Pribram inace jaci od Teplica

Kakve zasluge ima TSS, pa je nicim izazvan, pravo na SP.jasta je napisao/la:Čovjek u svojoj 25-oj igra za tim sa dna češke lige. I to nam je standardni reprezentativac.
Mogu li ovi u repku:
Crnkić (Jablonec 22)
Halilovic (Hradec K. 24)
Čajić (Dukla 22)
Mahmutović,Ljevaković (Teplice 28,30)
Šćuk,Mehanovic (Mlada B. 24,21)
Harba,Mesanovic (Jihlava 26,24)
Ja mislim da ne mogu. Iako vecina igraju u boljem timu od Vranješa, a vecina ih je i mlađa.
Kakve zasluge ima Vranjes to samo Sušić zna. Možda neke van terena.
Sto je najgore, svaki sa tvog spiska bi stvarno imao vise mjesta u reprezenyaciji od Vranjesa !jasta je napisao/la:Ko kaže da Tino zaslužuje poziv? Ovdje kad spomeneš neke igrača, pola forumasa odma ismijava ista, kao nisu za prvih 11. Pa ko kaže da je važno imati samo igrace za prvih 11. Od velikog je znacaja da na spisku budu 23 najbolja igrača, da se zna neki poredak. Popuštanja se mogu praviti samo kod nekih mladjih talentovanih igraca (Zakarić,Cimirot..). A ovaj lik u ponajboljim igračkim godinama ne može više od češkog dna.
Ne. Zayebavam se.mirzatele je napisao/la:Mislio sam da se malo pravis pametanPirke je napisao/la:Nisam siguran da li si skontao moj sarkazam?mirzatele je napisao/la: igraju,misli se ne sjede na klupi,imaju minutazu,pametnice naša,kako on to fino ispravi odma
Ma on drzi formu u Pribramubhsport je napisao/la:Kako ce sada igrati iz slabe ceske lige, poljsku da ne spominjem.
Kakav samar sam sebi od strane Susica, pljus pljus! Jos mu zvoni u usima.
On je davno nasao klub po mjeri, ovde dizan pocesto neopravdano u poluigraca.Goalgetter je napisao/la: Drag mi je Ogi, ali nakon ovakvih eskapada, ja ga vise ne bi pozivao dok god ne pronadje klub po mjeri, i prestane vise sa ovim cirkusom.
Dizan u Poluigraca? Znaci bio je hadalj ako je dizan u poluigraca i jos i to neopravdanoDonCorleone je napisao/la:On je davno nasao klub po mjeri, ovde dizan pocesto neopravdano u poluigraca.Goalgetter je napisao/la: Drag mi je Ogi, ali nakon ovakvih eskapada, ja ga vise ne bi pozivao dok god ne pronadje klub po mjeri, i prestane vise sa ovim cirkusom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.