FIFA 15

FIFA, PES, GTA, Fortnite...

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan

Ponos Torina
Kontakt:

Re: FIFA 15

Post Postao/la Ponos Torina » 23 sep 2014, 12:34

Igra je odlicna,maestralna juce sam poceo igrati,stvarati Ultimate Team igra za Euro trziste izlazi za 2-3 dana ja koristim Korea vpn pa sam poceo juce da igram zato sto je u Koreji juce igra izasla.... :mrgreen: :mrgreen:

A sto se tice KSI i nejgovih video,on je zaradio 1.4m-2m do sada od svojih gluposti i ima privilegije kod kupovine XP poena za kupovinu paketa na fifi pa tako da moze otvarati do mile volje,radi odlicnu reklamu i prezentaciju za fifu tako da ga boli dupe....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 23 sep 2014, 22:09

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 24 sep 2014, 16:02

slika

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 24 sep 2014, 16:16

Uzima se igra uskoro i pocinje karijera :)

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 24 sep 2014, 18:07

Narucio sam FIFA 15 ima mjesec dana preko Amazona da dobijem 15 zlatnih paketa za FUT, i kenjci su je tek jucer poslali tako da cu je dobiti 2. oktobra. :sick: :sick: :sick:

Ako iko igra na XBoxu (360), tag mi je OgiPirke.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 24 sep 2014, 18:14

Pirke je napisao/la:Narucio sam FIFA 15 ima mjesec dana preko Amazona da dobijem 15 zlatnih paketa za FUT, i kenjci su je tek jucer poslali tako da cu je dobiti 2. oktobra. :sick: :sick: :sick:

ma to njesra sa paketima pravo,svake sedmice po 1 pack i u 90% dobijes smece za quick sell.....

ne znam koji si level na fifi ali ako si presao preko 50 imas coins boost tako mozes zaraditi brzo pare za kupovinu igraca ili packova....single season opalis,bronze igrace koristi koje dobijes na startu i lagano uzmes coins boost 10X1000 i samo udjes u tekmu i forfeit match i sve tako dobices coins posle svakog meca ako tto vec nisi nikad radio.....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 24 sep 2014, 18:26

Ponos Torina je napisao/la:
Pirke je napisao/la:Narucio sam FIFA 15 ima mjesec dana preko Amazona da dobijem 15 zlatnih paketa za FUT, i kenjci su je tek jucer poslali tako da cu je dobiti 2. oktobra. :sick: :sick: :sick:

ma to njesra sa paketima pravo,svake sedmice po 1 pack i u 90% dobijes smece za quick sell.....

ne znam koji si level na fifi ali ako si presao preko 50 imas coins boost tako mozes zaraditi brzo pare za kupovinu igraca ili packova....single season opalis,bronze igrace koristi koje dobijes na startu i lagano uzmes coins boost 10X1000 i samo udjes u tekmu i forfeit match i sve tako dobices coins posle svakog meca ako tto vec nisi nikad radio.....
Bila mi je ista cijena, nisam uzeo onaj Fifa 15 Ultimate team edition, već standardnu verziju. Samo sam kontao da će mi igrica stići 23 oktobra a ne da će mi je tada poslati.

Tek sam lani kupio XBox Live i trebao sam se registrovati sam novim Gamertagom, tako da sam dogurao tek do 30 nivoa. Nisam znao to da na 50 nivou imaš bonus. Danke.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 24 sep 2014, 18:32

pa ne mislim samo na nivo 50 imas ti od level 1 coins boost ali je mali nesto kao 10x200 coins,ja sam level 63 na PC....tako da pokusaj iskoristiti taj boost na nacin koji sam ti rekao da mozes brze zaraditi coins....

Besic skuplji od Dzeke :thumbup:

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 24 sep 2014, 20:52

Sutanje uzas, dodavanje secunda bolje, odbranu uzasno tesko igrati, bas se dala prednost napadu.

Konto sam da ce bas napraviti extra posto su za proslu godinu imali previse kritika, ono nista posebno. Malo bolja od 14 sto se tice gameplay

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 24 sep 2014, 20:54

alemsa je napisao/la:Sutanje uzas, dodavanje secunda bolje, odbranu uzasno tesko igrati, bas se dala prednost napadu.

Konto sam da ce bas napraviti extra posto su za proslu godinu imali previse kritika, ono nista posebno. Malo bolja od 14 sto se tice gameplay
:rol: :rol: :rol:

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 24 sep 2014, 20:57

arelinho je napisao/la:
alemsa je napisao/la:Sutanje uzas, dodavanje secunda bolje, odbranu uzasno tesko igrati, bas se dala prednost napadu.

za ps4, ne znam kako je na kompu

manning18
Kontakt:

