Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88

Cartman
Kontakt:

Re: Manchester United F.C.

Post Postao/la Cartman » 23 sep 2014, 23:02

ragazzidelsud1987 je napisao/la:
Policeman je napisao/la:slika

sve receno :tokralju:

Ako može neko nešto da prevede, nisam toliko dobar sa Engleskim :thumbdown:
"Cini mi se da su nas mnogi otpisali nakon rezultata u nedjelju, ali ja to tako ne gledam. Kada gledam oko sebe u svlacionici i vidim kakav kvalitet posjedujemo i koliko manager pazi na svaki detalj, uopste ne sumnjam da ce ova ekipa biti uspjesna."

Slazem se, i ja apsolutno vjerujem u ovu ekipu. Napad je strasan, da smo doveli Benatiu ili Mangalu ovog ljeta, mogli smo do titule. Ovako daj top 4 ove sezone, i sljedece idemo po titulu. Vjerujem u ekipu i van Gaala, nije kao pod Ginger Goblinom.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

ragazzidelsud1987
Kontakt:

Post Postao/la ragazzidelsud1987 » 23 sep 2014, 23:07

Cartman je napisao/la:
ragazzidelsud1987 je napisao/la:
Policeman je napisao/la:slika

sve receno :tokralju:

Ako može neko nešto da prevede, nisam toliko dobar sa Engleskim :thumbdown:
"Cini mi se da su nas mnogi otpisali nakon rezultata u nedjelju, ali ja to tako ne gledam. Kada gledam oko sebe u svlacionici i vidim kakav kvalitet posjedujemo i koliko manager pazi na svaki detalj, uopste ne sumnjam da ce ova ekipa biti uspjesna."

Slazem se, i ja apsolutno vjerujem u ovu ekipu. Napad je strasan, da smo doveli Benatiu ili Mangalu ovog ljeta, mogli smo do titule. Ovako daj top 4 ove sezone, i sljedece idemo po titulu. Vjerujem u ekipu i van Gaala, nije kao pod Ginger Goblinom.
Hvala drug. GGMU
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !

Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !

Marvin
Kontakt:

Post Postao/la Marvin » 23 sep 2014, 23:12

Rooney88 je napisao/la:E vidis, ovako vec mozemo diskutovati, kada se normalno pise. Procitaj jos jednom tvoje postove gore pa mi reci kako drugacije sam te mogao shvatiti do kao trola kada se najveci zakljucci donose nakon jedne (ne)kompletne recenice? Do mene je, izvinjavam se. ;)
Ma ok je,nismo se razumjeli,tj jesmo kasnije kada smo isto rekli,ali na drugaciji nacin :mrgreen:
Sa nekim stvarima se slazem u ostatku tvog posta,sa nekima ne. Zavisi kako se gledaju na stvari. Ja sam juventino,dugogodisnji. I Juventus je nakon farsopolija dozivio nesto sto bi se ukratko moglo opisati kao gubitak svega,titula,sponzora,igraca,navijaca... Bili smo losiji od najlosije ekipe sa dna engleske lige. Onda je uslijedio ruzan period,kada ne mozes ime kluba da povezes sa igrom na terenu i rezultatima,nesto kao United prosle sezone,pa i pocetak ove. I onda dolazi Conte i sa smijesnim parama napravi sigurno jednu vrlo respektabilnu ekipu sa kojom su istina izostali ocekivani rezultati u evropi ali je ekipa koja je sada jaca nego prosle godine tada razbila aktuelnog prvaka Chelsea ili prosle godine kada su bili vrlo dominantni po jedno poluvrijeme protiv Reala. Ali rezultati nastranu,jako su varljivi. Rijec je nogometu i svim sto ide uz njeg,navijanje,bijes,plac,vristanje i smijeh. Kao sto vidis jos sam romantik,u devedesetim zaglavio :) Ma kako me nerviralo to sto Juventus nije mogao dovesti Snaceza za 25 mil jer su mogli max odvojiti 18,toliko me raduje cinjenica da jos navijam za nogometni klub. Jer naveo si samo Kloppa kao trenera koji se trudi oko igraca,sto nije istina,Juventus je za 20 i kusur mil doveo 7-8 igraca medju kojima Pogbu i Vidala,ucinio ih boljim igracima i stubom ekipe. I sto je jos vece cudo zadrzao u ekipi. Real je Balea doveo kao izvinjenje navijacima sto nisu uzeli LP te sezone. WTF? Izvinjenje u vidu najskupljeg igraca ikad.
Real je davno prestao biti nogometni klub.
Nije ono rijec o igracima iz omladionskog programa,vec u radu sa igracem,trudu oko njega. To je nesto sto svi klubovi sa jakom plateznom moci ne rade,vec suprotno. Chelsea nije unistio samo Toresa i Shevchenka politikom evo ti brdo love i hocu od tebe sve i odma. A sad preporodio Fabregasa jer ga trener gotivi.
Da skratim,nije lova neophodna da imas jaku ekipu,Atletiko je prodao prosle sezone 9 igraca i opet su uzeli skalp Realu neki dan. BVB radi slicnu stvar. Nije novac jednini nacin,to ako iko zna znate vi navijaci Uniteda,i mi Juventini koji navijamo za klubove koji nisu puno trosili ni kada su najjaci bili.
United je imao karizmu,Fergusona i jos par sitnica koje su ga cinile jednistvenim na otoku,sve je to Ferguson odnio sa sobom izgleda.
Cinjenica je da se sa 230 mil moze napraviti ekipa glava boli od napada do odbrane. A United je napravio pola ekipe za te pare. Ima 2 nacina da napravis ekipu,jedan je kupovina a drugi je onaj tezi i duzi. United je izabrao prvi nazalost. Kazem nazalost jer ja jos drugacije gledam na fudbal,neko retro razmisljanje.

