FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
pa vala neka brani. ako je potencijal i kvalitet, nema se šta više čekati, niko igrač nije postao sa 25. samo u nas je igrač od 22-3 godine još uvijek mlada nada koja stidljivo ulazi u igru.
-
- Kontakt:
Nemate pojma kakvo kolo vode drugovi pojedinih zvijezda u vasem klubu,od prijetnji adzemu pa do prijetnji igracima..
#musvdg
furas?1922VFC1981 je napisao/la:Nemate pojma kakvo kolo vode drugovi pojedinih zvijezda u vasem klubu,od prijetnji adzemu pa do prijetnji igracima..
Zeljeznicar 1921
One can have no smaller or greater mastery than mastery of oneself.
- Leonardo da Vinci
One can have no smaller or greater mastery than mastery of oneself.
- Leonardo da Vinci
Mene je malo strah ovog sudije iz Zenice, Burekovića, oštetio nas protiv Viteza, tj. on sugerirao Obradoviću crveni za Antolovića a i protiv Veleža prošle sezone nas je oštetio u par navrata, imam osjećaj da će nas i u ovoj utakmici oštetit..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
-
- Kontakt:
sta mislis sto je varea sa klupe priliku dobijao preko njega a i onaj mladi kolcic papire dobio nakon 3 kola?flwz je napisao/la:furas?1922VFC1981 je napisao/la:Nemate pojma kakvo kolo vode drugovi pojedinih zvijezda u vasem klubu,od prijetnji adzemu pa do prijetnji igracima..
#musvdg
Budalice ima nas pa i gledamo treninge Vareo nije ima snage za 15 minuta utakmice i sad nema za citavu. I manje droge vise rada.1922VFC1981 je napisao/la:sta mislis sto je varea sa klupe priliku dobijao preko njega a i onaj mladi kolcic papire dobio nakon 3 kola?flwz je napisao/la:furas?1922VFC1981 je napisao/la:Nemate pojma kakvo kolo vode drugovi pojedinih zvijezda u vasem klubu,od prijetnji adzemu pa do prijetnji igracima..
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
-
- Kontakt:
Haha nema problema ja samo kazem sta znam a vi na noz docekujete,klasicno vase cc 

#musvdg
ne lupaj sviju ti, Varea uopšte nije bio spreman za cijelu utakmicu da odigra u tom periodu, popravio je dosta fizičku spremu i sad ce dobijati priliku sve više i više a kad se ustali u prvih 11 samo će ga povreda moći izbaciti iz sastava..1922VFC1981 je napisao/la:sta mislis sto je varea sa klupe priliku dobijao preko njega a i onaj mladi kolcic papire dobio nakon 3 kola?flwz je napisao/la:furas?1922VFC1981 je napisao/la:Nemate pojma kakvo kolo vode drugovi pojedinih zvijezda u vasem klubu,od prijetnji adzemu pa do prijetnji igracima..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
-
- Kontakt:
vjerujemo ti kralju1922VFC1981 je napisao/la:Haha nema problema ja samo kazem sta znam a vi na noz docekujete,klasicno vase cc

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Fulo si temu,idi na temu Galacticosa,kod njih su Zvijezde i milioni,a gdje su pare tu su i takvi likovi1922VFC1981 je napisao/la:Nemate pojma kakvo kolo vode drugovi pojedinih zvijezda u vasem klubu,od prijetnji adzemu pa do prijetnji igracima..

Einigkeit und Recht und Freiheit
-
- Kontakt:
Ja moram spomenuti Adžema. Svaka mu čast. Pored promjene kompletne ekipe on ove godine ima itekako mnogo tereta sa ovom mladom ekipom. Evo npr Tuzla i euforija, pa spominjao sam već neporaženost od Zrinjskog na Grbavici, pa nikad nije bio x sa Širokim, pa nikad nas Olimpic nije dobio, pa i ova neporaženost u kupu sve su to neke serije kojima mora doći kraj i koje htjeli mi to priznati ili ne prave neki pritisak. On se odlično psihički nosi sa svim tim. isto tako prenosi na ekipu tu neku pozitivnu energiju jer igrači isto tako ponekad misle mi smo Željo i lako ćemo dobiti npr Viteza, a ova ekipa nema pravo tako razmišljati i zbog neiskustva i zbog neuigranosti. Onda očekuje se mnogo više od njih nego što bi očekivali u drugim okolnostima jer su raja navikla na dobre rezultate. Psihološki svaka mu čast na svemu do sada. Mnogi ovdje i ne razmišljaju o tim stvarima.
generalno, obzirom na sve okolnosti, vrlo dobar posao do sad. nema se šta reći. oni koji hodaju po treninzima su od početka hvalili njegov rad, a evo sad smo spojili i neke pobjede. obzirom na objektivne parametre - neozbiljno je biti nezadovoljan zasad.
- storm_raider
- Kontakt:
+1zaboljisportuBiH je napisao/la:Ja moram spomenuti Adžema. Svaka mu čast. Pored promjene kompletne ekipe on ove godine ima itekako mnogo tereta sa ovom mladom ekipom. Evo npr Tuzla i euforija, pa spominjao sam već neporaženost od Zrinjskog na Grbavici, pa nikad nije bio x sa Širokim, pa nikad nas Olimpic nije dobio, pa i ova neporaženost u kupu sve su to neke serije kojima mora doći kraj i koje htjeli mi to priznati ili ne prave neki pritisak. On se odlično psihički nosi sa svim tim. isto tako prenosi na ekipu tu neku pozitivnu energiju jer igrači isto tako ponekad misle mi smo Željo i lako ćemo dobiti npr Viteza, a ova ekipa nema pravo tako razmišljati i zbog neiskustva i zbog neuigranosti. Onda očekuje se mnogo više od njih nego što bi očekivali u drugim okolnostima jer su raja navikla na dobre rezultate. Psihološki svaka mu čast na svemu do sada. Mnogi ovdje i ne razmišljaju o tim stvarima.
I kao igrac je bio mangup. Trebalo ga je istrpiti i trebace sigurno jos, ali pametno strasno radi, a i siguran sam da Amar to sve nadgleda.
Sport je lijek za tijelo i duh.
Da je ostao Dino Džurbuzović mi bi bili pri dnu tabele u to sam siguran 100%, Adžem radi lavovski posao, treninzi su super, mislim da igrači koriste i suplemente i da idu u teretanu, ima jedna slika na Adžemovom fb profilu iz teretane sa igračima, čovjek jednostavno zna da priča sa igračima, zna sa mladim igračima raditi, to je i razlog što je harao u omladinskim ligama sa Željom,iz svakog igrača izvlači maksimum,i kad neki igrač pogriješi on mu ne psuje nego mu objasni šta je trebao da napravi, i zbog svega navedenog puna podrška Adžemu i ostalim iz stručnog štaba,a i Amar je tu tako da se ne brinem puno..
Admir Adžem jedan je od nas !
P.S. Kad se sjetim onog bajramskog turnira kad je mangupski ljevicom zakucao loptu u gol kad smo igrali protiv Sarajeva i otrca do navijača..
Admir Adžem jedan je od nas !

P.S. Kad se sjetim onog bajramskog turnira kad je mangupski ljevicom zakucao loptu u gol kad smo igrali protiv Sarajeva i otrca do navijača..
Ma Adzem je beton od igraca, u lijevoj nozi ima projektil lika znam uzivo i igrao sam davno nekad sa njim lopte na terminu znaci lik je i sad kriminalan sto se tice lopte 

Zadnja izmjena: sarajlija, dana/u 18 sep 2014, 16:43, ukupno mijenjano 2 puta.
04.10.2009 !!
Jednom sedmicno je teretana tako sam cuoŽeljooooo je napisao/la:Da je ostao Dino Džurbuzović mi bi bili pri dnu tabele u to sam siguran 100%, Adžem radi lavovski posao, treninzi su super, mislim da igrači koriste i suplemente i da idu u teretanu, ima jedna slika na Adžemovom fb profilu iz teretane sa igračima, čovjek jednostavno zna da priča sa igračima, zna sa mladim igračima raditi, to je i razlog što je harao u omladinskim ligama sa Željom,iz svakog igrača izvlači maksimum,i kad neki igrač pogriješi on mu ne psuje nego mu objasni šta je trebao da napravi, i zbog svega navedenog puna podrška Adžemu i ostalim iz stručnog štaba,a i Amar je tu tako da se ne brinem puno..
Admir Adžem jedan je od nas !![]()

Adzem prije svega radi dobar posao na treningu i rezultati ce doci ali isto tako doci ce i period kada ne bude islo tada treba istrpiti i dati podrsku.
-
- Kontakt:
Nadam se da će raja shvatiti sve ovo i ako dođe neki loš rezultat a neminovno je da će doći i ponovit ću momcima jer vjerujem da i oni ovo čitaju da moraju svaku tekmu davati 100% od sebe bez obzira s kim igraju. Zbog toga je jako bitan igrač bio Nedo u ovim tekmama. Nekoliko igrača koji ginu onako kao on daju cijeloj ekipi dodatni impuls. U glavama mora biti 100% trka i 100% uključenost u utakmicu. Svai igrač mora biti u utakmici 100%. Ne na tribinama, ne misliti o navijačima, o eventualnoj fuli itd.Željooooo je napisao/la:Da je ostao Dino Džurbuzović mi bi bili pri dnu tabele u to sam siguran 100%, Adžem radi lavovski posao, treninzi su super, mislim da igrači koriste i suplemente i da idu u teretanu, ima jedna slika na Adžemovom fb profilu iz teretane sa igračima, čovjek jednostavno zna da priča sa igračima, zna sa mladim igračima raditi, to je i razlog što je harao u omladinskim ligama sa Željom,iz svakog igrača izvlači maksimum,i kad neki igrač pogriješi on mu ne psuje nego mu objasni šta je trebao da napravi, i zbog svega navedenog puna podrška Adžemu i ostalim iz stručnog štaba,a i Amar je tu tako da se ne brinem puno..
Admir Adžem jedan je od nas !![]()
EDIT: Evo @pile ko da je gledao šta sam pisao:)
jok eto neće se pojaviti.
Ako izgurate prvih 15 minuta, gdje ce oni pokusati sa pritiskom. I 15min drugog poluvremena, dobijate ih sigurno.
Gledao sam dvije utakmice Slobode na TV i stvarno su losi.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
Ma jedno su isfuravanja internet huligana a drugo je u stvarnosti.Oni ne shvataju da samo dodatno moralisu nasu ekipu.I hvala im na tome oceujem da nasi udju u tekmu totalno naspanovano.AdiFKS je napisao/la:Ako izgurate prvih 15 minuta, gdje ce oni pokusati sa pritiskom. I 15min drugog poluvremena, dobijate ih sigurno.