FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
A ne znam koji racku su i odgadjali ovo ba. Pa imaju klubovi 3 dana da srede terene, pa nismo na Mont Everestu.
trebali bi nabaviti kakve zastite tipa ovo:

Lakse je cistiti snijeg, ovako kad lopataju po terenu bude katastrofa, isto rov. Dobro jasno je da je ovo naucna fantastika za nase klubove, ali opet bilo bi lijepo, jer ovakvo vrijeme je kod nas uobicajeno, i treba biti spreman na to.

Lakse je cistiti snijeg, ovako kad lopataju po terenu bude katastrofa, isto rov. Dobro jasno je da je ovo naucna fantastika za nase klubove, ali opet bilo bi lijepo, jer ovakvo vrijeme je kod nas uobicajeno, i treba biti spreman na to.
Ovo uopste nije skupo i tesko za napraviti, ali nema pameti u nasim klubovima ili savezu, ili im mozda cak i ne odgovara da ovako nesto uradebiskitt je napisao/la:trebali bi nabaviti kakve zastite tipa ovo:
-
- Kontakt:
Ma oticu makar sa jednom nogom,nema prepreka vidimo se u srijedu!MostaracVelezovac je napisao/la:Nista, prenos preko interneta i gledaj ... **** ga sad. Sta je tu je.
steta, kad se sve isplaniralo, sad ovo...al Boze moj, na tekmu se ide, pa kad god bila 

Do zadnjeg dana zivota mog samo SARAJV'O!!!
THERE IS NOTHING BETTER IN LIFE THAN BEING A GOONER!!!
THERE IS NOTHING BETTER IN LIFE THAN BEING A GOONER!!!
Izgleda da sam ja jedini kome odgovara ova odgoda, jaran se ženi u subotu (u sred sezone, kakav levat
), a u srijedu ipak idem u Mostar, ko *ebe posao, nije zec, neće pobjeći, neka čeka 

- Mirza_Hordas
- Kontakt:
pa nije valjda u srijedu tekma
e j.e.b.o. ga zivot

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
- jalehordas
- Kontakt:
dabogda im napado i u srijedu pa da se odgodi za onu tamo subotu onda bi bilo jos u vecem broju nego ove subote
I NA ONOM SVJETU TAMO CUT CE SE MOJ GLAS BORDO BJELI CJELI ZIVOT JA NAVIJO SAM ZA VAS
-
- Kontakt:
Gdje letite pred poraz ? :/
Mislim da razlog odgode lezi u cinjenici da u petak zasjeda Apelaciona komisija ,koja mora po pravilima donjeti odluku 0-3 , tako da je ipak lijepo da se stisa sve do srijede nakon njihove odluke 

Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
- jalehordas
- Kontakt:
ma nevjerujem da ce nam dati oni jer nas nemogu ocima vidjetiDirk je napisao/la:Mislim da razlog odgode lezi u cinjenici da u petak zasjeda Apelaciona komisija ,koja mora po pravilima donjeti odluku 0-3 , tako da je ipak lijepo da se stisa sve do srijede nakon njihove odluke
jedino ko bi nam mogo dodjeliti 0-3 je uefa
I NA ONOM SVJETU TAMO CUT CE SE MOJ GLAS BORDO BJELI CJELI ZIVOT JA NAVIJO SAM ZA VAS
Razmisli malo , savez se nakon Panica orbukao pred uefom , ne smiju sebi dopustiti da ovaj slucaj dodje do njih , kao sto Suman kaze , savez ce zbog sebe morati promjeniti odluku prema pravilima !jalehordas je napisao/la:ma nevjerujem da ce nam dati oni jer nas nemogu ocima vidjetiDirk je napisao/la:Mislim da razlog odgode lezi u cinjenici da u petak zasjeda Apelaciona komisija ,koja mora po pravilima donjeti odluku 0-3 , tako da je ipak lijepo da se stisa sve do srijede nakon njihove odluke
P.S. Citam stranicu dusmana , i ko o cemu senilni o FKS ...

Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
Dirk je napisao/la:Razmisli malo , savez se nakon Panica orbukao pred uefom , ne smiju sebi dopustiti da ovaj slucaj dodje do njih , kao sto Suman kaze , savez ce zbog sebe morati promjeniti odluku prema pravilima !jalehordas je napisao/la:ma nevjerujem da ce nam dati oni jer nas nemogu ocima vidjetiDirk je napisao/la:Mislim da razlog odgode lezi u cinjenici da u petak zasjeda Apelaciona komisija ,koja mora po pravilima donjeti odluku 0-3 , tako da je ipak lijepo da se stisa sve do srijede nakon njihove odluke
P.S. Citam stranicu dusmana , i ko o cemu senilni o FKS ...
ma oni nemaju obraza, vec samo interese. jedini koji ce donjeti odluku ispravnu ce biti UEFA. ako se nasi uopste znaju zaliti UEFA-i
TM: jesu li horde gdje su nekad bile? HZ: gdje god da smo, uvjek smo korak ispred vas
Ma kakvi nasi nemaju pojma nikad mi necemo imati ljude kao sto ima Zeljo!
torpedas je napisao/la:Ma kakvi nasi nemaju pojma nikad mi necemo imati ljude kao sto ima Zeljo!
XD.... najjaci si, gigant...
molimo ovog covjeka za administrtora u najmanju ruku odmah...
TM: jesu li horde gdje su nekad bile? HZ: gdje god da smo, uvjek smo korak ispred vas
Evo 100 maraka da se iza ovog nicka krije čamactorpedas je napisao/la:Ma kakvi nasi nemaju pojma nikad mi necemo imati ljude kao sto ima Zeljo!

- TheManiacs
- Kontakt:
Dirk je napisao/la:Evo 100 maraka da se iza ovog nicka krije čamactorpedas je napisao/la:Ma kakvi nasi nemaju pojma nikad mi necemo imati ljude kao sto ima Zeljo!
Hocu po 100 km da nije camac pod ovim nickom torpedas

Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
Razumijem da senilan covjek , mora imati advokata , ali zasto je bas tebe izabrao pitanje je sad 

- TheManiacs
- Kontakt:
Od kako sam dosao na forum camac je je bio registrovan i od tada pa eo do sada,po meni najbolje postove pise ..Dirk je napisao/la:Razumijem da senilan covjek , mora imati advokata , ali zasto je bas tebe izabrao pitanje je sad
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
jesil normalan ti ba???idi pisi po njihovoj temi jeb.. te oni ba , ako su ti oni bolji mrs odavde!torpedas je napisao/la:Ma kakvi nasi nemaju pojma nikad mi necemo imati ljude kao sto ima Zeljo!
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, BungaBum, egocentrik, enzo1, Grbavac, Maestro^^, mire971, misstianopenaldo, NeSamSafetee, pitara, SamoDaKazeem, Sarajevo_BiH, SHZ82, skoJaa, Tarapi, Tatamata1946, Turo, Vanja8 i 174 gosta.