Mogla se napraviti jedna tribina ali cijeli stadion nije zato što papiri nisu udure a to više i ptice na grani znaju.
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Oni su nam sve uništili od kulture do sporta, međutim glupo je polemisati o tome jer će na izborima opet biti isti i isti će pobjediti. Za pilete, nije kriv Koldžo što je bio na stadionu nego je kriv onaj ko ga je doveo da uđe na stadion a to je naša lijepa uprava, tako da ti ta priča nikako ne stoji.asko75 je napisao/la:SDA je najveće zlo za čitavu Državu ne samo za nas i naš stadion to su lažovi i prevaranti i tim i inim političarima da sam ja neko u klubu i da imam lovu bi zabranio pristup tim smećarima stadionu na kilometar sad se treba pazit oni su zarad politike spremni dati pojedinicima iz naših redova po 20 maraka da nam sranje naprave na tribinama, i suspenduju nam stadion.
pile87 je napisao/la:Cisto istine radi!
Koldzo je obecao pred 20 000 ljudi stadion i slagao i sve i jedno spominjanje Zelje ili stadiona je predizborna laz ponovljena bezbroj puta.covjek ili stranka koju predstavlja koja ima obraza da laze godinama nije vrijedna pomena.i nije istina da Zelji nije odgovaralo da se napravi tribina to je laz jos veca od Koldzine. SVIMA IM DALEKO KUCA BILA OD GRBAVICE!
MOLIM ADMINISTRATORE da NE BRIŠU ove postove. Nije off topic, samo malo razmislite! Direktno se tiče našega kluba i svi pravi navijači i simpatizeri moraju biti svjesni ovih i ovakvih stvari. Ovi postovi kao ni moj nisu "predizborni", govorimo konkretno o ljudima koji rade zlo za našeg ŽELJEZNIČARA. O ljudima koji su uništili dostojanstvo, povjerenje i vjeru u ljude većini ljudi plave boje... Svi Željovci budite svjesni toga i nemojte nipošto propustiti glasanje sad i šansu da ih kaznite.pticatrkacica je napisao/la:Oni su nam sve uništili od kulture do sporta, međutim glupo je polemisati o tome jer će na izborima opet biti isti i isti će pobjediti. Za pilete, nije kriv Koldžo što je bio na stadionu nego je kriv onaj ko ga je doveo da uđe na stadion a to je naša lijepa uprava, tako da ti ta priča nikako ne stoji.asko75 je napisao/la:SDA je najveće zlo za čitavu Državu ne samo za nas i naš stadion to su lažovi i prevaranti i tim i inim političarima da sam ja neko u klubu i da imam lovu bi zabranio pristup tim smećarima stadionu na kilometar sad se treba pazit oni su zarad politike spremni dati pojedinicima iz naših redova po 20 maraka da nam sranje naprave na tribinama, i suspenduju nam stadion.Lahko je prebaciti krivicu na drugog a ne spomenuti Bukija i ostale koji su ga dovukli tu da bude. Prvo u svoju bašću treba pogledati pa onda dalje.
Nisu to forumske gluposti jarane,niti sam ja balavac da sta izmisljam...pticatrkacica je napisao/la:Libo me za Koldžu baš ono ali ne treba izmišljati sad gluposti. Jedna tribina se mogla uraditi i bile su pare za to ali to nije nikome odgovaralo, što Želji, što tim koji daju pare.
.SarajlijaTM je napisao/la:Nisu to forumske gluposti jarane,niti sam ja balavac da sta izmisljam...pticatrkacica je napisao/la:Libo me za Koldžu baš ono ali ne treba izmišljati sad gluposti. Jedna tribina se mogla uraditi i bile su pare za to ali to nije nikome odgovaralo, što Želji, što tim koji daju pare.
Trebao se raditi stadion,ljudi dali ponudu,u zamjenu da na pomocnom naprave trzni centar,sto nikako ne bi odgovaralo robotu,sve to je koldzo stopirao.A pitanje je samo koliko je za to podmazan. I to je sve bilo nedavno,vjeruj il ne vjeruj,boli me tuki,al tako je.
Niti zivim u toj opstini,niti sam ikad podrzao koldzu i njegove ublehare,niti cu ikad,a raja je paglu,ko sto neko rece :"boli nekoga za stadion,osim nas"
Kad ces ti shvatiti da se na ovom forumu ne pisu takve stvariSouthboy je napisao/la:Hajmo raja skupljajte lovu vcrs i sutra za subotu..Nema izlaska ova dva dana i eto love(mada je cijena prihvatljiva)..
"Dogovren je organizovani prevoz za Tuzlu. Vise informacija u toku dana, a uplate ce biti organizovane eventulano danas i najkasnije sutra.
Cjena vise nego povoljna 15KM po osobi, ulaz na stadion besplatan.
Ostale informacije uskoro
UPLATE: Veceras (srijeda) i cetvrtak od 18 do 22. Club 1987 na sjeveru.
Svi busevima!"
HAJMOOO,AL' SVI KO JEDAN...NIKOG SE NE BOJIMO!!!
Za Želju,ljubav našu..
informacije sa orga se ne šire po drugim forumima..Southboy je napisao/la:Hajmo raja skupljajte lovu vcrs i sutra za subotu..Nema izlaska ova dva dana i eto love(mada je cijena prihvatljiva)..
"Dogovren je organizovani prevoz za Tuzlu. Vise informacija u toku dana, a uplate ce biti organizovane eventulano danas i najkasnije sutra.
Cjena vise nego povoljna 15KM po osobi, ulaz na stadion besplatan.
Ostale informacije uskoro
UPLATE: Veceras (srijeda) i cetvrtak od 18 do 22. Club 1987 na sjeveru.
Svi busevima!"
HAJMOOO,AL' SVI KO JEDAN...NIKOG SE NE BOJIMO!!!
Za Želju,ljubav našu..
mislim da u kupu nema produžetaka, da idu odmah penali..SarajlijaTM je napisao/la:Evo odose posoljeni u produzetke,odlicno za nas i onako slabi,da se jos vise umore
momak odkad pratis kup BiH?SarajlijaTM je napisao/la:Evo odose posoljeni u produzetke,odlicno za nas i onako slabi,da se jos vise umore
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.