:Ma i ja kad vidim njegovo ime dobijem nagon za povraćanje al' eto da vidimo i to čudo od opreme
- pticatrkacica
- Kontakt:
Ne lupaj matere ti forumski šuplje zbog prozora Bože sačuvajSarajlijaTM je napisao/la:Tacno mi ne bude dobro kad vidim bilo sta vezano s tim ublehasem. A on glavni stopirao par izgradnji stadiona,sto zbog pogleda,sto zbog vlasnika robota cccDooVe je napisao/la:Ma i ja kad vidim njegovo ime dobijem nagon za povraćanje al' eto da vidimo i to čudo od opreme
Ali ako ništa drugo, i ono jedino što mogu da učinim za taj grad pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava.
Ma druže svi su oni ista go.v.na. Dovoljno je samo pročitati ta njihova predizborna obeć..sr.anja i sve ti je jasno pogotovo što se tiče dijela vezanog za sport i kulturu a na tome, što je najgore, ubiru dosta glasova.SarajlijaTM je napisao/la:Tacno mi ne bude dobro kad vidim bilo sta vezano s tim ublehasem. A on glavni stopirao par izgradnji stadiona,sto zbog pogleda,sto zbog vlasnika robota cccDooVe je napisao/la:Ma i ja kad vidim njegovo ime dobijem nagon za povraćanje al' eto da vidimo i to čudo od opreme
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
jel koldzo obecao, na proslavi duple krune, prije dvije godine, da ce progurati izgradnju stadiona grbavice? jel ista uradio? ja ne znam kako sad i dalje neko moze da daje glas njemu i njegovoj partiji. zaista se nadam da ljudi u novom sarajevu nisu toliko glupi pa da ponovo glasaju i sad za njih. ni ti 38.000 maraka ne smiju biti razlog da se ponovo istim ljudima daje glas.
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Naravnojovanmaksimovic je napisao/la:jel koldzo obecao, na proslavi duple krune, prije dvije godine, da ce progurati izgradnju stadiona grbavice? jel ista uradio? ja ne znam kako sad i dalje neko moze da daje glas njemu i njegovoj partiji. zaista se nadam da ljudi u novom sarajevu nisu toliko glupi pa da ponovo glasaju i sad za njih. ni ti 38.000 maraka ne smiju biti razlog da se ponovo istim ljudima daje glas.
- pticatrkacica
- Kontakt:
Pa nisu u toj općini samo željovci pa da izgubi glasove. Ljudi koji žive na tom području su zadovoljni njegovim radom, i sigurno da neće prestati glasati kad neko provali glupost da je on stopirao gradnju stadiona, aman Bože da bi zaklonio
pogleda na kuću
veće gluposti u životu nisam pročitao ili još gore zbog robota
Mogla se napraviti jedna tribina ali cijeli stadion nije zato što papiri nisu udure a to više i ptice na grani znaju.
Mogla se napraviti jedna tribina ali cijeli stadion nije zato što papiri nisu udure a to više i ptice na grani znaju.
Ali ako ništa drugo, i ono jedino što mogu da učinim za taj grad pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.