FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

PEP
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la PEP » 24 sep 2014, 12:23

momci zna li ko kad ce finacijski izvjestaj za ovu godinu kolko smo u plusu kolko smo zaradili itdd........
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 24 sep 2014, 13:33

Počelo se ponovo pisati za Munira El Hadadija ...

U augustu su neki mediji počeli sa pričom kako PSG, Bayern i Arsenal ga žele dovesti jer ima klauzulu a ev danas gledam u bild-u i tz-u ponovo počelo ... Inače klauzula mu 35 miliona u što sumnjam jer produžio na ljeto sa podlogom kao jedan od boljih igrača koji je izašao iz barcine škole u zadnjih nekoliko godina...

I vezano za sinoćnu utakmicu... Robben i Xabi, igrači kojima da uzmeš jednu nogu bi bile klasa za ostale ... Koja želja, koja odlučnost za pobjedu, koja timska igra Robbena navodno sebičnog igrača...

Za 3 sedmice Xabi je postao glavna karika u Bayernu a vala teško će Bastian uletit u prvu postavu pored njega zdravog ...

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 24 sep 2014, 13:56

slika

:lol:
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 24 sep 2014, 14:13

Biće to teško složiti kada se svi oporave, tj. trebali bi ako Bog da u drugom dijelu sezone. Mislim da će nas Shaqiri napustiti na kraju sezone.

Žao mi je Hojbjerg-a, strašan igrač koji je jednostavno trebao ići na posudbu. Ovdje govorimo o igraču koji je već odigrao tri utakmice za jednu Dansku, uz to je postigao i jedan gol. U mlađim kategorijama se igrao sa vršnjacima, gdje je nemilice trpao iako igra daleko od gola.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 24 sep 2014, 14:18

Ono što smo trebali uraditi sa HSV-om smo učinili sa Paderbornom,trebala je jedna ovakva utakmica da se momci malo ispucaju. :)

Gotze sve bolji i bolji da nam Domuz hoće opet uvaliti jednog igrača poput Gotzeinha. :cool:
Lewa pokazuje svoju klasu još da se oslobodi pritiska od prelaska u jedan od najvećih klubova na planeti i biće prva devetka Evrope.

Nadam se samo da će Pep prestati sa igranjem 3 pozadi jer su igrači Paderborna sinoć vrlo lahko u par navrata prolazili iza zadnje linije,jače ekipe će znati iskoristi slabosti ukoliko budemo nastavli igrati sa trojicom pozadi.

O Robbenu se nema šta pričati jer kad je fit on je u top tri igrača na svijetu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 24 sep 2014, 16:52

Citam po twitteru da je Juve pojacao interes za Gaudina. Ne znaci jos nista ali nadam se da ce uprava reagovati na vrijeme.

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 24 sep 2014, 17:09

muamerc je napisao/la:Citam po twitteru da je Juve pojacao interes za Gaudina. Ne znaci jos nista ali nadam se da ce uprava reagovati na vrijeme.
ta ce mrtvi jube oni bi ga uzeli samo kad bi bio dzaba i kad bi se davalo na rate.Mali ostaje u minkenu ,da se kali i da zasjedne na pravo mjesto u prvom timu kada dodje za to vakat ,za njegove godine soldino ono sto je do sada pokazao kada je igrao u prvoj momcadi ,ali njemu jos treba kaljenja i kaljenja.
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 24 sep 2014, 23:11

http://suedkurve-muenchen.org/?page_id=1628" onclick="window.open(this.href);return false;
[youtube][/youtube]

http://suedkurve-muenchen.org/?page_id=1612" onclick="window.open(this.href);return false;
[youtube][/youtube]

http://suedkurve-muenchen.org/?page_id=1672-" onclick="window.open(this.href);return false;[youtube][/youtube]
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 25 sep 2014, 12:43

Nakon sedmice kazne od strane @Aleksandra Velikog koju sam dobio samo što sam branio svoj grad i njegove građane od sarajevskih huligana (HZ) htio sam da kažem da sam zadovoljan partijom protiv Paderborna nadam se da će ova utakmica biti konačno smjerina i način kako ova mašina Bayerna mora igrati i raditi. Nebih više volio da gledam ono paćenje kao u utakmici protiv HSV-a.

