FK Goražde

Moderator/ica: GracanicaAA

Iceplayer
Kontakt:

Re: FK Goražde

Post Postao/la Iceplayer » 12 sep 2014, 16:01

gz234 je napisao/la:
gorazdak je napisao/la:U kupu Fk Gorazde igra protiv NK SIroki Brijeg :D
Prijatelju protiv Mladost DK.
Jedinstvo igra protiv Širokog :P :D

gz234
Kontakt:

Post Postao/la gz234 » 12 sep 2014, 18:51

amar009 je napisao/la:sutra dolazi autobus sa navijacima mladosti...nadamo se finom doceku i korektnom navijanju...a u srijedu je kup..

Prijatelju bujrum, svi gostujući navijači su bili dobro dočekani...A sutra bi mogla navijati navijacka grupa iz Gorazda, koja ce dati podrsku domacim fudbalerima.. Sretno :)

gorazdak
Kontakt:

Post Postao/la gorazdak » 13 sep 2014, 18:35

Gorazde-Mladost DK 1-0 FT

Evo ukratko moja analiza utakmice izmedju ova dva kluba.

FK Gorazde je dobro startalo utakmicu i u prvim minutama bilo je znatno bolje od Mladosti. Teren je bio klizav jer je kisa padala skoro do pocetka utakmice kada je nastupilo vedro vrijeme. Teren je bio klizav tako da je bilo dosta nepovezane igre ali i grubih startova. U prvim minutama ne znam tacno Gorazdu sudija svira po mom misljenju nepostojeci penal. Jeste nas igrac pao u 16stercu ali nisam bas najbolje vidio da li je zaista bio penal. Adzem izvodi penal ali veoma lose i golman to veoma lagano brani.
Nakon promasenog penala Gorazde i dalje napada a Mladost nakon jednog suta i greske golamana kada mu ispada lopta iz ruku fula jednu veoma dorbu sansu za izjednacenje ali ostaje 1-0 do kraja poluvremena u kojem je Gorazde bilo znatno bolja ekipa. Medjutim vidjelo se da Mladost nije nimalo naivna ekipa, da su stabilni i uz sudijsku pomoc mozemo reci da je domacin dosao u vodstvo kada je iz ofsajda (bar se tako meni cinilo) Piric zabio gol. I na pol odlazimo sa vodstvom.
Drugo poluvrijeme Mladost mnogo mnogo bolja ali imali su samo jednu veoma dobru sansu kada je jedan igrac mladosti sutirao sa 16 metara i golman skrenuo loptu od stativu i na taj nacin spasio gol Gorazda. U durgom poluvremenu veoma dobra igra Mladosti koja se otvorila a Gorazde je djelovalo veoma veoma lose, branilo se, dosta nepovezane igre i na kraju vise sretna pobjeda nego spretna. istina je da i igraci Mladosti nisu imali neke svoje velike prilike ali sredinu terena su drzali i igrali pametno ali bez nekih velikih sansi buduci da je odbrana gorazda igrala poprilicno dobro.

Na kraju da kazem da su navijaci mladosti bili veoma korektni prema domacinima ali i domacini prema gostujucim navijacima gdje mislim da su gosti bili vise nego zadovoljni gostoprimstvom gorazdanske publike. Mladosti zelim sve najbolje i stavljam ih u ulogu favorita protiv nas u kupu i veoma su kvalitetna ekipa i zasluzeno su u samom vrhu dok mi smo danas bili veoma veoma losi ali dobro je ipak smo pobjedili...

Sljedecu utakmicu igramo protiv Jedinstva i samo uz drugaciji pristup mozemo se nadati uspjesnom rezultatu.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 13 sep 2014, 23:02

jel Čaki najbolji :P
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

JohnLowe
Kontakt:

Post Postao/la JohnLowe » 14 sep 2014, 10:25

gorazdak je napisao/la:Gorazde-Mladost DK 1-0 FT

U prvim minutama ne znam tacno Gorazdu sudija svira po mom misljenju nepostojeci penal. Jeste nas igrac pao u 16stercu ali nisam bas najbolje vidio da li je zaista bio penal.
Samo sam ovo htio da procitam i dosta. Hvala :D :D
inace ?

gorazdak
Kontakt:

Post Postao/la gorazdak » 15 sep 2014, 13:08

JohnLowe je napisao/la:

U prvim minutama ne znam tacno Gorazdu sudija svira po mom misljenju nepostojeci penal. Jeste nas igrac pao u 16stercu ali nisam bas najbolje vidio da li je zaista bio penal.
Pa da mislim da nije bio penal

JohnLowe
Kontakt:

Post Postao/la JohnLowe » 17 sep 2014, 17:48

gorazdak je napisao/la:
JohnLowe je napisao/la:

Pa da mislim da nije bio penal
I ja mislim :D utisaj malo ove svoje ostale sto se zale na sudjenje
inace ?

gorazdak
Kontakt:

Post Postao/la gorazdak » 18 sep 2014, 08:16

Eh evo i video dokaza za utakmicu Gorazde-Mladost

Prema snimku se moze vidjeti da je penal izmisljen i da se nije trebao svirati.

