RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

RezervniGolman
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la RezervniGolman » 22 sep 2014, 14:03

[youtube][/youtube]

Za koga je navijao tvoj tata? On kaze da je navijao za Velež!

IZRODE U FAMILIJI :urnebes: :urnebes:
KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 22 sep 2014, 14:11

biće to rutinska utakmica za rođene pod BB, 0-1 Vladavić. Pastrmka, rodjenisa, ALEM zivjeli rodjeni. forzaaa :opaopa: :bih: :bih:
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 22 sep 2014, 14:13

fedeltafrotta je napisao/la:biće to rutinska utakmica za rođene pod BB, 0-1 Vladavić. Pastrmka, rodjenisa, ALEM zivjeli rodjeni. forzaaa :opaopa: :bih: :bih:
Akobogda brato. Pozz za tebe i plavi dio Sarajeva :wave:
KLUB SVIH NAS.

Eagles_OldSchool
Kontakt:

Post Postao/la Eagles_OldSchool » 22 sep 2014, 14:32

nisko je napisao/la:Pitanje jedno Ko je dobar sa Enesom Vukoticem??? Covjek ima arhivu Velezovi tekmi na VHS-u (od sportski pregleda pa nadalje...) Dobro bi bilo pitati ga da taj materijal prebaci na DVD ili tako nesto ....Poslje rata je imao videoteku u Mahali sve sam to pregledo.

Drug covjek je napravio knjigu tj isprintao sve dogadaje sto se tice veleza iz novina i napravio finu zbirku svega toga ... napravio 50 primjeraka slagacu ti mozda i manje u Mostaru je samo 7 prodao .. Raja loze a kad treba kupiti nigdje nikoga ...
Anti Nakarada

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 22 sep 2014, 15:30

Eagles_OldSchool je napisao/la:
nisko je napisao/la:Pitanje jedno Ko je dobar sa Enesom Vukoticem??? Covjek ima arhivu Velezovi tekmi na VHS-u (od sportski pregleda pa nadalje...) Dobro bi bilo pitati ga da taj materijal prebaci na DVD ili tako nesto ....Poslje rata je imao videoteku u Mahali sve sam to pregledo.

Drug covjek je napravio knjigu tj isprintao sve dogadaje sto se tice veleza iz novina i napravio finu zbirku svega toga ... napravio 50 primjeraka slagacu ti mozda i manje u Mostaru je samo 7 prodao .. Raja loze a kad treba kupiti nigdje nikoga ...

Ja nikad nisam cuo za takvo nesto. Ja bi prvi kupio - i evo kupicu sad odmah ako to i postoji.
Nemozes izac na ulicu i pitat 5 ljudi hoce li neko kupit knjigu i pokrit se dekom i otic kuci kad je neko ne kupi - tako se ne prodaje nista, osim muda pod bubrege. Postoji nesto sto se zove marketing - glupo je praviti bilo sta za prodaju bez nekog plana i neke reklame.

A ti pitaj gdje mogu kupit tu zbirku - ja cu je kupit.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 22 sep 2014, 15:45

X
Zadnja izmjena: Pirke, dana/u 22 sep 2014, 16:05, ukupno mijenjano 1 put.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

felix123
Kontakt:

Post Postao/la felix123 » 22 sep 2014, 15:47

Ima li itko slučajno video priloga HRT-a ja mislim ,gdje pričaju 2 brata jedan navija za Velež ,a drugi za Zrinju
Ako moze u PP,hvala

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 22 sep 2014, 15:53

felix123 je napisao/la:Ima li itko slučajno video priloga HRT-a ja mislim ,gdje pričaju 2 brata jedan navija za Velež ,a drugi za Zrinju
Ako moze u PP,hvala
Otvaraj racun odmah da skupimo novac za tu familiju. Tesko je imati retardirano dijete. :D
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 22 sep 2014, 15:56

Pocele su se dizati tenzije kroz medije,i to ni manje ni vise na celu liste huskaca je Brane iz Slavonije :puke:
Ni u kom slucaju netreba nasjedati na provokacije ostrascenog mrzitelja naseg Veleza kojeg pucaju kompleksi jos iz davne mladosti igrajuci i zbrajajuci poraze od Rodjenih.Hladne glave iduce Subote otici na svoje ognjiste i uzeti bodove,a on nek se puca leksevima i poljeva hladnom vodom zajedno sa onom grupicom momcica sto su im se cace godinama radovale uz Velez.Admir Vladavic bice njegov katil abd.

@fedelta brat si moj :bih:
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

VigorMostarac
Kontakt:

Post Postao/la VigorMostarac » 22 sep 2014, 15:57

Napadač se raduje derbiju

Vladavić: Najviše volim igrati Pod Bijelim brijegom

Piše: A. DemićDanas, 15:18
Admir Vladavić iza sebe ima blizu desetak odigranih mostarskih gradskih derbija, iako je u posljednjoj deceniji najviše vremena proveo igrajući van granica Bosne i Hercegovine.
Protiv Zrinjskog je uvijek imao specijalan motiv, a pogotke im je postizao i igrajući za Željezničar i Olimpic.

