FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

Hamo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Hamo » 12 mar 2010, 14:30

samir_tm87 je napisao/la:hamoooooooo :D hehehe
jesam ti rekao da ce Lazo zabit protiv Celika , ti rece nece ni igrat , a on mangup pa i protiv Listice :D
svasta se izdesavalo dok te nije bilo i ovdje i tamo :D
jeli mene zoves drug
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 12 mar 2010, 14:48

Igrao sam sa Osimom

Poput Amara Osima, koji slaže šampionski tim, tako i Sabahudin Žujo, predsjednik plavih, jača menadžment Željezničara. Na druženju bivših proslavljenih asova u «Plavom salonu» predstavljena su kadrovska pojačanja Želje; Ivica Pekić, Almir Gredić, Kasim Imširević, Eldar Lokmić. Biznismeni, sportski radnici, bivši asovi. Gredić je i bankar i političar. Povratak Pekić u Želju kod njega u jesen života budi emocije, ali želju za još jednom titulom.

- Ja sam igrao sa Ivicom Osimom šezdesetih godina. Bilo je to vrijeme kokuzluka, kada je fudbal igrala sirotinja. Igralo se iz ljubavi, a ne zbog zarade. Osvajao sam titule sa KK Bosnom, sa NK Bosnom, ali povratak u Želju mi daje novu snagu. Uvjeren sam da je ova snažna Uprava odvesti Želju u Ligu prvaka. Kada sam vodio Bosnu, kupovao sam najbolje igrače, igrali smo najljepše, bili smo prvaci BiH, ali sam uvjek bio ljubomoran na Želju zbog njihovih sjajnih navijača. Eto, sada smo u istom timu - podsjetio je Ivica Pekić, dugogodišnji sportski radnik, autoritet u nogometnim i košarkaškim krugovima na ovim i širim prostorima.
FEDERER= KLOC

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 12 mar 2010, 14:58

Protiv Zvijezde nam fale 4 igraca (Mesic,Kerla,Bucan i Popovic) valja to nekako skrpiti,mozda Edis zaigra ko zna,elem krenulo je kako treba,ako uzmemo "zmajeve" Europa nam nebi trebala izmaci,u kupu ce biti tesko jer je Zrinjskom to vjerovatno jedina sansa za Europu ove godine i kopace rukama i nogama da izađu u euro kupove...

Ali bez obrzira na sve,cvrsta smo ekipa,i fizicki smo spremniji nego ikada,i protiv metalnog i protiv ŠB smo protivnika slomili trkom i fizickom snagom,do kraja samo u kost...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 12 mar 2010, 15:05

dobro je stisla guzica sudijama otkako je panic poslan u penziju...tako da ovo nece biti bas "standardno proljece"...
Kad skontam, mozda je ova pauza i dobro dosla, da se malo uigraju bogicevic i bajic...mislim da sablja nece dobiti sansu.
Sta je sa selimovicem?
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 12 mar 2010, 15:06

bistrikboy je napisao/la:Protiv Zvijezde nam fale 4 igraca (Mesic,Kerla,Bucan i Popovic) valja to nekako skrpiti,mozda Edis zaigra ko zna,elem krenulo je kako treba,ako uzmemo "zmajeve" Europa nam nebi trebala izmaci,u kupu ce biti tesko jer je Zrinjskom to vjerovatno jedina sansa za Europu ove godine i kopace rukama i nogama da izađu u euro kupove...

Ali bez obrzira na sve,cvrsta smo ekipa,i fizicki smo spremniji nego ikada,i protiv metalnog i protiv ŠB smo protivnika slomili trkom i fizickom snagom,do kraja samo u kost...
hmmm vidim da neki odustaju od kupa misleći nemogu nas stignut u liGi :)

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 12 mar 2010, 15:30

Seyo_TM je napisao/la:dobro je stisla guzica sudijama otkako je panic poslan u penziju...tako da ovo nece biti bas "standardno proljece"...
Kad skontam, mozda je ova pauza i dobro dosla, da se malo uigraju bogicevic i bajic...mislim da sablja nece dobiti sansu.
Sta je sa selimovicem?
Tu je Selimovic,oporavljen,polako ce on u tim,ali bar za sada Culum i Svraka dobro odradjuju posao oko zadnjeg veznog,tim koji pobjedjuje se ne mijenja olako :mrgreen: ,mozda ce Selimovic vec u sljedecem kolu umjesto svrake
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

Kemo
Kontakt:

Post Postao/la Kemo » 12 mar 2010, 15:34

Je li Culum ijednu utakmicu ove sezone odigrao a da nije dobio karton? koji je ono gigant, ima tanak fitilj...