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 23 sep 2014, 23:16

Propustih dešavanja od nedjelje, ali ipak odgledah snimak meča.

Rezultat je zaista šokantan na prvi pogled, ali me ipak nije toliko zabrinuo kad sam pogledao šta je sve kumovalo tome. Prošle sedmice sam rek'o da ćemo se mi ovdje još nervirat. Trebaće tu još vremena da dođe sve na svoje mjesto, sigurno, iako me napad ugodno iznenadio, jer tu stvari funkcionišu odlično već prva dva meča i pored toga je gomila novih igrača tu i što tek treba da očekujemo najbolje od njih. Ipak, sedam golova je postignuto u dva meča.

Problem je odbrana i sigurno će bit još neko vrijeme, barem dok Jones ne zauzme svoje mjesto tu i dok Shaw ne uđe u ritam. Do ovog poraza došlo u vrijeme dok je najgora moguća stoperska kombinacija bila na terenu. Zaista amaterske reakcije Blacketta kod zadnja dva gola, te Smalling koji nije taj kvalitet da to može popravit.

No, do svega toga ne bi vjerovatno ni došlo (barem ne u onoj mjeri) da sudija nije vratio domaćina u igru svojim kriminalnim odlukama. Realno je da je Leicester napravio vrlo malo do onog penala i vrlo teško bi zaprijetio do kraja utakmice da nije dobio onakav vjetar u leđa. Na sve to dodaj tu smušenost i neorganizovanost odbrane i to je to.

Kako god, ja sam i dalje optimističan za nastavak sezone. Samo neka bude što manje povreda. Ovakav napad ne može syebat ni slaba odbrana. Može ako govorimo o tituli, ali to nije realnost ove sezone. Dakle, što se napada tiče, nema potrebe ništa mijenjat, iako pojedini izbacuju RvP-a, po meni neopravdano. Svaku utakmicu je sve bolji i od njega puno očekujem. Uspostavlja sjajnu saradnju sa Falcaom i Di Mariom.

P.S. Di Maria je yebena mašina. Kakva igračina. :tokralju:
Zadnja izmjena: Patrice_Evra_3, dana/u 23 sep 2014, 23:49, ukupno mijenjano 1 put.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

ragazzidelsud1987
Kontakt:

Post Postao/la ragazzidelsud1987 » 23 sep 2014, 23:27

Vratite nam carlita teveza u united :njanjanja: :njanjanja:
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !

Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !

Caeruleus
Kontakt:

Post Postao/la Caeruleus » 24 sep 2014, 03:17

Vama treba Berbatinov.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

eric_cantona
Kontakt:

Post Postao/la eric_cantona » 24 sep 2014, 09:45

prošla su vremena Fergie time-a, i preokreta u zadnjim sekundama.. United sada pokušava napraviti takvu igru da u početku samelje svakoga, što nije uspjelo protiv Leicestera spletom okolnosti..

Zadnja Fergijeva sezona, i osvojen naslov, donijeli su rekord po broju preokreta u Unitedovu korist, što znači da puno toga nije štimalo, često se stizao rezultatski zaostatak, ali se nekako uspjelo preokrenuti većinu utakmica, dok su konkurenti redom igrali čudne sezone.. i plus, Van Persie u životnoj formi..

Sada.. nema preokreta, nema dobrog Van Persie-a, potrebno je smisliti nešto novo.

Po meni, mislim da United ako sad proigra, još može ući u utrku za naslov, pa makar samo kao outsider koji čeka kiks vodećih.. Idu dvije utakmice na Old Traffordu, očekujem prve Falcaove golove i početak nekog novog zaleta..