Sto se tice "ofsajda" kod gola Gorazda na snimku 5:24min se moze zaustaviti akcija i vidjeti da je igrac Piric bio u liniji sa zadnjih igracem Mladosti i da po ovom snimku u momentu slanja lopte Piric se nije nalazio u ofsajdu i meni djeluje da je gol cist kao suza.....

" onclick="window.open(this.href);return false;

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 18 sep 2014, 12:30

slika
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

JohnLowe
Kontakt:

Post Postao/la JohnLowe » 18 sep 2014, 12:48

Iz ovih 6 kola se moze zakljucit da vi i Gosk imate najvecu podrsku sudaca...
inace ?

gz234
Kontakt:

Post Postao/la gz234 » 18 sep 2014, 15:00

Ja nez sta vi pricate ofsajd, i to kao mi imamo podrsku sudija,pa u ovoj nasoj ligi je normalno ovo sudjenje,,, sta si ocekivo da sudi za goste!? I ja sam bio na utakmici al nije nista pretjerano lose sudio, osim te greske oko penala. A gol je cist.

Rafael30
Kontakt:

Post Postao/la Rafael30 » 20 sep 2014, 12:53

Hahahaa penal je koma :urnebes: a sudija je usao ove sezone iz 2. lige nije mu ni zamjeriti.

gz234
Kontakt:

Post Postao/la gz234 » 20 sep 2014, 17:04

Pliska dao gol, ali ponisten je zbog ofsajda.

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 23 sep 2014, 21:17

7 utakmica - 1 primljen gol :shock: :clap:
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

gz234
Kontakt:

Post Postao/la gz234 » 23 sep 2014, 21:46

Ja, ja majstore, eto dokaza da smo kvalitetna ekipa i to cemo potvrditi protiv Bratstva za vikend, nadam se nasoj pobjedi, u nju sam siguran jer Bratstvo dolazi bez 5 prvotimaca.
A i vidjet cemo navijacku skupinu koja je dobila podrsku od kluba. Ocekujem vise od 1000 gledatelja za vikend i naravno pobjedu Gorazda. :)

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 23 sep 2014, 22:52

gz234 je napisao/la:Ja, ja majstore, eto dokaza da smo kvalitetna ekipa i to cemo potvrditi protiv Bratstva za vikend, nadam se nasoj pobjedi, u nju sam siguran jer Bratstvo dolazi bez 5 prvotimaca.
A i vidjet cemo navijacku skupinu koja je dobila podrsku od kluba. Ocekujem vise od 1000 gledatelja za vikend i naravno pobjedu Gorazda. :)
Polahko drug, i mi znamo igrat bez 5 prvotimaca, uglavnom imamo odbranu koja igra vec 4-5 godina ;)

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 27 sep 2014, 18:50

Stvarno Gorazde se uozbiljilo, dobra posjeta, dobri rezultati, jos da hoce taj Novembar doci pa da vas nagrade oni koji su obecali pare ako se zadrzite na vrhu. :D
Mislim da je bilo pravo pametan potez fokusirati se na ligu, drugi ce se umoriti igrajuci, Mladost DK npr. ce se boriti svim silama valjda da prodju koga smatraju lahkog protivnika, ako prodju onda se nastavlja agonija, a ako ne onda su se samo umorili bezveze za jedno kolo(koje moze itekako mnogo znaciti).

Bice nesta od vas(ako nije vec :mrgreen: ) :salut:
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

gorazdak
Kontakt:

Post Postao/la gorazdak » 27 sep 2014, 19:49

Gledao sam utakmicu 25 minuta i morao sam napustiti stadion zbog nekih obaveza a u ovo 25 minuta vidio sam 2 gola domacina i nidje veze igru Bratstva.

Vidio sam da su kasnije primili jos dva gola ali zaista Gorazde je od samog starta jurisalo na gol dok Bratstvo mi je djelovalo kao jedna od losijih ekipa koja je gostovala u gradu na drini a znamo da je jako kvalitetna igracki.

Jos jedan u nizu dokaza da Gorazde ima jednu od najacih ekipa u ligi. 8 kola proslo a primili samo jedan gol i mislim da je doslo vrijeme da se neki forumasi uozbilje kada je u pitanju komentarisanje za Fk GZ

UnSub
Kontakt:

Post Postao/la UnSub » 27 sep 2014, 19:53

Evo me pijem
bože

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 27 sep 2014, 19:54

UnSub je napisao/la:Evo me pijem
bože
Tobe jarabi ...

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 4 gosta.