Da pohvalim Gotze-a izgleda da se u zadnje 2-3 utakmice vratio u formu,ugl je mnogo bolji nego prije
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

Kako ga ne spominju? Spominju ga njemački mediji dosta, vezano za njegovu ozljedu (spominju ga naravno dosta zadnjih dana i oko ženski, Ane i slično....muamerc je napisao/la:Volio bih da znam sta je zvanicna dijagnoza Svajnijeve povrede? On niti igra niti ga ko spominje.
Aha, hvala. Nisam znao da je to povreda. Ja ne znam njemacki pa ne citam njihove medije a ono sto ima na engleski skroz slabo se Svajni spominje.effe_sa je napisao/la:Kako ga ne spominju? Spominju ga njemački mediji dosta, vezano za njegovu ozljedu (spominju ga naravno dosta zadnjih dana i oko ženski, Ane i slično....muamerc je napisao/la:Volio bih da znam sta je zvanicna dijagnoza Svajnijeve povrede? On niti igra niti ga ko spominje.). On ima upaljenu patelu , iver ili još poznatija kao čašica. Radi se o jednom dijelu koljena....Dosta je problematično, jer treba upalu do kraja zaliječiti. Često to zna potrajati, zato je teško odrediti kada će se tačno Schweini vratiti treninzima...
Svjetsko je za nas ovaj put bilo veliki dobitak.effe_sa je napisao/la:Boateng je pogotovo nakon SP doživio svoj totalni preporod
Rekoh li ja davno nekadsekerbay je napisao/la:levatina je jak ko konj.tuku ga citavu tekmu i jope nish.
covjek toliko visi na tribinama da sam pomislio da su ga primili u upravu.muamerc je napisao/la:Volio bih da znam sta je zvanicna dijagnoza Svajnijeve povrede? On niti igra niti ga ko spominje.
dok je u ovom stanju, sto dalje od ekipe.effe_sa je napisao/la:A mislim da ne treba Schweinija nikako zaboraviti
ma konj marke dorat.Klare je napisao/la:Onakvu fizičku spremu rijetko ko ima,
još davno je na leđima Ramosa i Pepeta nos'o,
a iskreni budimo i Bou našeg je šamarao kad god je stigao.
Ma imam klipova , al kako se ovdje postavi ???gerdmuller je napisao/la:Imas koju sliku ili video?Braveheart23 je napisao/la:Taman kad sam pomislio "koji sam ja baksuz, prvi put na tekmu odem i zavrsit ce 0:0"...
Kad ga Boa zabi stravaaa![]()
Atmosfera je preluda, Südkurveljudi nisu stali cijelu utakmicu.
I da, tek uzivo kad ga gledas (Xabi Alonso) vidis kakava je ono igracina... kako bez lopte frajer igra kako prostor pokriva sugerise ostalim igracima itd jos jednom
Sudkurve standardno dominantna
RafinhaNerminovic je napisao/la:Da li znate ko je ovo.![]()
![]()
Svasta, sad sam nasao ovu sliku.![]()
BoatengBraveheart23 je napisao/la:RafinhaNerminovic je napisao/la:Da li znate ko je ovo.![]()
![]()
Policeman je napisao/la:BoatengBraveheart23 je napisao/la:RafinhaNerminovic je napisao/la:Da li znate ko je ovo.![]()
![]()
Dale Jennings se, cini mi se, zove. Vratio se u Englesku, mislim negdje u championship.isakovich je napisao/la:bio je jos onaj jedan mladi supertalent sa ostrva sto je dosao kod nas,gdje je on.ne sjecam se imena ????
Sudpresse: #FCBayern hoping to convince Daniel van Buyten to make a comeback until the end of the season.
Samo što većina navijača Bayerna a i mediji u Njemačkoj smatraju da je Goetze odigrao dobru, pa čak i vrlo dobru partiju. Po meni je bio dobar. A i protiv Stuttgarta je on pravio prodore, a i zabio taj vrlo bitan gol...ceze je napisao/la:
Gotze po meni odigrao još jednu prosječnu ili ispodprosječnu utakmicu, ali oprošteno mu je jer je očigledno da on nije igrač za krilne pozicije.
U prevodu, bitno doći do polufinala i zna se da Njemačka osvajamuamerc je napisao/la:Na AA se igraju tri grupne i jedna cetvrtfinalna tekma na Euru 2020. Svaka cast za grad i upravu Bayerna.
Polufinala i Finale se igra u Londonu.
Zavisi šta gledaš i šta očekuješ od njega, koji su ti kriteriji. Nije bio loš, ali nije bio ni dobar.effe_sa je napisao/la:Samo što većina navijača Bayerna a i mediji u Njemačkoj smatraju da je Goetze odigrao dobru, pa čak i vrlo dobru partiju. Po meni je bio dobar. A i protiv Stuttgarta je on pravio prodore, a i zabio taj vrlo bitan gol...ceze je napisao/la:
Gotze po meni odigrao još jednu prosječnu ili ispodprosječnu utakmicu, ali oprošteno mu je jer je očigledno da on nije igrač za krilne pozicije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.