“Od svih stadiona ja najviše volim igrati Pod Bijelim brijegom. Valjda je jasno čiji je to stadion, ko ga je sagradio i kome treba pripasti. Radujem se i predstojećem derbiju. Nadam se da ću ponovo igrati dobro i da će Velež pobijediti,” kaže Vladavić.

Trener Zrinjskog Branko Karačić u svojoj izjavi kazao je da bi volio da u derbiju zaigra i Vladavić. Zasmetala mu je Vladavićeva izjava data prije pola godine, a koja se odnosila na Zrinjski i borbu za titulu prvaka u prošloj sezoni.

"Svaka čast gospodinu Karačiću na osvojenom prvenstvu prošle sezone. CIjenim ga kao trenera i nekadašnjeg fudbalskog asa. Ove sezone bih volio da titula ostane u Mostaru, ali da ne bude u vlasništvu Zrinjskog već u vlasništvu Veleža. Ako već Velež ne mogne biti šampion, onda neka bude bilo ko samo neka ne bude Zrinjski,” jasan je Vladavić.
VFC THE RELIGION

Mostarac1971
Kontakt:

Post Postao/la Mostarac1971 » 22 sep 2014, 16:15

rodjenisa je napisao/la:Pocele su se dizati tenzije kroz medije,i to ni manje ni vise na celu liste huskaca je Brane iz Slavonije :puke:
Ni u kom slucaju netreba nasjedati na provokacije ostrascenog mrzitelja naseg Veleza kojeg pucaju kompleksi jos iz davne mladosti igrajuci i zbrajajuci poraze od Rodjenih.Hladne glave iduce Subote otici na svoje ognjiste i uzeti bodove,a on nek se puca leksevima i poljeva hladnom vodom zajedno sa onom grupicom momcica sto su im se cace godinama radovale uz Velez.Admir Vladavic bice njegov katil abd.

Nema ništa ružnije kad trener huška i stvara mržnju pred derbi :twisted: Trebaju ga kazniti zbog ovakve izjave! :bih:
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA! RA1981

westherc
Kontakt:

Post Postao/la westherc » 22 sep 2014, 16:19

Mostarac1971 je napisao/la:
rodjenisa je napisao/la:Pocele su se dizati tenzije kroz medije,i to ni manje ni vise na celu liste huskaca je Brane iz Slavonije :puke:

Nema ništa ružnije kad trener huška i stvara mržnju pred derbi :twisted: Trebaju ga kazniti zbog ovakve izjave! :bih:
Možeš li citirati to huškanje?
I have a dream

VigorMostarac
Kontakt:

Post Postao/la VigorMostarac » 22 sep 2014, 16:21

SUTRA U 12 IZVLACENJE KUPA

KUP,KUP,KUP JE NAŠ
VFC THE RELIGION

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 22 sep 2014, 16:31

Admir Vladavić, :clap:

Taj klip kojeg je postavio Pastrmka, :clap:

Sretno protiv vještačke tvorevine.

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 22 sep 2014, 16:32

Mostarac1971 je napisao/la:

Ma kaznjen je brato eno ga osusio se ko tikva surahija :urnebes: :urnebes:

Neutral :thumbup: :wave:
KLUB SVIH NAS.

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 22 sep 2014, 16:40

Kao i uvijek ovaj truhlo huška i prosipa svoju mržnju.Kad se sjetim da je izjavio da će mile pehar biti kapiten u Vrapčićima poslije onog podapinjanja našem igraču pod BB, kad našeg igrača zamalo nisu linčovali.
Jeli to sport i jeli to sportski????
To je hinjski, njihov trener i njihovi navijači!Serem im se svima u usta zajedno a ovom truhli želim da što prije struhne, samo što nije, mater mu retardiranu i pokvarenu!!! :evil:

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 22 sep 2014, 17:51

meni se ova klima oko utakmiceu subotu uopšte ne sviđa, i bojim se velikog belaja. :?

već su počela nepotrebna prepucavanja, a uz to ovo je predizborn godina, i prilika da se na stadionima pokaže sav raskošan talenat nacionalizma u ljudima, bez ikakve potrebe. Bojim se da ćemo u subotu prisutvovati svemu osim fudbalu, i da će igra i rezultat biti u n-om planu. toliko.

Adma
Kontakt:

Post Postao/la Adma » 22 sep 2014, 17:55

Ima li igdje izvijestaj sa utakmice protiv Slavije ???

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 22 sep 2014, 17:58

AlemC85 je napisao/la:meni se ova klima oko utakmiceu subotu uopšte ne sviđa, i bojim se velikog belaja. :?

već su počela nepotrebna prepucavanja, a uz to ovo je predizborn godina, i prilika da se na stadionima pokaže sav raskošan talenat nacionalizma u ljudima, bez ikakve potrebe. Bojim se da ćemo u subotu prisutvovati svemu osim fudbalu, i da će igra i rezultat biti u n-om planu. toliko.

Toga je i mene strah.Izbori samo što nisu a znamo da vladaju najveći kriminalci koje ova zemlja ima, koji su spremni na sve samo da ostanu na svojim pozicijama.

Crvenarmija
Kontakt:

Post Postao/la Crvenarmija » 22 sep 2014, 18:07

Jedna od najboljih:
[youtube][/youtube]
A za Karačiča me ne čudi.To je seljak :puke: a samo čekam subotu kad mu Vlada začepi usta :shhh:
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []