Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Ponos Torina
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Ponos Torina » 22 sep 2014, 13:40

Vi ste jos ludji sto obracate paznju na njega :yawn: :hmmmmm:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

LiverpoolREDS
Kontakt:

Post Postao/la LiverpoolREDS » 22 sep 2014, 13:59

Ponos Torina je napisao/la:Vi ste jos ludji sto obracate paznju na njega :yawn: :hmmmmm:
Tesko da ima iko ludji od njega
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.

Sage
Kontakt:

Post Postao/la Sage » 22 sep 2014, 14:36

LiverpoolREDS je napisao/la:
Ponos Torina je napisao/la:Vi ste jos ludji sto obracate paznju na njega :yawn: :hmmmmm:
Tesko da ima iko ludji od njega
Ludji i .......
Emancipate yourselves from mental slavery...

Memento Mori...

Bizii6
Kontakt:

Post Postao/la Bizii6 » 22 sep 2014, 14:44

Belmineee samo polakoo, nemoj nopu :DD :tokralju:

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 22 sep 2014, 14:51

Ma Belmin je drama lud lik, u pozitivnom smislu.
ZZ

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 22 sep 2014, 15:03

Znam ja Belmina jos kad su Europu igrali :kafa:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Hendo
Kontakt:

Post Postao/la Hendo » 22 sep 2014, 16:47

Je li stvarno istinit ovaj intervju sa ss.ba?
Kocka je bačena

Sage
Kontakt:

Post Postao/la Sage » 22 sep 2014, 20:57

Kakav intervju?
Emancipate yourselves from mental slavery...

Memento Mori...

LFC_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la LFC_YNWA » 23 sep 2014, 02:32

Gdje Rodgers krivi pomalo ligu prvaka za neuspjeh u ligi kao ne mogu se pripremiti. Ne vjerujem da je bas ovo izjavio,nego su novinari cisti paraziti pa su to malo izmijenili.
Na lijevoj ruci traka suvereno leži,desnom nogom projektile on lansira ka mreži

Caeruleus
Kontakt:

Post Postao/la Caeruleus » 23 sep 2014, 02:47

Ima li ikakve šanse da se vratite na Adidas ili da pređete na Nike/Pumu u neko dogledno vrijeme? Nije vala fino u Ligi prvaka vidjeti tako velik klub kao što je Liverpool a da nosi trećerazredne dresove anonimnog Warriora dizajnirane u bojama McDonaldsa (crvena i žuta). Bar tako ja mislim.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

nummaLFCŽ
Kontakt:

Post Postao/la nummaLFCŽ » 23 sep 2014, 10:02

Caeruleus je napisao/la:Ima li ikakve šanse da se vratite na Adidas ili da pređete na Nike/Pumu u neko dogledno vrijeme? Nije vala fino u Ligi prvaka vidjeti tako velik klub kao što je Liverpool a da nosi trećerazredne dresove anonimnog Warriora dizajnirane u bojama McDonaldsa (crvena i žuta). Bar tako ja mislim.

Dog god Warrior daje vise para, on ce i biti sponzor :)
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.

Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !

heski
Kontakt:

Post Postao/la heski » 23 sep 2014, 10:38

Hendo je napisao/la:Je li stvarno istinit ovaj intervju sa ss.ba?
“We have been here before. When I first came in there were a lot of games and a lot of new players. Eventually we got to where we wanted to be.

“We’ve made mistakes in games and we need to make sure when we come under pressure we think clearly.

“We don’t have so much coaching time with playing games and recovering so we need to do even more video work, even more analysis in small groups and look to find ways to win.”
To su bile njegove riječi.

Danas u 12:15 gradsko vijeće odlučuje o dozvoli za nadogradnju stadiona, koga zanima može pratiti uživo na:
[youtube][/youtube]

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 23 sep 2014, 10:39

Bit će neki rebranding izgleda naredne sezone. New Balance preuzima Warrior i oni će nam praviti dresove na svoj fazon.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 23 sep 2014, 11:05

Caeruleus je napisao/la:Ima li ikakve šanse da se vratite na Adidas ili da pređete na Nike/Pumu u neko dogledno vrijeme? Nije vala fino u Ligi prvaka vidjeti tako velik klub kao što je Liverpool a da nosi trećerazredne dresove anonimnog Warriora dizajnirane u bojama McDonaldsa (crvena i žuta). Bar tako ja mislim.

