Koga nakon Sušića?
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Re: Koga nakon Sušića?
-
zaboljisportuBiH
- Kontakt:
Evo on pitar za, a i ja manijak bi odmah potpisao taj stručni štab.bordobijeli je napisao/la:ahhahahhaaha evo ja bi prvi podrzao da ovako bude i to su legende veleža i ja cu ih uvijek poštovati ,nikad nebi mogao pisati o takvim ljudima i igracinama kao sto vi pišete za naseg papeta .al i to pokazuje ko je kakav .pozz za prave rodjeneBurundi je napisao/la:Dušan Bajević selektor, Serbej Barbarez pomoćnik, Enver Marić trener golmana, Sarajlije na aparatima![]()
![]()
Naravno jos dodati Tuceta i strucni stab za pozelitizaboljisportuBiH je napisao/la:Evo on pitar za, a i ja manijak bi odmah potpisao taj stručni štab.bordobijeli je napisao/la:ahhahahhaaha evo ja bi prvi podrzao da ovako bude i to su legende veleža i ja cu ih uvijek poštovati ,nikad nebi mogao pisati o takvim ljudima i igracinama kao sto vi pišete za naseg papeta .al i to pokazuje ko je kakav .pozz za prave rodjeneBurundi je napisao/la:Dušan Bajević selektor, Serbej Barbarez pomoćnik, Enver Marić trener golmana, Sarajlije na aparatima![]()
![]()
Maskota: Radovan.AlemC85 je napisao/la:plus Kulje Vladić kao motivator, i eto opet nakon 35 godina mostarski BMW.Burundi je napisao/la:Dušan Bajević selektor, Serbej Barbarez pomoćnik, Enver Marić trener golmana, Sarajlije na aparatima![]()
![]()
Cheerleaderice: Glumice.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Mesa ako Duško ne želi.
Amar Osim. Najbolji trener PL u historiji.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- katalinski
- Kontakt:
- samovasposmatram
- Kontakt:
Re: AW: Koga nakon Sušića?
I ja sam upravo konto na njegakatalinski je napisao/la:ma felixa magatha sad kada ga fulham otpusti
-
pobjedesve
- Kontakt:
- legenda reala
- Kontakt:
calcio ili Virtu4l
- Goalgetter
- Kontakt:
Daj uozbilji se,vrijeme je za nekog pismenog trenera,koji se nece blamirat pred kameramapobjedesve je napisao/la:Amar Osim, svi osim manijaka na aparatima![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Gospodin AMAR OSIM BRKOautogol je napisao/la:Daj uozbilji se,vrijeme je za nekog pismenog trenera,koji se nece blamirat pred kameramapobjedesve je napisao/la:Amar Osim, svi osim manijaka na aparatima![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
pirotehnik
- Kontakt:
-
pobjedesve
- Kontakt:
imas li primjer jednog blama Osimaautogol je napisao/la:Daj uozbilji se,vrijeme je za nekog pismenog trenera,koji se nece blamirat pred kameramapobjedesve je napisao/la:Amar Osim, svi osim manijaka na aparatima![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Od svih mladih koje imamo, ja bih sansu dao Zlatanu Bajramovicu. Mlad je ima iskustvo u St.Pauliju, pa pomocni trener u HSV-u. Ozbiljno je krenuo u trenersku karijeru. Ostala naglabanja tipa Bajevic, ne vjerujem da bi ni on vise htjeo prihvatiti nakon sve ove harange. Nije lud, a ni mlad da trpi svacija uplitanja. Nije Vaha dzaba odbijao, kao ni Osim. Valja sa nasim narodom izaci u kraj. Zato nam je potreban mlad selektor, ali ipak da ima trenerske minutaze.
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Trenutno korisnika/ca: ajaca, ajdekuci, al87, Anpa, antibot, aqarius, BarbareZeljin, Beli98, Blackwargreymon, boki86, Bosnjo22, Confiance, dena24, denza, DjaniTarik, ELDIABLO20, FerdinandF, Fudo, GG3, grad-na-rijeci-sani, GrbavicaHrammm, Homelander, Imamkarbarum, itatabisine, James1987, JHam, Kaunas, Kljukusar, komax, kovacic, labostarmomosa, lakilone, ledesma, LenyYoro15, leo1946, lisander, Mocvara1991, MostarReds22, nebeskasila, Pact1921, PeppermintSA, prisonbreak, Proximic, RajvoSa89, Rauber33, Rio12345, rossonero85, SanaBosna, Scholl, Shevko, soccerfan, Soli, Someone, totasef1, Venom, Wilshere10, zaostrog, Zgemboo89 i 343 gosta.