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 12 mar 2010, 15:34

Hajd' ba dosta je više o igraćima :D svi su tu negdje, ali gdje nam je ovo ljudi Pile? Da nije ban dobio gluho bilo? Da se nije oženio (drugi put) :mrgreen:

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 12 mar 2010, 15:37

Kemo je napisao/la:Je li Culum ijednu utakmicu ove sezone odigrao a da nije dobio karton? koji je ono gigant, ima tanak fitilj...
Sreća pa nije igr'o u Olimpiku?

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 12 mar 2010, 15:37

čamac je napisao/la:Hajd' ba dosta je više o igraćima :D svi su tu negdje, ali gdje nam je ovo ljudi Pile? Da nije ban dobio gluho bilo? Da se nije oženio (drugi put) :mrgreen:
Tu je pile, nadgleda situaciju povremeno :mrgreen:
boccaccio je napisao/la:
Seyo_TM je napisao/la:dobro je stisla guzica sudijama otkako je panic poslan u penziju...tako da ovo nece biti bas "standardno proljece"...
Sta je sa selimovicem?
Tu je Selimovic,oporavljen,polako ce on u tim,ali bar za sada Culum i Svraka dobro odradjuju posao oko zadnjeg veznog,tim koji pobjedjuje se ne mijenja olako :mrgreen: ,mozda ce Selimovic vec u sljedecem kolu umjesto svrake
Sreca pa imamo 30 igraca za prvi tim :mrgreen:

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 12 mar 2010, 15:37

čamac je napisao/la:
Kemo je napisao/la:Je li Culum ijednu utakmicu ove sezone odigrao a da nije dobio karton? koji je ono gigant, ima tanak fitilj...
Sreća pa nije igr'o u Olimpiku?
Bosanski Celzi :lol:

Ma to Gracic pitarcic da pogura "svoje"...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

defender
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la defender » 12 mar 2010, 15:47

Kod: Označi sve

http://www.reprezentacija .net/site/index.php?option=com_content&view=article&id=1533:stadion-qasim-ferhatovi-haseq-ne-zadovoljava-standarde-uefa-e&catid=1:latest-news&Itemid=63
Zna li neko kakva pravila idu za ligu prvaka i ligu evrope i da li bi na Grbavici mogli igrati kvalifikacije ? :?

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 12 mar 2010, 15:53

Pitao sam za Mulalića ali niko nije odg. ćekao sam 2 str. da se ispune da vidim hoće li iko odg. ali eto nije pa evo opet pitam što Osim neračuna na njega jeli imao ikakvih povreda ili... :?:

Admiral_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Admiral_TM87 » 12 mar 2010, 15:59

nije imao povreda ali osim ne racuna na njega pored ova 4 stopera

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 12 mar 2010, 15:59

Dzaba cekas kad neznas da se Mulalic zove Edis i da mu je nadimak Sablja :mrgreen: (pisali smo maloprije o njemu)
Ne racuna na njega jer je proslo njegovo vrijeme...nazalost...

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 12 mar 2010, 16:03

Protiv Laktaša kad se titula bude slavila treba ga uvest da ga 20 milja isprati, zaslužio je. Jedan od rijetkih pravih Željovaca u ekipi.

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 12 mar 2010, 16:04

Seyo_TM je napisao/la:Dzaba cekas kad neznas da se Mulalic zove Edis i da mu je nadimak Sablja :mrgreen: (pisali smo maloprije o njemu)
ja mislim da je on bio medju rezervama u sirokom,koliko sam uspio vidjeti dole...ako grijesim nek me neko ispravi.
1921-2011

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 12 mar 2010, 16:08

čamac je napisao/la:Protiv Laktaša kad se titula bude slavila treba ga uvest da ga 20 milja isprati, zaslužio je. Jedan od rijetkih pravih Željovaca u ekipi.
Na to treba paznju skrenut definitivno! Pravi Zeljin vojnik!

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 12 mar 2010, 16:09

Hamo je napisao/la: jeli mene zoves drug

ma jok buraz , bistrika zvao ;)

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 12 mar 2010, 16:10

Seyo_TM je napisao/la:Dzaba cekas kad neznas da se Mulalic zove Edis i da mu je nadimak Sablja :mrgreen: (pisali smo maloprije o njemu)
znam da mu je ime Edis ali eto neznam da je sablja evo i od mene jedan :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Amazon [Bot], zeljovolimte i 90 gostiju.