FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sad treba uprava da postupi, daju premije za kupove pobjede i palce... Treba pojedince sad udariti tamo gdje najvise boli, po DZEPU....kakav nedostatak borbe...fuuuj
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Maloprije me napadose gdje sam prozvao upravu. Opet kaze veliko odgovornost snosi uprava za ove rezultate jer su ONI doveli ove precijenjene i napuhane igrace i igrace koje smo i koje cemo cekati pola godine da igraju. Iako su doveli investitora tu im skidam kapu,za ovo ostalo oni realno blage veze nemaju.
Sve u svemu ljudi po meni bolji,borbeniji i trenutno su zasluzno prvi.
Sve u svemu ljudi po meni bolji,borbeniji i trenutno su zasluzno prvi.
Zadnja izmjena: xbox, dana/u 28 sep 2014, 20:37, ukupno mijenjano 1 put.
Udaraju ih odavno po platama ali to nemoze igraca nauciti da zabije gol.Fudo je napisao/la:Sad treba uprava da postupi, daju premije za kupove pobjede i palce... Treba pojedince sad udariti tamo gdje najvise boli, po DZEPU....kakav nedostatak borbe...fuuuj
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ovo Sarajevo mora na polusezoni uraditi dublju reviziju i dublju reformu što se tiće igračkog kadra. Ali mora se uraditi i revizija primanja 90% tima jer sada je svima jasno da su većina igrača plaćeni i mnogo više nego što to treba, s tim kada uzmemo u obzir njihove igre, formu, rezultate i javni život.
SRETAN BROJ - 1725
Ali moze da se bori...miky_hz je napisao/la:Udaraju ih odavno po platama ali to nemoze igraca nauciti da zabije gol.Fudo je napisao/la:Sad treba uprava da postupi, daju premije za kupove pobjede i palce... Treba pojedince sad udariti tamo gdje najvise boli, po DZEPU....kakav nedostatak borbe...fuuuj
Daje nama trener kao što je Slaven Musa.
Vidjelo se i na ovoj utakmici da imamo bolje pojedince ali Široki je bolji kao kolektiv.Čvrsti su,agresivni,posloženi kako treba.Mi nemamo stopera.Imali smo 3,a večeras igrao jedan stoper i bek kao kobejagi stoper.Greška je što Dženo nije profilirao i Mitrevskog.Šta je mislio cijelu sezonu igrat sa dva ista štopera ?Igrači su nam umorni.Bit će teško stići Široki,ali nije nemoguće.Vidjet ćemo šta će Kodro napraviti.
Vidjelo se i na ovoj utakmici da imamo bolje pojedince ali Široki je bolji kao kolektiv.Čvrsti su,agresivni,posloženi kako treba.Mi nemamo stopera.Imali smo 3,a večeras igrao jedan stoper i bek kao kobejagi stoper.Greška je što Dženo nije profilirao i Mitrevskog.Šta je mislio cijelu sezonu igrat sa dva ista štopera ?Igrači su nam umorni.Bit će teško stići Široki,ali nije nemoguće.Vidjet ćemo šta će Kodro napraviti.
Zadnja izmjena: momirpeh, dana/u 28 sep 2014, 20:38, ukupno mijenjano 1 put.
Ma naravno, za svaku utakmicu se psihički pripremi da može biti svega, i kad si mnogo bolji ne znači da ćeš pobjediti a kamoli za ovakva gostovanja gdje si zaboravio kad si zadnji put slavio ili remi izvukao.pitic je napisao/la:hilmo je napisao/la:Smanjite očekivanja, lakše ćete podnositi ovakve stvari.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
![]()
to je to. Zato Hilmo ja i ti možemo bez problema preduradi naredne dane.
Ako imamo mozga od danas i zvanično krenuti u operaciju zvanu SPAŠAVANJE SEZONE.
Možda smo zaslužili remi a ako ne pogodiš gol od tog nema ništa.
Idemo dalje.
@xbox
Oni su doveli dobre igrače, ali su ih neki ovdje neosnovano predstavili u najmanju ruku kao Ronalda!
[quote="ibrakadabra"]Amidza kupi Agura
kakav Aguero moli Boga
da ne zavrsimo ko anji ,poslije ovog 
kakav Aguero moli Boga
Mozel neko da mi objasni izmjenu KALLASI>TODOROVIC????.Ahmo je igrao sasvim solidno i onda ovaj konj udje,odmah dobije zuti i umalo poklon gol??? Pa kakooo???
