FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
momci zna li ko kad ce finacijski izvjestaj za ovu godinu kolko smo u plusu kolko smo zaradili itdd........
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
Počelo se ponovo pisati za Munira El Hadadija ...
U augustu su neki mediji počeli sa pričom kako PSG, Bayern i Arsenal ga žele dovesti jer ima klauzulu a ev danas gledam u bild-u i tz-u ponovo počelo ... Inače klauzula mu 35 miliona u što sumnjam jer produžio na ljeto sa podlogom kao jedan od boljih igrača koji je izašao iz barcine škole u zadnjih nekoliko godina...
I vezano za sinoćnu utakmicu... Robben i Xabi, igrači kojima da uzmeš jednu nogu bi bile klasa za ostale ... Koja želja, koja odlučnost za pobjedu, koja timska igra Robbena navodno sebičnog igrača...
Za 3 sedmice Xabi je postao glavna karika u Bayernu a vala teško će Bastian uletit u prvu postavu pored njega zdravog ...
U augustu su neki mediji počeli sa pričom kako PSG, Bayern i Arsenal ga žele dovesti jer ima klauzulu a ev danas gledam u bild-u i tz-u ponovo počelo ... Inače klauzula mu 35 miliona u što sumnjam jer produžio na ljeto sa podlogom kao jedan od boljih igrača koji je izašao iz barcine škole u zadnjih nekoliko godina...
I vezano za sinoćnu utakmicu... Robben i Xabi, igrači kojima da uzmeš jednu nogu bi bile klasa za ostale ... Koja želja, koja odlučnost za pobjedu, koja timska igra Robbena navodno sebičnog igrača...
Za 3 sedmice Xabi je postao glavna karika u Bayernu a vala teško će Bastian uletit u prvu postavu pored njega zdravog ...

FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Biće to teško složiti kada se svi oporave, tj. trebali bi ako Bog da u drugom dijelu sezone. Mislim da će nas Shaqiri napustiti na kraju sezone.
Žao mi je Hojbjerg-a, strašan igrač koji je jednostavno trebao ići na posudbu. Ovdje govorimo o igraču koji je već odigrao tri utakmice za jednu Dansku, uz to je postigao i jedan gol. U mlađim kategorijama se igrao sa vršnjacima, gdje je nemilice trpao iako igra daleko od gola.
Žao mi je Hojbjerg-a, strašan igrač koji je jednostavno trebao ići na posudbu. Ovdje govorimo o igraču koji je već odigrao tri utakmice za jednu Dansku, uz to je postigao i jedan gol. U mlađim kategorijama se igrao sa vršnjacima, gdje je nemilice trpao iako igra daleko od gola.
Ono što smo trebali uraditi sa HSV-om smo učinili sa Paderbornom,trebala je jedna ovakva utakmica da se momci malo ispucaju.
Gotze sve bolji i bolji da nam Domuz hoće opet uvaliti jednog igrača poput Gotzeinha.
Lewa pokazuje svoju klasu još da se oslobodi pritiska od prelaska u jedan od najvećih klubova na planeti i biće prva devetka Evrope.
Nadam se samo da će Pep prestati sa igranjem 3 pozadi jer su igrači Paderborna sinoć vrlo lahko u par navrata prolazili iza zadnje linije,jače ekipe će znati iskoristi slabosti ukoliko budemo nastavli igrati sa trojicom pozadi.
O Robbenu se nema šta pričati jer kad je fit on je u top tri igrača na svijetu.
Gotze sve bolji i bolji da nam Domuz hoće opet uvaliti jednog igrača poput Gotzeinha.
Lewa pokazuje svoju klasu još da se oslobodi pritiska od prelaska u jedan od najvećih klubova na planeti i biće prva devetka Evrope.
Nadam se samo da će Pep prestati sa igranjem 3 pozadi jer su igrači Paderborna sinoć vrlo lahko u par navrata prolazili iza zadnje linije,jače ekipe će znati iskoristi slabosti ukoliko budemo nastavli igrati sa trojicom pozadi.
O Robbenu se nema šta pričati jer kad je fit on je u top tri igrača na svijetu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Citam po twitteru da je Juve pojacao interes za Gaudina. Ne znaci jos nista ali nadam se da ce uprava reagovati na vrijeme.
ta ce mrtvi jube oni bi ga uzeli samo kad bi bio dzaba i kad bi se davalo na rate.Mali ostaje u minkenu ,da se kali i da zasjedne na pravo mjesto u prvom timu kada dodje za to vakat ,za njegove godine soldino ono sto je do sada pokazao kada je igrao u prvoj momcadi ,ali njemu jos treba kaljenja i kaljenja.muamerc je napisao/la:Citam po twitteru da je Juve pojacao interes za Gaudina. Ne znaci jos nista ali nadam se da ce uprava reagovati na vrijeme.
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
- gerdmuller
- Kontakt:
http://suedkurve-muenchen.org/?page_id=1628" onclick="window.open(this.href);return false;
[youtube][/youtube]
http://suedkurve-muenchen.org/?page_id=1612" onclick="window.open(this.href);return false;
[youtube][/youtube]
http://suedkurve-muenchen.org/?page_id=1672-" onclick="window.open(this.href);return false;[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
http://suedkurve-muenchen.org/?page_id=1612" onclick="window.open(this.href);return false;
[youtube][/youtube]
http://suedkurve-muenchen.org/?page_id=1672-" onclick="window.open(this.href);return false;[youtube][/youtube]
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
- Bayern@heart
- Kontakt:
Nakon sedmice kazne od strane @Aleksandra Velikog koju sam dobio samo što sam branio svoj grad i njegove građane od sarajevskih huligana (HZ) htio sam da kažem da sam zadovoljan partijom protiv Paderborna nadam se da će ova utakmica biti konačno smjerina i način kako ova mašina Bayerna mora igrati i raditi. Nebih više volio da gledam ono paćenje kao u utakmici protiv HSV-a.
-
Nerminovic
- Kontakt:
'Kalle'', sretan rodjendan.

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- farinelli123
- Kontakt:
- Centre forward
- Kontakt:
Eh da primamo petice od nižerazrednih timova il' da nismo osvojili trofej od kako je Euro kao valuta stupio na snagu, vidio bi ti. Ovako gospodski i umjereno pratimo uspjeh našeg tima.farinelli123 je napisao/la:Ajde zvrljajte nesto, da udjemo u cetvrti milenijum podforuma.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Holger bi se mogao čak vratiti u prvom dijelu sezone, s tim da sam popriličnu siguran da neće riskirati s njim. Izgubio je malo brzinu i udebljao se, no odigrao je vrlo dobro sve utakmice gdje je bio u prvih jedanaest. Vidi se ta ljubav Pep-a prema nekim igračima, dao je Kirchoff-u šansu, Gaudinu, Contentu, Hojbjerg-u, Badstuber-a stavio odmah u prvih jedanaest.
Kako je Rode odigrao na desnom beku, fenomenalno. Kakav igrač, možda najspremniji i najborbeniji igrač u timu.
Pet dana ako Bog da do povratka Thiaga na trening. Do sada je propustio 139 dana treninga u Bayern-u i jedanaest utakmica (kraj sezone). Ovdje govorim samo o prošloj sezoni.
I dalje se ne zna ništa oko povrede Ribery-a.
I ono najvažnije, jadni Pep (General, Xabi, Ribery, Robben, Muller, Thiago, Gotze), neko neće u prvih jedanaest.
Kako je Rode odigrao na desnom beku, fenomenalno. Kakav igrač, možda najspremniji i najborbeniji igrač u timu.
Pet dana ako Bog da do povratka Thiaga na trening. Do sada je propustio 139 dana treninga u Bayern-u i jedanaest utakmica (kraj sezone). Ovdje govorim samo o prošloj sezoni.
I dalje se ne zna ništa oko povrede Ribery-a.
I ono najvažnije, jadni Pep (General, Xabi, Ribery, Robben, Muller, Thiago, Gotze), neko neće u prvih jedanaest.
Bice rotacija i taktickih karafeka kao u prici. Svi ce dobijati sansu. Mislim da Alonso i Alcantara ce biti privilegovani da igraju u sredini.Neutral je napisao/la:
- bavaracmujo
- Kontakt:
Misljenja sam da haman nikad nece svi biti 100% spremi od tih nabrojanih, al i ako budu xabi i tiago su sigurica u startnoj a vala tempo je jak imat ce vremena svi da se dokazu i oprobaju! Kad igramo sa magarcima?
- bavaracmujo
- Kontakt:
Mislim jarcevima, znam da su nekakve domace zivotinje...
Magarci su Chievo cini mi se i to leteci.bavaracmujo je napisao/la:Mislim jarcevima, znam da su nekakve domace zivotinje...
Herr Ulianer Hoeness ce uskoro dobiti dnevni boravak van zatvora (morat ces tamo samo prenociti).
Izgleda da ce mu Bayern u dnevnom boravku vratiti duznost predsjednika kluba. To ce biti prvi put u povijesti da jedan klub iz Lige Najvecih (ManU, Lpool,Chelsea, Arsenal, Bayern, RealM, Barca, Milan, Inter, Juve, Paris i Lyon) dozvoli osudjenom kriminalcu da predsjedava.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Izgleda da ce mu Bayern u dnevnom boravku vratiti duznost predsjednika kluba. To ce biti prvi put u povijesti da jedan klub iz Lige Najvecih (ManU, Lpool,Chelsea, Arsenal, Bayern, RealM, Barca, Milan, Inter, Juve, Paris i Lyon) dozvoli osudjenom kriminalcu da predsjedava.
Aha, evo te i ovdje... hajd ispusi se i razligu.Caeruleus je napisao/la:Herr Ulianer Hoeness ce uskoro dobiti dnevni boravak van zatvora (morat ces tamo samo prenociti).
Pošteni Abramović, 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.