Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Tesko da ima iko ludji od njegaPonos Torina je napisao/la:Vi ste jos ludji sto obracate paznju na njega![]()
Ludji i .......LiverpoolREDS je napisao/la:Tesko da ima iko ludji od njegaPonos Torina je napisao/la:Vi ste jos ludji sto obracate paznju na njega![]()
Dog god Warrior daje vise para, on ce i biti sponzorCaeruleus je napisao/la:Ima li ikakve šanse da se vratite na Adidas ili da pređete na Nike/Pumu u neko dogledno vrijeme? Nije vala fino u Ligi prvaka vidjeti tako velik klub kao što je Liverpool a da nosi trećerazredne dresove anonimnog Warriora dizajnirane u bojama McDonaldsa (crvena i žuta). Bar tako ja mislim.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Hendo je napisao/la:Je li stvarno istinit ovaj intervju sa ss.ba?
To su bile njegove riječi.“We have been here before. When I first came in there were a lot of games and a lot of new players. Eventually we got to where we wanted to be.
“We’ve made mistakes in games and we need to make sure when we come under pressure we think clearly.
“We don’t have so much coaching time with playing games and recovering so we need to do even more video work, even more analysis in small groups and look to find ways to win.”
Najiskrenije, volio bih da se vratimo adidasu. Ali, ako ekipa igra dobro, libo me za dresove, neka igraju u joma opremi sto se mene tice.Caeruleus je napisao/la:Ima li ikakve šanse da se vratite na Adidas ili da pređete na Nike/Pumu u neko dogledno vrijeme? Nije vala fino u Ligi prvaka vidjeti tako velik klub kao što je Liverpool a da nosi trećerazredne dresove anonimnog Warriora dizajnirane u bojama McDonaldsa (crvena i žuta). Bar tako ja mislim.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Pisao sam to vec ranije. Nije nikakva nova kompanija, samo novi naziv. Sto bi se reklo, isto sranje samo drugo pakovanje. Kao sto je klub preuzeo NESV (tako nesto), a sad se zove FSG.Bertrand je napisao/la:Bit će neki rebranding izgleda naredne sezone. New Balance preuzima Warrior i oni će nam praviti dresove na svoj fazon.
Ajd da razmotrimo i ovu situacijuHendo je napisao/la:Znao sam da nešto nije uredu sa intervjuom, jer nemoguće je da je to izjavio. Sva sreća pa sam bio upravu.
Nema tu puno priče. Pet igrača koji su nosili Liverpool prošle sezone više nema. Suarez je prodan, Sturidge povrijeđen, Coutinho na klupi, Gerarda nema a Hendo je već bolji nego prošle sezone, ali je to nedovoljno. Suareza je nemoguće zamjeniti, za Gerarda je kasno a vidjećemo kakav će biti Sturidge nakon povrede.
Treba biti realan, Balotelli je bolji od Suareza u prvoj sezoni, ali mi više ne ganjamo LE, već LP.
Teško Bogami teško. Raheem se troši na pogrešnoj poziciji, protiv West Hama je bio RWB a Moreno također sam držao lijevu stranu. Ovako više ne ide i nadam se da će to bibliotekar shvatiti dok mu nije kasno. 3-5-2 ne ide Unitedu a kamo li nekom drugom ozbiljnom fudbalskom klubu u Engleskoj. A ako Bog da, kako stvari stoje, njemu bi ovo mogla biti posljednja sezona.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.