Koga nakon Sušića?
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Re: Koga nakon Sušića?
Dusan Bajevic i niko drugi. Covjek je osvajo velike trofoje kao trener i dokazao da moze. Kad vidim ove sto hoce Barbareza.
Nemogu da vjerujem da smo toliko glupi. Samo kod nas gdje je IQ najmanji u Evropi moze biti da ljudi nikako neznaju da koriste mozag. Kao da nista od Susic nisu naucili. Da ako si bio fantastican fudbaler nema nikakve veze o trenerskom poslu. Covjek nikad u zivotu nijednu ekipu nije vodio. Zar stvarno mislite da je biti selektor tako jednostavna stvar da bas svako to moze. Barbarez bi prvo morao preuzet bilo kakvu ekipu ili mladu ili neki klub da se nauci trenerskog posla da bi mogao da dode do klupe nase repke. A to sto ima milion ozbiljnih kandidata van ex Juge da i ne govorim. Najbolje bi bilo dovesti nekog ozbiljnog stranca, sa iskustvom i rezultatima. Nema vise one nema love. Ima, ako je ovo oko Susiceve zarade sto se pise istina.
Ima li Sergej uopce vremena od Las Vegasa ?
ser del barça es el millor que hi ha !
-
zaboljisportuBiH
- Kontakt:
Evo on pitar za, a i ja manijak bi odmah potpisao taj stručni štab.bordobijeli je napisao/la:ahhahahhaaha evo ja bi prvi podrzao da ovako bude i to su legende veleža i ja cu ih uvijek poštovati ,nikad nebi mogao pisati o takvim ljudima i igracinama kao sto vi pišete za naseg papeta .al i to pokazuje ko je kakav .pozz za prave rodjeneBurundi je napisao/la:Dušan Bajević selektor, Serbej Barbarez pomoćnik, Enver Marić trener golmana, Sarajlije na aparatima![]()
![]()
Naravno jos dodati Tuceta i strucni stab za pozelitizaboljisportuBiH je napisao/la:Evo on pitar za, a i ja manijak bi odmah potpisao taj stručni štab.bordobijeli je napisao/la:ahhahahhaaha evo ja bi prvi podrzao da ovako bude i to su legende veleža i ja cu ih uvijek poštovati ,nikad nebi mogao pisati o takvim ljudima i igracinama kao sto vi pišete za naseg papeta .al i to pokazuje ko je kakav .pozz za prave rodjeneBurundi je napisao/la:Dušan Bajević selektor, Serbej Barbarez pomoćnik, Enver Marić trener golmana, Sarajlije na aparatima![]()
![]()
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Maskota: Radovan.AlemC85 je napisao/la:plus Kulje Vladić kao motivator, i eto opet nakon 35 godina mostarski BMW.Burundi je napisao/la:Dušan Bajević selektor, Serbej Barbarez pomoćnik, Enver Marić trener golmana, Sarajlije na aparatima![]()
![]()
Cheerleaderice: Glumice.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Duško ako nas hoće, trebao je biti tu prije 3 mjeseca već.
Mesa ako Duško ne želi.
Amar Osim. Najbolji trener PL u historiji.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Mesa ako Duško ne želi.
Amar Osim. Najbolji trener PL u historiji.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- katalinski
- Kontakt:
- samovasposmatram
- Kontakt:
Re: AW: Koga nakon Sušića?
I ja sam upravo konto na njegakatalinski je napisao/la:ma felixa magatha sad kada ga fulham otpusti
WHUFC
Ma samo Blaž Slišković dolazi u obzir.
-
pobjedesve
- Kontakt:
- legenda reala
- Kontakt:
hmmmm
calcio ili Virtu4l
a mogu i zajedno ko Švedi birvaktile što su radili
calcio ili Virtu4l
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Neko iskusan po mogucnosti, koji ce nam qurac jarac ( Barbarez ) 
- Goalgetter
- Kontakt:
Kodro i Bolic. 
Dusko Bajevic nekako najbolje rijesenje ali i svejedno ko dodje samo da pozove treceg napadaca 
sliskovic...covjek odbio novi pazar...slobodan 
Daj uozbilji se,vrijeme je za nekog pismenog trenera,koji se nece blamirat pred kameramapobjedesve je napisao/la:Amar Osim, svi osim manijaka na aparatima![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Gospodin AMAR OSIM BRKOautogol je napisao/la:Daj uozbilji se,vrijeme je za nekog pismenog trenera,koji se nece blamirat pred kameramapobjedesve je napisao/la:Amar Osim, svi osim manijaka na aparatima![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
pirotehnik
- Kontakt:
Bajevic ili Kodro 
Tog jutra, na sam dan vječitog derbija, probudio sam se mnogo ranije nego obično...
-
pobjedesve
- Kontakt:
imas li primjer jednog blama Osimaautogol je napisao/la:Daj uozbilji se,vrijeme je za nekog pismenog trenera,koji se nece blamirat pred kameramapobjedesve je napisao/la:Amar Osim, svi osim manijaka na aparatima![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a... pehari su tu
Ako ce neko doci, onda neka to bude mlad i ambiciozan trener, ali neko ko ima koliko toliko iskustva. Ne trebaju nam selektori kojeg guraju igraci.
Od svih mladih koje imamo, ja bih sansu dao Zlatanu Bajramovicu. Mlad je ima iskustvo u St.Pauliju, pa pomocni trener u HSV-u. Ozbiljno je krenuo u trenersku karijeru. Ostala naglabanja tipa Bajevic, ne vjerujem da bi ni on vise htjeo prihvatiti nakon sve ove harange. Nije lud, a ni mlad da trpi svacija uplitanja. Nije Vaha dzaba odbijao, kao ni Osim. Valja sa nasim narodom izaci u kraj. Zato nam je potreban mlad selektor, ali ipak da ima trenerske minutaze.
Od svih mladih koje imamo, ja bih sansu dao Zlatanu Bajramovicu. Mlad je ima iskustvo u St.Pauliju, pa pomocni trener u HSV-u. Ozbiljno je krenuo u trenersku karijeru. Ostala naglabanja tipa Bajevic, ne vjerujem da bi ni on vise htjeo prihvatiti nakon sve ove harange. Nije lud, a ni mlad da trpi svacija uplitanja. Nije Vaha dzaba odbijao, kao ni Osim. Valja sa nasim narodom izaci u kraj. Zato nam je potreban mlad selektor, ali ipak da ima trenerske minutaze.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, HariTz, torbica, UtdBiH21 i 37 gostiju.