NK Zvijezda Gradačac

voliosamzvijezdu
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la voliosamzvijezdu » 21 sep 2014, 20:55

email ti dobro znas kad sam ja pisao da doro ne zna i nemoze fizicki spremit ekipu i da nije adekvatan da vodi premijerligaski klub. a pojedinci me pljuvali ovdje. :oops: :oops:

voliosamzvijezdu
Kontakt:

Post Postao/la voliosamzvijezdu » 21 sep 2014, 21:00

voliosamzvijezdu je napisao/la:ja ti kazem...imat cemo problema sa fizickom spremom,a nju nemozes nadomjestit,tako da ce nam i puno slabije ekipe praviti problem ako se ovo ispostavi tacno...a sa nedostatkom fizicke spreme dolaze i nedisciplina i ne zalaganje ali eto vidjet cemo... :shh: opet ponavljam mora postojati granica izmedju igraca i trenera,a doro pokusava kopirati ratka ninkovica koji je bio blizak sa igracima,ali jedan je ninkovic,masina...pozzz
evo pogledajte kad sam ovo pisao 27 juli -- na stranici 1305 :thumbup: :thumbup:

email22
Kontakt:

Post Postao/la email22 » 21 sep 2014, 21:14

voliosamzvijezdu je napisao/la:
voliosamzvijezdu je napisao/la:ja ti kazem...imat cemo problema sa fizickom spremom,a nju nemozes nadomjestit,tako da ce nam i puno slabije ekipe praviti problem ako se ovo ispostavi tacno...a sa nedostatkom fizicke spreme dolaze i nedisciplina i ne zalaganje ali eto vidjet cemo... :shh: opet ponavljam mora postojati granica izmedju igraca i trenera,a doro pokusava kopirati ratka ninkovica koji je bio blizak sa igracima,ali jedan je ninkovic,masina...pozzz
evo pogledajte kad sam ovo pisao 27 juli -- na stranici 1305 :thumbup: :thumbup:
sad je gotovo, ne moze se od covjeka ocekivati da ispravi krivu drinu za 15 tak dana... ja bih licno bio zadovoljan i 13-14 pozicijom na kraju ove polusezone samo da nezaostajemo puno za glavnim konkurentima za ispadanje ali otom potom...danas juniori remizirali sa juniorima Zelje 2-2, a kadeti su izgelda izgubili 2-0

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 21 sep 2014, 23:25

koje ovaj trener :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 21 sep 2014, 23:30

bordobijeli je napisao/la:koje ovaj trener :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
Rade Šerbedzija :lol: :lol: :lol:

batigol777
Kontakt:

Post Postao/la batigol777 » 22 sep 2014, 07:52

Neznam zasto upoređuješ trenere i njihove plate pa doro nije trener nema licence. i nezna ništa o fudbalu valjda je to jasno svima koji su gledali utakmice zvijezde. :kafa:
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.

rasta1922
Kontakt:

Post Postao/la rasta1922 » 22 sep 2014, 10:14

Uporedio sam plate samo zato da bi se ova razlika u kvaliteti izmedju dva trenera mogla komparirati sa iznosom njihovih plata.Razlika je ocigledna,cestitam svim poznavaocima nogometa koji su je odmah prepoznali.

samoNKZ
Kontakt:

Post Postao/la samoNKZ » 22 sep 2014, 11:56

sta mislite ko bi bio bolji cvitkusic ili hamza umjesto durguta ???

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 22 sep 2014, 12:00

samoNKZ je napisao/la:sta mislite ko bi bio bolji cvitkusic ili hamza umjesto durguta ???
ljudi bolan nema para zaboravite na stare dane kada je fadil dijelio svima i sakom i kapom pare iz cimosa.sada je druga prica.
najbolje je ne kuditi nikog nego dati podrsku da na bilo koji nacin uspijemo zadrzati premijerligaski status.
pola lige je hamelj kao i mi i samo uz slogu i podrsku mozemo osigurati opstanak.
vidljivo je da je ovo najlosija sezona od kad se takmicimo u premijer ligi imamo srece sto dosta ekipa kiksa i boricemo se do zadnjih kola za opstanak.
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

nedžad
Kontakt:

Post Postao/la nedžad » 22 sep 2014, 12:04

danas u 4 sata gostuje trener petar i pricat ce o trenutnoj situaciji u ekipi samo nisam siguran da li gostuje na bet ili gradacac radiju :D :D :D :D a i ja sam cuo nesto da bi durgut mogao ici jer desile su se neke nesuglasice a kako cujem i zuhric nije vise nas igrac :D
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek

samoNKZ
Kontakt:

Post Postao/la samoNKZ » 22 sep 2014, 12:33

astra1922 je napisao/la:
samoNKZ je napisao/la:sta mislite ko bi bio bolji cvitkusic ili hamza umjesto durguta ???
ljudi bolan nema para zaboravite na stare dane kada je fadil dijelio svima i sakom i kapom pare iz cimosa.sada je druga prica.
najbolje je ne kuditi nikog nego dati podrsku da na bilo koji nacin uspijemo zadrzati premijerligaski status.
pola lige je hamelj kao i mi i samo uz slogu i podrsku mozemo osigurati opstanak.
vidljivo je da je ovo najlosija sezona od kad se takmicimo u premijer ligi imamo srece sto dosta ekipa kiksa i boricemo se do zadnjih kola za opstanak.

ja pitam sta mislis ko bi bio bolji od njih dvojice

samoNKZ
Kontakt:

Post Postao/la samoNKZ » 22 sep 2014, 12:35

nedžad je napisao/la:danas u 4 sata gostuje trener petar i pricat ce o trenutnoj situaciji u ekipi samo nisam siguran da li gostuje na bet ili gradacac radiju :D :D :D :D a i ja sam cuo nesto da bi durgut mogao ici jer desile su se neke nesuglasice a kako cujem i zuhric nije vise nas igrac :D

dobro si cuo ;)

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 22 sep 2014, 12:39

samoNKZ je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:

ja pitam sta mislis ko bi bio bolji od njih dvojice
pa ja ti kazem da ni jedan ne bi donio nista bolje jer trenutna situacija je takva kakva jest
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

email22
Kontakt:

Post Postao/la email22 » 22 sep 2014, 12:47

ako vec pitas Hamza ;), a taj potez da Hamza bude s.p bi mozda na neki nacin uticao da se i raja vrati na stadion pod uslovom da igramo fudbal, a ne balet :wave:

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 22 sep 2014, 13:26

pozdrav momci, zelim vam da dignete formu i da se izvucete iz ove krize, jer ste dobar klub i ugodna sredina... bujrum svi na grbavicu u subotu :bih:
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

Garfield
Kontakt:

Post Postao/la Garfield » 22 sep 2014, 14:01

Trebate shvatiti da nema straha za opstanak, niko se u klubu toga ne boji. Jer koliko god smo mi neke ljude pljuvali i tražili da odu iz kluba, oni će se opet vratit i spasit Zvijezdu. Dovoljno vam je da pogledate da će se naredni sastanak izvršnog odbora našeg saveza održat u Gradačcu, što je mislim prvi put da se održava izvan Sarajeva.
"Beware the stare of Mary Shaw. She had no children, only dolls. If you see her in your dreams, make sure you never ever scream, or she'll cut your tongue out at the seam"

huseinbegkapetan

Post Postao/la huseinbegkapetan » 22 sep 2014, 14:12

ja sam branio doru ali vidim nije nista napravio i sta sad treba godnama pisati o tome? svi smo pisali ostavka i covjek podnio,to da ne zna nista o fudbalu nisam bas siguran bio je dvaput sportista grada i vodio klub kad nismo imali boda pa je zaredao seriju koju niko nece ponoviti,siroki,celik,olimpik,obarska i bod kontra veleza i sarajeva.izasao jedan kuzmanovic kojeg trazi nasa cijela liga pa i sire,i toliko o tome.voliosamzvijezdu i pokerman ti si jedna te ista osoba samo blatis iz tebi poznatih razloga,ti nisi prijatelj kluba,ti se bavis vjerovatno svim stvarima tuđim nego svojim ko kuja jajara.novi trener slusam ga sinoc,dobro je se dogovorio citao sam 4 hiljade plata stan hrana putni troskovi,telefon plus odsteta 50000 km u slucaju raskida ugovora koji je potpisan na 4 godine,i alibi mu,smijesno, 9 igraca povrijeđeno i prosjek 18/19 godina daj ba covjece sredi se uzmes zapisnik koji je dostupan svima na sportsportba i izracunas prosjek koji izlazi oko 24 godine,povrijeđen je ordagic i onaj mali iz zelje sto je dosao,25 dana si imao ekipu na okupu svi su pauzu koristili za dizanje fizicke spreme ne znam sto bi nama to bio problem..sto se tice utakmice tesko da bi je dobili sa onakvim sastavom,druga stvar kapiten covic samo ako lampard dođe u zvijezdu mozes mu dati traku zato sto je gospodin,cime je ovaj zasluzio? treca stvar treba poznavati materiju da bi se pisalo o njoj,raspravljamo o trenerima,meni se prije cini da problem lezi u necemu drugom..logistika? sjedio sam do igraca u sitiju za 3 mjeseca pola plate,mislite da to ne utice na njih,sva ima se prica svodi na pare i sta mi da ocekujemo na terenu? gdje je travancic? durgut ga suspendovao,spasojevic prespavao trening,islamagic sam napustio klub,zuhricu dali papire segrt ga stavio u zapisnik covjek u mostaru,smijesni smo da smjesniji ne mozemo biti..predsjednik,direktor,uprava mislim da njih treba malo pozvati na odgovornost.zasto bi cvitkusic ili hamza bili direktori sto ne bi to bio samir durakovic ili recimo josip blazevic ili neki privrednik,ali evo ako nema opet sam siguran da bi hamza to dobro izgurao.fadil pod hitno da se vrati u klub.pare su problem sadasnji ljudi ne mogu to obezbijedti daj ti igracu sto je njegovo pa ces da vidis kako leti.eto,citao sam vas,malo prikupljao informacije i javio se,i skoro svaki trening gledam i pojedincima bih preporucio isto,umjesto sto drkate kuci i dignite se malo otidjite na trening,porazgovarajte malo sa ljudima koji vam mogu dati pravu informaciju a ne da pisete onako kako vama pase.mislim da sam napisao neku korektnu pricu gdje treba stvarno da shvatimo da smo mali klub,da smo mnogima trn u oku,i da na svaki moguci nacin treba da reanimiramo ovu situacju u zvijezdi,kojoj moramo svi pomoci a ne pricati treba ovo ili ono ili ovaj ovako,onaj nako,dajte bolan da stanemo uz klub da odemo na stadion da platimo kartu,da budemo jedno da shvatimo da mi imamo samo jedan klub jedan grad herojski,gdje smo izgubili patriotizam? optimizam,herojstvo? ne desavaju se ove nepogode bezveze brat,brata,komsija,komsiju druga druga hoce da zahebe.zasto? napaceni bosnjo...toliko,uzivajte ljudi...

huseinbegkapetan

Post Postao/la huseinbegkapetan » 22 sep 2014, 14:14

Garfield je napisao/la:Trebate shvatiti da nema straha za opstanak, niko se u klubu toga ne boji. Jer koliko god smo mi neke ljude pljuvali i tražili da odu iz kluba, oni će se opet vratit i spasit Zvijezdu. Dovoljno vam je da pogledate da će se naredni sastanak izvršnog odbora našeg saveza održat u Gradačcu, što je mislim prvi put da se održava izvan Sarajeva.
potpis

huseinbegkapetan

Post Postao/la huseinbegkapetan » 22 sep 2014, 14:16

email22 je napisao/la:
ako vec pitas Hamza ;), a taj potez da Hamza bude s.p bi mozda na neki nacin uticao da se i raja vrati na stadion pod uslovom da igramo fudbal, a ne balet :wave:
slazem se

huseinbegkapetan

Post Postao/la huseinbegkapetan » 22 sep 2014, 14:19

astra1922 je napisao/la:
o tome sam i ja pisao...veliki :clap: za tvoj post

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.