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 24 sep 2014, 13:19

ragazzidelsud1987 je napisao/la:Vratite nam carlita teveza u united :njanjanja: :njanjanja:
Caeruleus je napisao/la:Vama treba Berbatinov.

Ne zna se ko je gori od vas dvojice..ljudi imaju najjači napad u ligi i još da kupuju napadače a u odbrani bi im i Lescott bio pojačanje :facepalm:
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 24 sep 2014, 14:45

Yebote kako malo utakmica igramo ove sezone. Prije skoro svake sedmice dvije, a sada nam valja cekat od vikenda do vikenda. :zzz:

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 24 sep 2014, 15:26

Evansa nema mjesec dana, nikako da izađemo na zelenu granu sa odbranom, uvijek neko fali :|
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 24 sep 2014, 15:43

rio_Ferdy88 je napisao/la:Evansa nema mjesec dana, nikako da izađemo na zelenu granu sa odbranom, uvijek neko fali :|
Ma treba i njega i Smallinga prodat na ljeto. Previse povreda, premalo kvaliteta. Iako je Evans za klasu bolji od panja Smallinga. Dovest najmanje jednog vrhunskog stopera, po mogucnosti vec u januaru. Ali nema ih puno kvalitetnih i dostupnih.

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 24 sep 2014, 15:48

Caeruleus je napisao/la:Vama treba Berbatinov.

Vama treba vise titula EPL

edoroki
Kontakt:

Post Postao/la edoroki » 24 sep 2014, 16:11

Cartman je napisao/la:Yebote kako malo utakmica igramo ove sezone. Prije skoro svake sedmice dvije, a sada nam valja cekat od vikenda do vikenda. :zzz:
I onda dodje vikend i izgubimo od ekipa kojima je u glavi samo ostanak medju najboljim,nadam se da je ovo zadnje glupo rasipanje bodova..

HeavensWonder
Kontakt:

Post Postao/la HeavensWonder » 24 sep 2014, 23:29

Nego Unitedovci da vas pitam nešto :D

Vidal se vraća nakon povrede i zabija 2 gola. A vama i treba takav jedan golgeter i u veznom redu, a ne samo u napadu. Paaaa, imate li vi dovoljno para da ga kupite ? :mrgreen:
VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti

33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 24 sep 2014, 23:33

HeavensWonder je napisao/la:Nego Unitedovci da vas pitam nešto :D

Vidal se vraća nakon povrede i zabija 2 gola. A vama i treba takav jedan golgeter i u veznom redu, a ne samo u napadu. Paaaa, imate li vi dovoljno para da ga kupite ? :mrgreen:
Ma ne treba nam golgeter (pored ovoga što imamo bi bilo suvišno to tražiti), treba nam neko ko će razbijati protivničke napade i pružati podršku Anderu i odbrani :)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

HeavensWonder
Kontakt:

Post Postao/la HeavensWonder » 24 sep 2014, 23:39

Naravno sve to dođe uz Vidala. Samo kada je cijena u pitanju, računajte ovako, obični ljudi kupuju VW , vi Mercedes, a Vidal je Ferrari... La Ferrari ! PDV nije uračunat :mrgreen:

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 24 sep 2014, 23:42

Zabio yebenoj Cesseni golove i ovaj se kofrci..

I da, možemo vam kupiti cijeli klub i ovaj stadion tek što je napravljen.

HeavensWonder
Kontakt:

Post Postao/la HeavensWonder » 24 sep 2014, 23:44

Belmin6 je napisao/la:Zabio yebenoj Cesseni golove i ovaj se kofrci..

slika
Ništa. Čujemo se na polusezoni. Ako nastavite ovako, cijena samo raste. Sretno vam :D

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 25 sep 2014, 00:11

HeavensWonder je napisao/la:Naravno sve to dođe uz Vidala. Samo kada je cijena u pitanju, računajte ovako, obični ljudi kupuju VW , vi Mercedes, a Vidal je Ferrari... La Ferrari ! PDV nije uračunat :mrgreen:
doduse,u pravu si..manco muku muci sa parama :roll: :roll: ....ako se budu kofrcili ovim amerima kupit ce im i vidala i ovu arenu sa sve navijacima u paketu...inace,strasan klub..evra im pojacanje
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Marvin
Kontakt:

Post Postao/la Marvin » 25 sep 2014, 00:14

Belmin6 je napisao/la:Zabio yebenoj Cesseni golove i ovaj se kofrci..

Navijac Uniteda se hvali time sta sve moze kupiti... :roll:

slika

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.