Jedinstvo igra protiv Širokoggz234 je napisao/la:Prijatelju protiv Mladost DK.gorazdak je napisao/la:U kupu Fk Gorazde igra protiv NK SIroki Brijeg

Moderator/ica: GracanicaAA
Jedinstvo igra protiv Širokoggz234 je napisao/la:Prijatelju protiv Mladost DK.gorazdak je napisao/la:U kupu Fk Gorazde igra protiv NK SIroki Brijeg
amar009 je napisao/la:sutra dolazi autobus sa navijacima mladosti...nadamo se finom doceku i korektnom navijanju...a u srijedu je kup..
Samo sam ovo htio da procitam i dosta. Hvalagorazdak je napisao/la:Gorazde-Mladost DK 1-0 FT
U prvim minutama ne znam tacno Gorazdu sudija svira po mom misljenju nepostojeci penal. Jeste nas igrac pao u 16stercu ali nisam bas najbolje vidio da li je zaista bio penal.
Pa da mislim da nije bio penalJohnLowe je napisao/la:Samo sam ovo htio da procitam i dosta. Hvalagorazdak je napisao/la:Gorazde-Mladost DK 1-0 FT
U prvim minutama ne znam tacno Gorazdu sudija svira po mom misljenju nepostojeci penal. Jeste nas igrac pao u 16stercu ali nisam bas najbolje vidio da li je zaista bio penal.![]()
I ja mislimgorazdak je napisao/la:Pa da mislim da nije bio penalJohnLowe je napisao/la:Samo sam ovo htio da procitam i dosta. Hvalagorazdak je napisao/la:Gorazde-Mladost DK 1-0 FT
U prvim minutama ne znam tacno Gorazdu sudija svira po mom misljenju nepostojeci penal. Jeste nas igrac pao u 16stercu ali nisam bas najbolje vidio da li je zaista bio penal.![]()
Polahko drug, i mi znamo igrat bez 5 prvotimaca, uglavnom imamo odbranu koja igra vec 4-5 godinagz234 je napisao/la:Ja, ja majstore, eto dokaza da smo kvalitetna ekipa i to cemo potvrditi protiv Bratstva za vikend, nadam se nasoj pobjedi, u nju sam siguran jer Bratstvo dolazi bez 5 prvotimaca.
A i vidjet cemo navijacku skupinu koja je dobila podrsku od kluba. Ocekujem vise od 1000 gledatelja za vikend i naravno pobjedu Gorazda.
Tobe jarabi ...UnSub je napisao/la:Evo me pijem
bože
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.