Najiskrenije, volio bih da se vratimo adidasu. Ali, ako ekipa igra dobro, libo me za dresove, neka igraju u joma opremi sto se mene tice.
Iako, opet kazem, volio bih da se vrati adidas...
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

EDO299
Kontakt:

Post Postao/la EDO299 » 23 sep 2014, 11:40

Daj ba Ballo čekamo tvoje zabijanje i na terenu :mrgreen:

Ps. Na proleće je nagrabusilo devet klubova među kojima su se po količini investicija isticali Mančester Siti, Pari Sen Žermen i Zenit, a sada je red da danak za raskalašno trošenje novca plate još neki neposlušni klubovi koji se nisu povinovali pravilima Uefe. Među njima i Liverpul, koji se konačno domogao Lige šampiona, ali bi prema pisanju uglednog Tajmsa mogao da ostane bez dela finansijskog kolača koji mu pripada na osnovu učešća u evropskoj eliti.
Ne svidja mi se ovo :crazy:

Večeras očekujem komplet zadnu liniju koja će izaći na teren u subotu protiv Evertona, dakle Moreno, Sakho, Skrtel, Manquillo. Ova utakmica im je ko šlag na tortu za uigravanje. Ne očekujem nastupe Stivija, Hende,Balotellija, Sterlinga jer su nam oni ključni igrači za subotu i nema potrebe da navuku kakvu povredu večeras. U špicu očekujem Lambu i Borinija, rezerve Sturridgeu za subotu (ukoliko Danny ne bude bio spreman NE DAJ BOŽE). Nadam se da je BR na treningu praktikovao bržu igru sa puno kretanja bez lopte i visokim presingom na loptu. Znamo kako su protivnici završavali sa takvom taktikom Arsenal i Tottenham 5 komada , Everton 4, United 3 ....
At the end of the storm there's a golden sky..

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 23 sep 2014, 12:20

Bertrand je napisao/la:Bit će neki rebranding izgleda naredne sezone. New Balance preuzima Warrior i oni će nam praviti dresove na svoj fazon.
Pisao sam to vec ranije. Nije nikakva nova kompanija, samo novi naziv. Sto bi se reklo, isto sranje samo drugo pakovanje. Kao sto je klub preuzeo NESV (tako nesto), a sad se zove FSG.
Nadam se da vcrs nece izaci igraci iz prve postave. Vec je odigrano dosta utakmica i ne bi valjalo da se povrijede. Previse bi bilo 5 utakmica u 15 dana. Jos sljedece sedmice idu u goste Baselu.
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 23 sep 2014, 12:24

slika
CIES je objavio zanimljivu listu klubova koji su potrošili najviše novca od 2008. pa do 2014

Koji ba Chelsea :mrgreen:
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

Hendo
Kontakt:

Post Postao/la Hendo » 23 sep 2014, 12:33

Znao sam da nešto nije uredu sa intervjuom, jer nemoguće je da je to izjavio. Sva sreća pa sam bio upravu.
Nema tu puno priče. Pet igrača koji su nosili Liverpool prošle sezone više nema. Suarez je prodan, Sturidge povrijeđen, Coutinho na klupi, Gerarda nema a Hendo je već bolji nego prošle sezone, ali je to nedovoljno. Suareza je nemoguće zamjeniti, za Gerarda je kasno a vidjećemo kakav će biti Sturidge nakon povrede.
Treba biti realan, Balotelli je bolji od Suareza u prvoj sezoni, ali mi više ne ganjamo LE, već LP.
Teško Bogami teško. Raheem se troši na pogrešnoj poziciji, protiv West Hama je bio RWB a Moreno također sam držao lijevu stranu. Ovako više ne ide i nadam se da će to bibliotekar shvatiti dok mu nije kasno. 3-5-2 ne ide Unitedu a kamo li nekom drugom ozbiljnom fudbalskom klubu u Engleskoj. A ako Bog da, kako stvari stoje, njemu bi ovo mogla biti posljednja sezona.
Kocka je bačena

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 23 sep 2014, 13:11

Hendo je napisao/la:Znao sam da nešto nije uredu sa intervjuom, jer nemoguće je da je to izjavio. Sva sreća pa sam bio upravu.
Nema tu puno priče. Pet igrača koji su nosili Liverpool prošle sezone više nema. Suarez je prodan, Sturidge povrijeđen, Coutinho na klupi, Gerarda nema a Hendo je već bolji nego prošle sezone, ali je to nedovoljno. Suareza je nemoguće zamjeniti, za Gerarda je kasno a vidjećemo kakav će biti Sturidge nakon povrede.
Treba biti realan, Balotelli je bolji od Suareza u prvoj sezoni, ali mi više ne ganjamo LE, već LP.
Teško Bogami teško. Raheem se troši na pogrešnoj poziciji, protiv West Hama je bio RWB a Moreno također sam držao lijevu stranu. Ovako više ne ide i nadam se da će to bibliotekar shvatiti dok mu nije kasno. 3-5-2 ne ide Unitedu a kamo li nekom drugom ozbiljnom fudbalskom klubu u Engleskoj. A ako Bog da, kako stvari stoje, njemu bi ovo mogla biti posljednja sezona.
Ajd da razmotrimo i ovu situaciju :mrgreen: Koga bi ti za nasljednika BR-a ? :D
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

Marcus
Kontakt:

Post Postao/la Marcus » 23 sep 2014, 13:14

Evo počeli su pričati o nasljedniku Rodgersa. :tokralju:

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.