evo pogledajte kad sam ovo pisao 27 juli -- na stranici 1305voliosamzvijezdu je napisao/la:ja ti kazem...imat cemo problema sa fizickom spremom,a nju nemozes nadomjestit,tako da ce nam i puno slabije ekipe praviti problem ako se ovo ispostavi tacno...a sa nedostatkom fizicke spreme dolaze i nedisciplina i ne zalaganje ali eto vidjet cemo...opet ponavljam mora postojati granica izmedju igraca i trenera,a doro pokusava kopirati ratka ninkovica koji je bio blizak sa igracima,ali jedan je ninkovic,masina...pozzz
sad je gotovo, ne moze se od covjeka ocekivati da ispravi krivu drinu za 15 tak dana... ja bih licno bio zadovoljan i 13-14 pozicijom na kraju ove polusezone samo da nezaostajemo puno za glavnim konkurentima za ispadanje ali otom potom...danas juniori remizirali sa juniorima Zelje 2-2, a kadeti su izgelda izgubili 2-0voliosamzvijezdu je napisao/la:evo pogledajte kad sam ovo pisao 27 juli -- na stranici 1305voliosamzvijezdu je napisao/la:ja ti kazem...imat cemo problema sa fizickom spremom,a nju nemozes nadomjestit,tako da ce nam i puno slabije ekipe praviti problem ako se ovo ispostavi tacno...a sa nedostatkom fizicke spreme dolaze i nedisciplina i ne zalaganje ali eto vidjet cemo...opet ponavljam mora postojati granica izmedju igraca i trenera,a doro pokusava kopirati ratka ninkovica koji je bio blizak sa igracima,ali jedan je ninkovic,masina...pozzz
![]()
Rade Šerbedzijabordobijeli je napisao/la:koje ovaj trener![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ljudi bolan nema para zaboravite na stare dane kada je fadil dijelio svima i sakom i kapom pare iz cimosa.sada je druga prica.samoNKZ je napisao/la:sta mislite ko bi bio bolji cvitkusic ili hamza umjesto durguta ???
astra1922 je napisao/la:ljudi bolan nema para zaboravite na stare dane kada je fadil dijelio svima i sakom i kapom pare iz cimosa.sada je druga prica.samoNKZ je napisao/la:sta mislite ko bi bio bolji cvitkusic ili hamza umjesto durguta ???
najbolje je ne kuditi nikog nego dati podrsku da na bilo koji nacin uspijemo zadrzati premijerligaski status.
pola lige je hamelj kao i mi i samo uz slogu i podrsku mozemo osigurati opstanak.
vidljivo je da je ovo najlosija sezona od kad se takmicimo u premijer ligi imamo srece sto dosta ekipa kiksa i boricemo se do zadnjih kola za opstanak.
nedžad je napisao/la:danas u 4 sata gostuje trener petar i pricat ce o trenutnoj situaciji u ekipi samo nisam siguran da li gostuje na bet ili gradacac radiju![]()
![]()
![]()
a i ja sam cuo nesto da bi durgut mogao ici jer desile su se neke nesuglasice a kako cujem i zuhric nije vise nas igrac
pa ja ti kazem da ni jedan ne bi donio nista bolje jer trenutna situacija je takva kakva jestsamoNKZ je napisao/la:astra1922 je napisao/la:ljudi bolan nema para zaboravite na stare dane kada je fadil dijelio svima i sakom i kapom pare iz cimosa.sada je druga prica.samoNKZ je napisao/la:sta mislite ko bi bio bolji cvitkusic ili hamza umjesto durguta ???
najbolje je ne kuditi nikog nego dati podrsku da na bilo koji nacin uspijemo zadrzati premijerligaski status.
pola lige je hamelj kao i mi i samo uz slogu i podrsku mozemo osigurati opstanak.
vidljivo je da je ovo najlosija sezona od kad se takmicimo u premijer ligi imamo srece sto dosta ekipa kiksa i boricemo se do zadnjih kola za opstanak.
ja pitam sta mislis ko bi bio bolji od njih dvojice
ako vec pitas HamzasamoNKZ je napisao/la:sta mislite ko bi bio bolji cvitkusic ili hamza umjesto durguta ???
potpisGarfield je napisao/la:Trebate shvatiti da nema straha za opstanak, niko se u klubu toga ne boji. Jer koliko god smo mi neke ljude pljuvali i tražili da odu iz kluba, oni će se opet vratit i spasit Zvijezdu. Dovoljno vam je da pogledate da će se naredni sastanak izvršnog odbora našeg saveza održat u Gradačcu, što je mislim prvi put da se održava izvan Sarajeva.
slazem seemail22 je napisao/la:ako vec pitas HamzasamoNKZ je napisao/la:sta mislite ko bi bio bolji cvitkusic ili hamza umjesto durguta ???, a taj potez da Hamza bude s.p bi mozda na neki nacin uticao da se i raja vrati na stadion pod uslovom da igramo fudbal, a ne balet
o tome sam i ja pisao...velikiastra1922 je napisao/la:ljudi bolan nema para zaboravite na stare dane kada je fadil dijelio svima i sakom i kapom pare iz cimosa.sada je druga prica.samoNKZ je napisao/la:sta mislite ko bi bio bolji cvitkusic ili hamza umjesto durguta ???
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.