Za koga je navijao tvoj tata? On kaze da je navijao za Velež!
IZRODE U FAMILIJI
Akobogda brato. Pozz za tebe i plavi dio Sarajevafedeltafrotta je napisao/la:biće to rutinska utakmica za rođene pod BB, 0-1 Vladavić. Pastrmka, rodjenisa, ALEM zivjeli rodjeni. forzaaa![]()
![]()
nisko je napisao/la:Pitanje jedno Ko je dobar sa Enesom Vukoticem??? Covjek ima arhivu Velezovi tekmi na VHS-u (od sportski pregleda pa nadalje...) Dobro bi bilo pitati ga da taj materijal prebaci na DVD ili tako nesto ....Poslje rata je imao videoteku u Mahali sve sam to pregledo.
Eagles_OldSchool je napisao/la:nisko je napisao/la:Pitanje jedno Ko je dobar sa Enesom Vukoticem??? Covjek ima arhivu Velezovi tekmi na VHS-u (od sportski pregleda pa nadalje...) Dobro bi bilo pitati ga da taj materijal prebaci na DVD ili tako nesto ....Poslje rata je imao videoteku u Mahali sve sam to pregledo.
Drug covjek je napravio knjigu tj isprintao sve dogadaje sto se tice veleza iz novina i napravio finu zbirku svega toga ... napravio 50 primjeraka slagacu ti mozda i manje u Mostaru je samo 7 prodao .. Raja loze a kad treba kupiti nigdje nikoga ...
Otvaraj racun odmah da skupimo novac za tu familiju. Tesko je imati retardirano dijete.felix123 je napisao/la:Ima li itko slučajno video priloga HRT-a ja mislim ,gdje pričaju 2 brata jedan navija za Velež ,a drugi za Zrinju
Ako moze u PP,hvala
Nema ništa ružnije kad trener huška i stvara mržnju pred derbirodjenisa je napisao/la:Pocele su se dizati tenzije kroz medije,i to ni manje ni vise na celu liste huskaca je Brane iz Slavonije![]()
Ni u kom slucaju netreba nasjedati na provokacije ostrascenog mrzitelja naseg Veleza kojeg pucaju kompleksi jos iz davne mladosti igrajuci i zbrajajuci poraze od Rodjenih.Hladne glave iduce Subote otici na svoje ognjiste i uzeti bodove,a on nek se puca leksevima i poljeva hladnom vodom zajedno sa onom grupicom momcica sto su im se cace godinama radovale uz Velez.Admir Vladavic bice njegov katil abd.
@fedelta brat si moj
Možeš li citirati to huškanje?Mostarac1971 je napisao/la:Nema ništa ružnije kad trener huška i stvara mržnju pred derbirodjenisa je napisao/la:Pocele su se dizati tenzije kroz medije,i to ni manje ni vise na celu liste huskaca je Brane iz Slavonije![]()
Ni u kom slucaju netreba nasjedati na provokacije ostrascenog mrzitelja naseg Veleza kojeg pucaju kompleksi jos iz davne mladosti igrajuci i zbrajajuci poraze od Rodjenih.Hladne glave iduce Subote otici na svoje ognjiste i uzeti bodove,a on nek se puca leksevima i poljeva hladnom vodom zajedno sa onom grupicom momcica sto su im se cace godinama radovale uz Velez.Admir Vladavic bice njegov katil abd.
@fedelta brat si mojTrebaju ga kazniti zbog ovakve izjave!
Ma kaznjen je brato eno ga osusio se ko tikva surahijaMostarac1971 je napisao/la:Nema ništa ružnije kad trener huška i stvara mržnju pred derbirodjenisa je napisao/la:Pocele su se dizati tenzije kroz medije,i to ni manje ni vise na celu liste huskaca je Brane iz Slavonije![]()
@fedelta brat si mojTrebaju ga kazniti zbog ovakve izjave!
Kao i uvijek ovaj truhlo huška i prosipa svoju mržnju.Kad se sjetim da je izjavio da će mile pehar biti kapiten u Vrapčićima poslije onog podapinjanja našem igraču pod BB, kad našeg igrača zamalo nisu linčovali.rodjenisa je napisao/la:Pocele su se dizati tenzije kroz medije,i to ni manje ni vise na celu liste huskaca je Brane iz Slavonije![]()
@fedelta brat si moj
AlemC85 je napisao/la:meni se ova klima oko utakmiceu subotu uopšte ne sviđa, i bojim se velikog belaja.
već su počela nepotrebna prepucavanja, a uz to ovo je predizborn godina, i prilika da se na stadionima pokaže sav raskošan talenat nacionalizma u ljudima, bez ikakve potrebe. Bojim se da ćemo u subotu prisutvovati svemu osim fudbalu, i da će igra i rezultat biti u n-om planu. toliko.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.