onda ti ne pijes dovoljno ako si tek tako lako prestaotuzlak1987 je napisao/la:Presto sam sa najskupljim sportom, alkoholom samo da skupim sto vise para za neke fine stvari

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
onda ti ne pijes dovoljno ako si tek tako lako prestaotuzlak1987 je napisao/la:Presto sam sa najskupljim sportom, alkoholom samo da skupim sto vise para za neke fine stvari
Udaraš gdje najviše boliKawhi je napisao/la: Ti izgleda nećeš da te upoznam s gradom iz perspektive nesarajlije
sve zavisi od discipline,ali hvala Bogu ne bavim se tim sportomCarli je napisao/la:Droga je najjeftiniji sport.
ako si siromasni pokusaj hasisara iz parkica koji se grebe za dim onda ok, u svakom drugom slucaju ipak ne mozes bit vise u krivu al to i nije nesto o cemu bi trebali pricat na ovoj temi, cao caoCarli je napisao/la:Droga je najjeftiniji sport.
Vučem spid jer nemam para za kokain i rolam svaku noć.AlfredBorden je napisao/la:ako si siromasni pokusaj hasisara iz parkica koji se grebe za dim onda ok, u svakom drugom slucaju ipak ne mozes bit vise u krivu al to i nije nesto o cemu bi trebali pricat na ovoj temi, cao caoCarli je napisao/la:Droga je najjeftiniji sport.
**** frizura. Stoji jednom čovjeku na milion al' svi to furaju. Jok bolan, stil močni drama!DesimaL je napisao/la:Neki moj stil,samo sa strane sto je jos malo krace.![]()
[youtube][/youtube]
drkaj sto vise.fukarezv je napisao/la:jel zna neko kako ubrzati rast brade ???
Drkajtyler durden je napisao/la:drkaj sto vise.fukarezv je napisao/la:jel zna neko kako ubrzati rast brade ???
iko ?AeGon099 je napisao/la:gdje ima kupiti ove ljepotice u sarajevu ?(nike air force)
ima moj kolega kupio prije godinu dana, nosi je redovno kad malo zahladi, dukserica je pravo dobrakobac je napisao/la:Je li neko uzima ovo sa BKC? Kakav je kvalitet?
Ja kontam uzet nešto u fazonu hunter style jacket ili kako je na forumu prozvaše jakna postava.Valjda nije pretopla za jeseni?Hattrick123 je napisao/la:Neki prijedlog za jaknu za ovaj period sto nam ide tj jesen...znaci da jakna moze i na kosulje a ujedno da je i za svaki dan (da tako kazem)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.