Post Postao/la manning18 » 24 sep 2014, 21:02

Ponos Torina je napisao/la: ne znam koji si level na fifi ali ako si presao preko 50 imas coins boost tako mozes zaraditi brzo pare za kupovinu igraca ili packova....single season opalis,bronze igrace koristi koje dobijes na startu i lagano uzmes coins boost 10X1000 i samo udjes u tekmu i forfeit match i sve tako dobices coins posle svakog meca ako tto vec nisi nikad radio.....
ovo im je dobro pravo sto se tice levela i boosta, na pocetku je svaki coins veoma bitan :D uz to se moze unaprijed na web aplikaciji u neku trgovinu uci, pa docekati izlazak evropske verzije sa zalihama coinsa, da se sklepa fina ekipica :thumbup:

Nydalen
Kontakt:

Post Postao/la Nydalen » 24 sep 2014, 21:07

Sto se tice odbrane na ps3, katastrofa, nema sanse da je igras. Nisam nikad igrao fifu, a niti volio, konto sam pocet ove godine. Pa vidjet cemo, ugl slomih se odbranu igrajuci a na legendary kad uradi dupli pas svaki mu mora proc. Al nejse valjda sta poprave na orginalu.

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 25 sep 2014, 08:22

arelinho je napisao/la:

sutanje jeste dosta teze ako ti je sve na manual i ne zali se samo on nego jos dosta ljudi, tako da nemoj bezveze da lupas te smajlije
a za odbranu, ovo godine je realnije samim time i dosta teze igrati istu, jer kao sto alem rece dosta prednosti se dalo napadu
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 25 sep 2014, 14:28

@nydalen

Isti sam bio kad sam prelazi na fifu , moj savjet je da vi ganjate igrace koji nisu sa loptop ,a dok drzite R2 kompjuter sam ganja igraca koji ima loptu.
Kod jedan na jedan situacija(sa igracem ne sa golmanom) drzis L2 +X + strelica u smjeru kojem igrac dribla i tu cekas pravu priliku sa da mu uzmes loptu sa kockom.

R2 i L2 su kljucne tipke za odbranu koje kombinujes sa X kocka krug.

Kad igras protiv jakog protivnika ides na ultra defensive i counter attack , kad vodis park the bus i counter attack.

Vidjet ces meraka igrati tu igru kad skontas kako sve funkcionise.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 25 sep 2014, 19:37

ako neko ima play station 3 ili 4 molim ga da mi se javi u pp imam par pitanja,hvala

Nydalen
Kontakt:

Post Postao/la Nydalen » 25 sep 2014, 19:53

E hvala ti druze, pokusat cu, vjeruj da sam skino demo i za pes i fifu, na pesu prelagano zabijam golove, i lahko igrat.Dok ovamo mi je sad postalo privlacnije sto je teze i ne mogu da se snadjem.Nisam znao to za R2 bas cu probat na pesu je R1 X .

Bas cu sad probat malo igrat, al na legendary od jedno 100 utakmica imam 2 pobjede :(

A nisam neki laik za ovo, igram pesa od kad znam za sebe to sam prekuco fakticki.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 25 sep 2014, 20:01

raja odlucio sam da 15ku kupim orginal ha ja dosta vise torenta , da vidim i ja sta je to preko neta :D ako nije frka da mi neko objasni na koji fazon ide to kad se konektujes preko origina i gdje omgu kupit orignal igricu i kolko kosta ja sam pripremio 70km nije valjda vise :?:
=\_1921_/=

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 25 sep 2014, 20:02

Fazon i jeste što ne možeš kao u PES-u kad se uvježbaš na najjačem levelu pobjeđivati sve redom.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 25 sep 2014, 20:57

Nydalen je napisao/la:E hvala ti druze, pokusat cu, vjeruj da sam skino demo i za pes i fifu, na pesu prelagano zabijam golove, i lahko igrat.Dok ovamo mi je sad postalo privlacnije sto je teze i ne mogu da se snadjem.Nisam znao to za R2 bas cu probat na pesu je R1 X .

Bas cu sad probat malo igrat, al na legendary od jedno 100 utakmica imam 2 pobjede :(

A nisam neki laik za ovo, igram pesa od kad znam za sebe to sam prekuco fakticki.
U opcijama pod kontrolama imas sve moguce kombinacije. Preporucujem da barem pogledas, mozda ti da koju ideju.

Recimo, kad branim kontranapad, cesto uzmem igraca koji nije blizu protivnika sa loptom i trcim prema praznom prostoru gdje ce vjerovatno gurnuti loptu. Istovremeno drzim R1 da stvara presing nad igracem sa loptom.

Kad sam jedan na jedan, R2+L2 ("Running Jockey) da mi igrac bude u odbranbenoj poziciji ali ne izgubi brzinu, cim protivnik gurne loptu za sprint (ono kick and run), pritisni kocku da mu je oduzmes. Ako zakasnis, bit ce faul, ako si zadnji igrac, direktni crveni. Neko je vec rekao da je FIFA igra tajminga...

Kao pocetnik na Legendaryu ti predlazem da igras Ultra Defensive sa jako brzim odbranbenim igracima (Tipa Koscielny, Baines, Kolasinac(koji je zvjer ove godine)) i sa ultra brzim napadacima (tipa Walcott, Aubameyang).

Bit ce ti lakse na pocetku dok ne skontas.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.

Odgovori

Natrag na “eSports”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.