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 25 sep 2014, 12:54

'Kalle'', sretan rodjendan. :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

farinelli123
Kontakt:

Post Postao/la farinelli123 » 25 sep 2014, 14:42

Ajde zvrljajte nesto, da udjemo u cetvrti milenijum podforuma.

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 25 sep 2014, 14:46

farinelli123 je napisao/la:Ajde zvrljajte nesto, da udjemo u cetvrti milenijum podforuma.
Eh da primamo petice od nižerazrednih timova il' da nismo osvojili trofej od kako je Euro kao valuta stupio na snagu, vidio bi ti. Ovako gospodski i umjereno pratimo uspjeh našeg tima. :thumbup:
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 25 sep 2014, 14:55

Holger bi se mogao čak vratiti u prvom dijelu sezone, s tim da sam popriličnu siguran da neće riskirati s njim. Izgubio je malo brzinu i udebljao se, no odigrao je vrlo dobro sve utakmice gdje je bio u prvih jedanaest. Vidi se ta ljubav Pep-a prema nekim igračima, dao je Kirchoff-u šansu, Gaudinu, Contentu, Hojbjerg-u, Badstuber-a stavio odmah u prvih jedanaest.

Kako je Rode odigrao na desnom beku, fenomenalno. Kakav igrač, možda najspremniji i najborbeniji igrač u timu.

Pet dana ako Bog da do povratka Thiaga na trening. Do sada je propustio 139 dana treninga u Bayern-u i jedanaest utakmica (kraj sezone). Ovdje govorim samo o prošloj sezoni.

I dalje se ne zna ništa oko povrede Ribery-a.

I ono najvažnije, jadni Pep (General, Xabi, Ribery, Robben, Muller, Thiago, Gotze), neko neće u prvih jedanaest.

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 25 sep 2014, 14:59

Neutral je napisao/la:
I ono najvažnije, jadni Pep (General, Xabi, Ribery, Robben, Muller, Thiago, Gotze), neko neće u prvih jedanaest.
Bice rotacija i taktickih karafeka kao u prici. Svi ce dobijati sansu. Mislim da Alonso i Alcantara ce biti privilegovani da igraju u sredini.

bavaracmujo
Kontakt:

Post Postao/la bavaracmujo » 25 sep 2014, 15:23

Misljenja sam da haman nikad nece svi biti 100% spremi od tih nabrojanih, al i ako budu xabi i tiago su sigurica u startnoj a vala tempo je jak imat ce vremena svi da se dokazu i oprobaju! Kad igramo sa magarcima?

bavaracmujo
Kontakt:

Post Postao/la bavaracmujo » 25 sep 2014, 16:56

Mislim jarcevima, znam da su nekakve domace zivotinje...

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 25 sep 2014, 16:58

bavaracmujo je napisao/la:Mislim jarcevima, znam da su nekakve domace zivotinje...
Magarci su Chievo cini mi se i to leteci.

Caeruleus
Kontakt:

Post Postao/la Caeruleus » 25 sep 2014, 18:03

Herr Ulianer Hoeness ce uskoro dobiti dnevni boravak van zatvora (morat ces tamo samo prenociti).

Izgleda da ce mu Bayern u dnevnom boravku vratiti duznost predsjednika kluba. To ce biti prvi put u povijesti da jedan klub iz Lige Najvecih (ManU, Lpool,Chelsea, Arsenal, Bayern, RealM, Barca, Milan, Inter, Juve, Paris i Lyon) dozvoli osudjenom kriminalcu da predsjedava.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 25 sep 2014, 18:04

Caeruleus je napisao/la:Herr Ulianer Hoeness ce uskoro dobiti dnevni boravak van zatvora (morat ces tamo samo prenociti).

Izgleda da ce mu Bayern u dnevnom boravku vratiti duznost predsjednika kluba. To ce biti prvi put u povijesti da jedan klub iz Lige Najvecih (ManU, Lpool,Chelsea, Arsenal, Bayern, RealM, Barca, Milan, Inter, Juve, Paris i Lyon) dozvoli osudjenom kriminalcu da predsjedava.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Aha, evo te i ovdje... hajd ispusi se i razligu.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 25 sep 2014, 18:07

Pošteni Abramović, :lol:

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []