FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

pticatrkacica
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la pticatrkacica » 17 sep 2014, 15:52

Pa nisu u toj općini samo željovci pa da izgubi glasove. Ljudi koji žive na tom području su zadovoljni njegovim radom, i sigurno da neće prestati glasati kad neko provali glupost da je on stopirao gradnju stadiona, aman Bože da bi zaklonio :urnebes: pogleda na kuću :urnebes: veće gluposti u životu nisam pročitao ili još gore zbog robota :urnebes:
Mogla se napraviti jedna tribina ali cijeli stadion nije zato što papiri nisu udure a to više i ptice na grani znaju.
Ali ako ništa drugo, i ono jedino što mogu da učinim za taj grad pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 17 sep 2014, 15:54

Vodi ga kući pa ga brani yebo te Koldžo i ti njega.
DRUG NEBI TI PUNCA

pticatrkacica
Kontakt:

Post Postao/la pticatrkacica » 17 sep 2014, 15:57

Libo me za Koldžu baš ono ali ne treba izmišljati sad gluposti. Jedna tribina se mogla uraditi i bile su pare za to ali to nije nikome odgovaralo, što Želji, što tim koji daju pare.
Ali ako ništa drugo, i ono jedino što mogu da učinim za taj grad pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 17 sep 2014, 16:11

Cisto istine radi!
Koldzo je obecao pred 20 000 ljudi stadion i slagao i sve i jedno spominjanje Zelje ili stadiona je predizborna laz ponovljena bezbroj puta.covjek ili stranka koju predstavlja koja ima obraza da laze godinama nije vrijedna pomena.i nije istina da Zelji nije odgovaralo da se napravi tribina to je laz jos veca od Koldzine. SVIMA IM DALEKO KUCA BILA OD GRBAVICE!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

asko75

Post Postao/la asko75 » 17 sep 2014, 16:21

SDA je najveće zlo za čitavu Državu ne samo za nas i naš stadion to su lažovi i prevaranti i tim i inim političarima da sam ja neko u klubu i da imam lovu bi zabranio pristup tim smećarima stadionu na kilometar sad se treba pazit oni su zarad politike spremni dati pojedinicima iz naših redova po 20 maraka da nam sranje naprave na tribinama, i suspenduju nam stadion.

pticatrkacica
Kontakt:

Post Postao/la pticatrkacica » 17 sep 2014, 16:49

asko75 je napisao/la:SDA je najveće zlo za čitavu Državu ne samo za nas i naš stadion to su lažovi i prevaranti i tim i inim političarima da sam ja neko u klubu i da imam lovu bi zabranio pristup tim smećarima stadionu na kilometar sad se treba pazit oni su zarad politike spremni dati pojedinicima iz naših redova po 20 maraka da nam sranje naprave na tribinama, i suspenduju nam stadion.
Oni su nam sve uništili od kulture do sporta, međutim glupo je polemisati o tome jer će na izborima opet biti isti i isti će pobjediti. Za pilete, nije kriv Koldžo što je bio na stadionu nego je kriv onaj ko ga je doveo da uđe na stadion a to je naša lijepa uprava, tako da ti ta priča nikako ne stoji. ;) Lahko je prebaciti krivicu na drugog a ne spomenuti Bukija i ostale koji su ga dovukli tu da bude. Prvo u svoju bašću treba pogledati pa onda dalje.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 17 sep 2014, 17:00

Niko ga nije tjerao da bilo sta obecava pa ni Buki koji je ista stranka. Ti ljudi su razjebali drzavu a ne da razjebu klub.Mozda je i bolje sto su pokazali ko su i sta i da nema koristi od njih.I nema u klubu vise takvih ljudi sto je olaksavajuce
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

pticatrkacica
Kontakt:

Post Postao/la pticatrkacica » 17 sep 2014, 17:05

Slažem se da su uništili sve i da nikad nisam bio za to da bilo koja politička opcija bude u klubu, a svi bivši igrači su završili u nekim strankama zato direktan krivac nije Koldžo nego onaj ko ga je doveo na stadion, daleko mu kući bila. ;)

Southboy
Kontakt:

Post Postao/la Southboy » 17 sep 2014, 17:05

Hajmo raja skupljajte lovu vcrs i sutra za subotu..Nema izlaska ova dva dana i eto love(mada je cijena prihvatljiva)..

"Dogovren je organizovani prevoz za Tuzlu. Vise informacija u toku dana, a uplate ce biti organizovane eventulano danas i najkasnije sutra.

Cjena vise nego povoljna 15KM po osobi, ulaz na stadion besplatan.

Ostale informacije uskoro

UPLATE: Veceras (srijeda) i cetvrtak od 18 do 22. Club 1987 na sjeveru.

Svi busevima!"

HAJMOOO,AL' SVI KO JEDAN...NIKOG SE NE BOJIMO!!!
Za Želju,ljubav našu..
19TM87

ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 17 sep 2014, 17:10

pile87 je napisao/la:Cisto istine radi!
Koldzo je obecao pred 20 000 ljudi stadion i slagao i sve i jedno spominjanje Zelje ili stadiona je predizborna laz ponovljena bezbroj puta.covjek ili stranka koju predstavlja koja ima obraza da laze godinama nije vrijedna pomena.i nije istina da Zelji nije odgovaralo da se napravi tribina to je laz jos veca od Koldzine. SVIMA IM DALEKO KUCA BILA OD GRBAVICE!
pticatrkacica je napisao/la:
asko75 je napisao/la:SDA je najveće zlo za čitavu Državu ne samo za nas i naš stadion to su lažovi i prevaranti i tim i inim političarima da sam ja neko u klubu i da imam lovu bi zabranio pristup tim smećarima stadionu na kilometar sad se treba pazit oni su zarad politike spremni dati pojedinicima iz naših redova po 20 maraka da nam sranje naprave na tribinama, i suspenduju nam stadion.
Oni su nam sve uništili od kulture do sporta, međutim glupo je polemisati o tome jer će na izborima opet biti isti i isti će pobjediti. Za pilete, nije kriv Koldžo što je bio na stadionu nego je kriv onaj ko ga je doveo da uđe na stadion a to je naša lijepa uprava, tako da ti ta priča nikako ne stoji. ;) Lahko je prebaciti krivicu na drugog a ne spomenuti Bukija i ostale koji su ga dovukli tu da bude. Prvo u svoju bašću treba pogledati pa onda dalje.
MOLIM ADMINISTRATORE da NE BRIŠU ove postove. Nije off topic, samo malo razmislite! Direktno se tiče našega kluba i svi pravi navijači i simpatizeri moraju biti svjesni ovih i ovakvih stvari. Ovi postovi kao ni moj nisu "predizborni", govorimo konkretno o ljudima koji rade zlo za našeg ŽELJEZNIČARA. O ljudima koji su uništili dostojanstvo, povjerenje i vjeru u ljude većini ljudi plave boje... Svi Željovci budite svjesni toga i nemojte nipošto propustiti glasanje sad i šansu da ih kaznite.
Koliko samo pustih obećanja za Grbavicu, što bi rek'o Zmaj - 'NAČI BOŽE! I koliko samo pusto nasjedanje svih nas na istu retoriku.
Nema me na ovom forumu, nisam se javljao dugo, ponekad čitam jer sve manje vidim svrhu da pišem i javljam se, ali sve i dalje pomno pratim. Uglavnom trenutna zbivanja ispričana i napisana, a ono što mene posebno raduje u zadnje 2-3 utakmice je POVRATAK samopouzdanja. U nizu smo. I odlučnost i strašan kvalitet Varee koji sada konačno dolazi do izražaja. Još da se malo neki igrači poredaju na prave pozicije biće to dobro. Potezi i rezultati ohrabruju. Tribine odavno ne komentarišem :shh: :njanjanja:
Osim - drugo ime za Želju !

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 17 sep 2014, 17:14

pticatrkacica je napisao/la:Libo me za Koldžu baš ono ali ne treba izmišljati sad gluposti. Jedna tribina se mogla uraditi i bile su pare za to ali to nije nikome odgovaralo, što Želji, što tim koji daju pare.
Nisu to forumske gluposti jarane,niti sam ja balavac da sta izmisljam...

Trebao se raditi stadion,ljudi dali ponudu,u zamjenu da na pomocnom naprave trzni centar,sto nikako ne bi odgovaralo robotu,sve to je koldzo stopirao.A pitanje je samo koliko je za to podmazan. I to je sve bilo nedavno,vjeruj il ne vjeruj,boli me tuki,al tako je.

Niti zivim u toj opstini,niti sam ikad podrzao koldzu i njegove ublehare,niti cu ikad,a raja je paglu,ko sto neko rece :"boli nekoga za stadion,osim nas"

pticatrkacica
Kontakt:

Post Postao/la pticatrkacica » 17 sep 2014, 17:23

SarajlijaTM je napisao/la:
pticatrkacica je napisao/la:Libo me za Koldžu baš ono ali ne treba izmišljati sad gluposti. Jedna tribina se mogla uraditi i bile su pare za to ali to nije nikome odgovaralo, što Želji, što tim koji daju pare.
Nisu to forumske gluposti jarane,niti sam ja balavac da sta izmisljam...

