Nydalen je napisao/la:E hvala ti druze, pokusat cu, vjeruj da sam skino demo i za pes i fifu, na pesu prelagano zabijam golove, i lahko igrat.Dok ovamo mi je sad postalo privlacnije sto je teze i ne mogu da se snadjem.Nisam znao to za R2 bas cu probat na pesu je R1 X .
Bas cu sad probat malo igrat, al na legendary od jedno 100 utakmica imam 2 pobjede
A nisam neki laik za ovo, igram pesa od kad znam za sebe to sam prekuco fakticki.
U opcijama pod kontrolama imas sve moguce kombinacije. Preporucujem da barem pogledas, mozda ti da koju ideju.
Recimo, kad branim kontranapad, cesto uzmem igraca koji nije blizu protivnika sa loptom i trcim prema praznom prostoru gdje ce vjerovatno gurnuti loptu. Istovremeno drzim R1 da stvara presing nad igracem sa loptom.
Kad sam jedan na jedan, R2+L2 ("Running Jockey) da mi igrac bude u odbranbenoj poziciji ali ne izgubi brzinu, cim protivnik gurne loptu za sprint (ono kick and run), pritisni kocku da mu je oduzmes. Ako zakasnis, bit ce faul, ako si zadnji igrac, direktni crveni. Neko je vec rekao da je FIFA igra tajminga...
Kao pocetnik na Legendaryu ti predlazem da igras Ultra Defensive sa jako brzim odbranbenim igracima (Tipa Koscielny, Baines, Kolasinac(koji je zvjer ove godine)) i sa ultra brzim napadacima (tipa Walcott, Aubameyang).
Bit ce ti lakse na pocetku dok ne skontas.