Ako je tako kako ti kažeš onda će mu ukinut suspenziju prilikom pregeledavanja snimka sve jasno ko dan.FKZ1921 je napisao/la:Bio četvrti protiv Viteza.On rekao Obradovicu da mu dadne crveni. Objašnjenje mu je bilo da je igrač u izglednoj prilici,Antolovic zadnji.Kako je on bolje vidio od glavnog o od pomoćnog na istoku da je Marijan zadnji. U momentu starta rukom na loptu, najbliži našem golu je Bogdanovic.To odlično vidi pomoćni na istoku i nista ne signalizira,a on sa pola terena na zapadu,signalizira.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
- pticatrkacica
- Kontakt:
Mislim da je to gotova stvar, dobio je dvije utakmice.
Ali ako ništa drugo, i ono jedino što mogu da učinim za taj grad pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava.
Sudija nije toliko radio na nasu stetu od kad za njeg znam, ali jedino mi je cudno da tekmu prije sto ce biti glavni sudija,bude 4. sudija i signalizira crveni. No,teorije zavjere zaboravimo, idemo da pobjedimo 

Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
- invincible1921
- Kontakt:
pa nije on kriv sto je colic bio 12ti igrac veleza ..Baja_Zvjerka je napisao/la:Burekovic nam je zadnju sudio onu odlucujucu tekmu za titulu prosle sezone u Mostaru protiv Veleza, 2:4 poraz...
Antolovic je dobio crveni jer je uze da psuje i buni se i pored zutog i ociglednog penala. ne kazaem da nas ne moze zakinut ovaj sudija, ali ove dvije situacije sto raja navodi nije on kriv za ishod
EDIT: da mu je dao i crveni odma ne bi pogrijesio jer bio je zadnji igrac, sad ne znam jel se golman u to racuna samo ako je izvan 16 jer preksinoc golman benfike dobi crveni za istu stvar samo je bio van 16
=\_1921_/=
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
moze li mi neko reci, jel antolovic dobio direktni crveni ili dva zuta protiv viteza? hoce li moci braniti sad u subotu?
Zadnja izmjena: jovanmaksimovic, dana/u 18 sep 2014, 13:48, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Sta hoce vise ta mala sloboda, sa ovim njihovim izjavama samo dizu moral nasim igracima koji jedva cekaju subotu.
Jug vas bodri iz sveg glasa,ponos grada radnička klasa! FK Željeznicar.
- diplomatija
- Kontakt:
Burekovic je dobar sudija, bar je do sad bio, naša utakmica je u centru pažnje a samim tim i on ce biti i mislim da neće sebe dozvoliti da pravi gluposti, a i njegova fizička konstitucija je za ove utakmice, posto ce ovi biti ko neslani ovnovi da ih samara haha kao legenda iz Prijedora Duško aha
Denis Zeric i Ajdin Mujagic pozvani u U17-reprezentaciju. Seid Behram i dalje bez poziva???

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- plavalokomotiva
- Kontakt:
Burekovic sudi u subotu
"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim
-
- Kontakt:
U subotu od 16 sati protiv Slobode, glavni sudija Bureković
http://fkzeljeznicar.ba/u-subotu-od-16- ... vic/11631/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/u-subotu-od-16- ... vic/11631/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Kontakt:
Mene samo interesuje hoće li i portiv Veleža biti ista takva euforija u Tuzli, a slažem se sa @storm u potpunosti.
Našim igračima želim da poručim da igraju jako kao i svaku tekmu sa sto posto, pa šta god da bude niko vam neće zamjeriti.
Našim igračima želim da poručim da igraju jako kao i svaku tekmu sa sto posto, pa šta god da bude niko vam neće zamjeriti.
Vjeruj igraci su nalozeni vise nego ikada a pogotovo nakon ovih njihovih izjava (ispada) po novinama i raznim portalima a mozda i kakva premija padne u slucaju pobjede nad TuzlacimazaboljisportuBiH je napisao/la:Mene samo interesuje hoće li i portiv Veleža biti ista takva euforija u Tuzli, a slažem se sa @storm u potpunosti.

Jug vas bodri iz sveg glasa,ponos grada radnička klasa! FK Željeznicar.
- delpiero502
- Kontakt:
Dobio je poziv, samo ga nisu nabrojali u spisku na stranici saveza.sajo10 je napisao/la:Denis Zeric i Ajdin Mujagic pozvani u U17-reprezentaciju. Seid Behram i dalje bez poziva???![]()
Od pionira pozive dobili: Benjamin Musija i Anel Šabanadžović.
- storm_raider
- Kontakt:
Nadam se da ce Nedo nastaviti gdje je stao i da ce biti neki pristojan stream.
Sport je lijek za tijelo i duh.
Nikad u Tuzli ne moze biti veca euforija i veca mrznja nego kada dolaze dva velika sarajevska kluba.zaboljisportuBiH je napisao/la:Mene samo interesuje hoće li i portiv Veleža biti ista takva euforija u Tuzli, a slažem se sa @storm u potpunosti.

HORDE ZLA SARAJEVO 1987
Nije bio zadnji, protrčala su bila dva naša igrača već pred gol, to je jedno, drugo prvo je izbio loptu, tako da nema govora o penalu i treće nije dobio ni zbog kakvog prigovora crveni, nego je na asistenciju pomoćnika koji je 'vidio' da je zadnji dao crveni iako je već bio dao žuti...invincible1921 je napisao/la:pa nije on kriv sto je colic bio 12ti igrac veleza ..Baja_Zvjerka je napisao/la:Burekovic nam je zadnju sudio onu odlucujucu tekmu za titulu prosle sezone u Mostaru protiv Veleza, 2:4 poraz...
Antolovic je dobio crveni jer je uze da psuje i buni se i pored zutog i ociglednog penala. ne kazaem da nas ne moze zakinut ovaj sudija, ali ove dvije situacije sto raja navodi nije on kriv za ishod
EDIT: da mu je dao i crveni odma ne bi pogrijesio jer bio je zadnji igrac, sad ne znam jel se golman u to racuna samo ako je izvan 16 jer preksinoc golman benfike dobi crveni za istu stvar samo je bio van 16
-
- Kontakt:
Gledam malo rođendanske čestitke na FB-u, stvarno je impozantno odakle su sve čestitali naši navijači. Iz svih krajeva bivše države, SAD-a, Australije, Njemačke itd, pa onda iz mnogih gradova naše Bosne. Posebno me obradovalo slijedeće što je napisala jedna Veronika:
"Davne 1972. godine kada je Zeljeznicar bio prvak Jugoslavije moja kcerka koja je imala samo devet mjeseci bila je najmladji navijac plavih i to u rukama Envera Hadziabdica, moja pokojna majka radila u TV BiH i progurala se na ajrodrumu pored sviju i ugledala pokojnog Sretu Scepanovca pred samim avionom u momentu izlaska igraca posto je Enver prvi izasao moja majka njemu u ruke dala kcerku, ja i dan danas cuvam tu sliku iz novima, jer je pisalo: najmladji navijac plavih u rukama Envera Hadjiabdica" i volila bi da mnogi roditelji svojoj djeci ispricaju kakav je to docek bio bez ikakvog incidenta, tuce, cijelo Sarajevo na ajrodrum doslo ma ni igla nije mogla da stane, e to su bila vremena i navijaci a ne danasnji"
Pa onda čestitka iz Srbije:
"Srecnan rodjendan od navijaca iz Srb. Da postojimo dok je Sveta i veka. MI SMO ZELJINI, ZELJO JE NAS !"
pa onda od neke Dragane kod Šibenika: "Sretan rođendan naj klubu !!!!!!"
Itd.
"Davne 1972. godine kada je Zeljeznicar bio prvak Jugoslavije moja kcerka koja je imala samo devet mjeseci bila je najmladji navijac plavih i to u rukama Envera Hadziabdica, moja pokojna majka radila u TV BiH i progurala se na ajrodrumu pored sviju i ugledala pokojnog Sretu Scepanovca pred samim avionom u momentu izlaska igraca posto je Enver prvi izasao moja majka njemu u ruke dala kcerku, ja i dan danas cuvam tu sliku iz novima, jer je pisalo: najmladji navijac plavih u rukama Envera Hadjiabdica" i volila bi da mnogi roditelji svojoj djeci ispricaju kakav je to docek bio bez ikakvog incidenta, tuce, cijelo Sarajevo na ajrodrum doslo ma ni igla nije mogla da stane, e to su bila vremena i navijaci a ne danasnji"
Pa onda čestitka iz Srbije:
"Srecnan rodjendan od navijaca iz Srb. Da postojimo dok je Sveta i veka. MI SMO ZELJINI, ZELJO JE NAS !"
pa onda od neke Dragane kod Šibenika: "Sretan rođendan naj klubu !!!!!!"
Itd.
Jedino ako bude MojaTV prenosila pa da neko stream postavi.storm_raider je napisao/la:Nadam se da ce Nedo nastaviti gdje je stao i da ce biti neki pristojan stream.
Arena prenosi Borac, BHT Sarajevo.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Prenosi moja Tv, bice i stream za vas kod kuce. Isto kao sto je veliko interesovanje u tuzli,tako je i kod nas,ne samo u Sarajevu vec u svim gradovima gdje nas ima. Ocekuje se oko 400 Manijaka u tuzli,cak i vise.
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Vedran brani i u Tuzli

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 5 gostiju.