Trebao se raditi stadion,ljudi dali ponudu,u zamjenu da na pomocnom naprave trzni centar,sto nikako ne bi odgovaralo robotu,sve to je koldzo stopirao.A pitanje je samo koliko je za to podmazan. I to je sve bilo nedavno,vjeruj il ne vjeruj,boli me tuki,al tako je.

Niti zivim u toj opstini,niti sam ikad podrzao koldzu i njegove ublehare,niti cu ikad,a raja je paglu,ko sto neko rece :"boli nekoga za stadion,osim nas"
.
Ja ti opet kažem da pored tadašnje uprave i nas samih treba tražiti krivca a ne u Koldži i njemu sličnim. Treba se prvo promijeniti svijest nas navijača pa birati nešto drugo, a ne poslije laži nastaviti po istom, tako godinama. Kad budemo mi nešto uradili a to imamo sad priliku onda će vjerovatno biti bolje Želji, ali od psovanja nekih i ponovnog glasanja za iste radimo sizifov posao kako za nas tako za klub. :thumbdown:

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 17 sep 2014, 17:34

Mojne gluposti zivota ti aldine! Ko je to iz tadasnje uprave,sada jos u klubu???

Veze nemas,opet ti kazem,hebo te dzokol,a ja jos veca budala sto s aldinom polemisem

bagrcavi
Kontakt:

FK Željezničar

Post Postao/la bagrcavi » 17 sep 2014, 17:37

Southboy je napisao/la:Hajmo raja skupljajte lovu vcrs i sutra za subotu..Nema izlaska ova dva dana i eto love(mada je cijena prihvatljiva)..

"Dogovren je organizovani prevoz za Tuzlu. Vise informacija u toku dana, a uplate ce biti organizovane eventulano danas i najkasnije sutra.

Svi busevima!"

Za Želju,ljubav našu..
Kad ces ti shvatiti da se na ovom forumu ne pisu takve stvari
Koji ti je **** vise
DRUG NEBI TI PUNCA

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 17 sep 2014, 17:38

Mozemo mi ovdje pricati sta hocemo pored svih ovih cinjenica koje su ponovljenje hiljadu puta u negativnom kontektsku za nas klub, ali najgore od svih je cekanje politike/vlasti da nesto uradi po pitanju Zeljinog privatnog vlasnistva. Dakle, je to u samom startu pogresno razmisljanje koje nas vraca ponovo i ponovo u slijepu ulicu....

U ovom drzavi BIH imaju vjerovatno tri adekvatna individualca koja bi mogla ovu trzavu srediti, ali problem njih sto nemaju adekvatnu veciti niti adekvatnu finansijsku potporu kakvu imaju ove stranke koje kradu od ove zemlje od njene neovisnosti.

I opet, dodemo na istu pricu, okrenemo novi krug na kruznom, (Bog sami zna, koji po redu), ali promjena nece biti.

Zasto?

Zato sto u ovoj zemlji od njene neovisnoti je imalo koristi svega stotinjak porodica koje danas vladaju. Umjesto da pogrecu drzavu gore, oni je ubacili u rupu bez dna.
Ali da stvar bude zanimljivija, u ovoj drzavi ima do 60% kojima ovakvo stanje apsolutno odgovara jer je stranka nasla posao, a ovaj ostatak od 40% nema snage niti finansijske potpore da ove skine sa vlasti.

Za Zelju je jedini spas, posto zivimo u demokratskom drustvu, privatizacija kluba..

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 17 sep 2014, 17:40

Southboy je napisao/la:Hajmo raja skupljajte lovu vcrs i sutra za subotu..Nema izlaska ova dva dana i eto love(mada je cijena prihvatljiva)..

Svi busevima!"

Za Želju,ljubav našu..
informacije sa orga se ne šire po drugim forumima..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 17 sep 2014, 17:49

Evo odose posoljeni u produzetke,odlicno za nas i onako slabi,da se jos vise umore :thumbup:

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 17 sep 2014, 17:49

SarajlijaTM je napisao/la:Evo odose posoljeni u produzetke,odlicno za nas i onako slabi,da se jos vise umore :thumbup:
mislim da u kupu nema produžetaka, da idu odmah penali..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

KenoRob
Kontakt:

Post Postao/la KenoRob » 17 sep 2014, 17:50

SarajlijaTM je napisao/la:Evo odose posoljeni u produzetke,odlicno za nas i onako slabi,da se jos vise umore :thumbup:
momak odkad pratis kup BiH?

pticatrkacica
Kontakt:

Post Postao/la pticatrkacica » 17 sep 2014, 17:53

:rol: :damn: Nemojte mu zamjeriti Grbavica se nije pravila zato što Koldži zaklanja prozore :lol: Umorit će se sad od produžetaka da nam bude lakše :beba:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.