FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Madafaka
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Madafaka » 10 mar 2010, 18:26

A ne znam koji racku su i odgadjali ovo ba. Pa imaju klubovi 3 dana da srede terene, pa nismo na Mont Everestu.

biskitt
Kontakt:

Post Postao/la biskitt » 10 mar 2010, 18:34

trebali bi nabaviti kakve zastite tipa ovo:
slika

Lakse je cistiti snijeg, ovako kad lopataju po terenu bude katastrofa, isto rov. Dobro jasno je da je ovo naucna fantastika za nase klubove, ali opet bilo bi lijepo, jer ovakvo vrijeme je kod nas uobicajeno, i treba biti spreman na to.

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 10 mar 2010, 18:43

biskitt je napisao/la:trebali bi nabaviti kakve zastite tipa ovo:
slika

Lakse je cistiti snijeg, ovako kad lopataju po terenu bude katastrofa, isto rov. Dobro jasno je da je ovo naucna fantastika za nase klubove, ali opet bilo bi lijepo, jer ovakvo vrijeme je kod nas uobicajeno, i treba biti spreman na to.
Ovo uopste nije skupo i tesko za napraviti, ali nema pameti u nasim klubovima ili savezu, ili im mozda cak i ne odgovara da ovako nesto urade

samo rajvosa
Kontakt:

Post Postao/la samo rajvosa » 10 mar 2010, 18:59

MostaracVelezovac je napisao/la:Nista, prenos preko interneta i gledaj ... **** ga sad. Sta je tu je.
Ma oticu makar sa jednom nogom,nema prepreka vidimo se u srijedu!

shakal
Kontakt:

Post Postao/la shakal » 10 mar 2010, 19:37

steta, kad se sve isplaniralo, sad ovo...al Boze moj, na tekmu se ide, pa kad god bila :)
Do zadnjeg dana zivota mog samo SARAJV'O!!!

THERE IS NOTHING BETTER IN LIFE THAN BEING A GOONER!!!

saraj'vo
Kontakt:

Post Postao/la saraj'vo » 10 mar 2010, 19:40

Izgleda da sam ja jedini kome odgovara ova odgoda, jaran se ženi u subotu (u sred sezone, kakav levat :mrgreen: ), a u srijedu ipak idem u Mostar, ko *ebe posao, nije zec, neće pobjeći, neka čeka :D

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 10 mar 2010, 20:14

pa nije valjda u srijedu tekma :roll: :roll: e j.e.b.o. ga zivot :evil: :evil:
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

jalehordas
Kontakt:

Post Postao/la jalehordas » 10 mar 2010, 21:04

dabogda im napado i u srijedu pa da se odgodi za onu tamo subotu onda bi bilo jos u vecem broju nego ove subote
I NA ONOM SVJETU TAMO CUT CE SE MOJ GLAS BORDO BJELI CJELI ZIVOT JA NAVIJO SAM ZA VAS

amarpustahija
Kontakt:

Post Postao/la amarpustahija » 11 mar 2010, 02:29

Gdje letite pred poraz ? :/

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 11 mar 2010, 09:34

Mislim da razlog odgode lezi u cinjenici da u petak zasjeda Apelaciona komisija ,koja mora po pravilima donjeti odluku 0-3 , tako da je ipak lijepo da se stisa sve do srijede nakon njihove odluke ;)
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

jalehordas
Kontakt:

Post Postao/la jalehordas » 11 mar 2010, 09:39

Dirk je napisao/la:Mislim da razlog odgode lezi u cinjenici da u petak zasjeda Apelaciona komisija ,koja mora po pravilima donjeti odluku 0-3 , tako da je ipak lijepo da se stisa sve do srijede nakon njihove odluke ;)
ma nevjerujem da ce nam dati oni jer nas nemogu ocima vidjeti
jedino ko bi nam mogo dodjeliti 0-3 je uefa
I NA ONOM SVJETU TAMO CUT CE SE MOJ GLAS BORDO BJELI CJELI ZIVOT JA NAVIJO SAM ZA VAS

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 11 mar 2010, 09:47

jalehordas je napisao/la:
Dirk je napisao/la:Mislim da razlog odgode lezi u cinjenici da u petak zasjeda Apelaciona komisija ,koja mora po pravilima donjeti odluku 0-3 , tako da je ipak lijepo da se stisa sve do srijede nakon njihove odluke ;)
Razmisli malo , savez se nakon Panica orbukao pred uefom , ne smiju sebi dopustiti da ovaj slucaj dodje do njih , kao sto Suman kaze , savez ce zbog sebe morati promjeniti odluku prema pravilima !

P.S. Citam stranicu dusmana , i ko o cemu senilni o FKS ... :mrgreen:
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

maroonboy
Kontakt:

Post Postao/la maroonboy » 11 mar 2010, 11:12

Dirk je napisao/la:
jalehordas je napisao/la:
Razmisli malo , savez se nakon Panica orbukao pred uefom , ne smiju sebi dopustiti da ovaj slucaj dodje do njih , kao sto Suman kaze , savez ce zbog sebe morati promjeniti odluku prema pravilima !

P.S. Citam stranicu dusmana , i ko o cemu senilni o FKS ... :mrgreen:

ma oni nemaju obraza, vec samo interese. jedini koji ce donjeti odluku ispravnu ce biti UEFA. ako se nasi uopste znaju zaliti UEFA-i
TM: jesu li horde gdje su nekad bile? HZ: gdje god da smo, uvjek smo korak ispred vas

torpedas
Kontakt:

Post Postao/la torpedas » 11 mar 2010, 11:30

Ma kakvi nasi nemaju pojma nikad mi necemo imati ljude kao sto ima Zeljo!

maroonboy
Kontakt:

Post Postao/la maroonboy » 11 mar 2010, 11:31

torpedas je napisao/la:Ma kakvi nasi nemaju pojma nikad mi necemo imati ljude kao sto ima Zeljo!

XD.... najjaci si, gigant...

molimo ovog covjeka za administrtora u najmanju ruku odmah...
TM: jesu li horde gdje su nekad bile? HZ: gdje god da smo, uvjek smo korak ispred vas

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 11 mar 2010, 11:32

torpedas je napisao/la:Ma kakvi nasi nemaju pojma nikad mi necemo imati ljude kao sto ima Zeljo!
Evo 100 maraka da se iza ovog nicka krije čamac :mrgreen:

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 11 mar 2010, 11:50

Dirk je napisao/la:
Evo 100 maraka da se iza ovog nicka krije čamac :mrgreen:

Hocu po 100 km da nije camac pod ovim nickom torpedas :mrgreen:
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 11 mar 2010, 11:57

Razumijem da senilan covjek , mora imati advokata , ali zasto je bas tebe izabrao pitanje je sad :mrgreen:

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 11 mar 2010, 12:05

Dirk je napisao/la:Razumijem da senilan covjek , mora imati advokata , ali zasto je bas tebe izabrao pitanje je sad :mrgreen:
Od kako sam dosao na forum camac je je bio registrovan i od tada pa eo do sada,po meni najbolje postove pise ..
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

Keno_95
Kontakt:

Post Postao/la Keno_95 » 11 mar 2010, 13:48

jesil normalan ti ba???idi pisi po njihovoj temi jeb.. te oni ba , ako su ti oni bolji mrs odavde!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”