Ma ja nista ovdje nebih pametovao puno niti osudjivao ikoga,jednostavno nas hebe realizacija i sve dok je nebudemo imali bit ce patnja.Igru ko kaze da nemamo laze,ni danas nismo nadigrani,jesmo zijanili i nek smo ako vec nismo u stanju zabiti,glavni problem ovog Sarajeva,ako ova Benko sto prije ne zaigra i ako se ne pokaze pravim bit ce upitno i medju tri uci
Nije ovo nikakva razlika ako mi popravimo ovaj segment igre
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 28 sep 2014, 20:42, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- PeppermintSA
- Kontakt:
31-17 prekršaja u korist Lištice
Pametnom dosta. U ovakvoj utakmici da napraviš duplo manje faulova od protivnika pokazuje sve naše boljke.
Pametnom dosta. U ovakvoj utakmici da napraviš duplo manje faulova od protivnika pokazuje sve naše boljke.
ima ovdje normalnih ljudi koji pisu kao sto su hilmo, miki, sabinjo i jos par. prekucavanja je samo najavljivao rammstain,gangevil i jos par nikova njegova. da takve ne treba ni citati nego ga pustiti da supljira sam s sobom, a s ovim normalnim momcima uci u normalnu konverzaciju. smjena trenera u najgore vrijeme, smjena trenera koji nije imao poraza, kazu bez licence, pa sto si ga postavljo ako je bez licence ? apsurd nad apsurdima. sarajevo zavrsilo borbu za titulu kao sto pitic kaze okrenuti se kupu.ennis je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da ste pricu o "setanju ligom" napravili od ove skupine precijenjenih igraca.Ja sve kontam proradice ta masina,tek shvatih da vi nemate potreban kvalitet ni u SŠ ni na terenu.Pa ovaj Velkoski je strasno precijenjen igrac,Bilbija da ne pricam,Bandovic,Dzemo botovi,Dupovac nista posebno,Stojčev igra svoje utakmica.
Trecina prvenstva skoro prosla imate 7 bodova minusa za liderom,iako najbolje igrate ovaj dio prvenstva.Ako ovako nastavite...
Kakvu smo to igru danas imali?? Da skupi 11 momaka sa ulice imali bi ovaku igrumiky_hz je napisao/la:Ma ja nista ovdje nebih pametovao puno niti osudjivao ikoga,jednostavno nas hebe realizacija i sve dok je nebudemo imali bit ce patnja.Igru ko kaze da nemamo laze,ni danas nismo nadigrani,jesmo zijanili i nek smo ako vec nismo u stanju zabiti,glavni problem ovog Sarajeva,ako ova Benko sto prije ne zaigra i ako se pokaze pravim bit ce upitno i medju tri uci
Kad ti je lijevi bocni najopasniji igrac u ekipi svaku tekmu onda znas koliko je sati.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- slavko njegus
- Kontakt:
Nakon dosta vremena pogledao sam jednu utakmicu Sarajeva, prije svega da vidim sta nas ceka u kUpu dole... Mislm da nas ne ceka nista dobro, ali vi..??? Imate fakat dobrih igraca, imate protok igre, ali ovdje nesto debelo skripi... Mozda imate previse dobrih koji su sigurni u svoj status... Ne znam sta je razlog svemu ovome jer imate pare, imate navijace.
Samo ne mogu da vjerujem da vam mi ovakvi kakvi smo bjezimo 4 boda...
Samo ne mogu da vjerujem da vam mi ovakvi kakvi smo bjezimo 4 boda...
I za kraj ću reći sljedeće. Kao prvo sekunde mi nije krivo radi poraza jer sam danas bio svijestan da će biti poraz. Kao drugo i najvažnije u narednim utakmicama ako rezultati budu loši posebno ovi rezultati s gostujućih utakmica (Sloboda, Željo, Zrinjski) lično ću prozvati i Ibrakovića koje je doveo pojedine šmrc igrače u FKS jer u slučaju loših rezultata protiv navedenih timova morati će i on po prvi put preuzeti određenu krivicu na sebe.
SRETAN BROJ - 1725
Jel mi se cini ili sam u par postova procitao komentar tipa titula cao. Pa jel mislite da ce ovo selo razbijenog tipa sto ga zovu Listica dobijat sve do kraja. Pogledajte samo tabelu i ekipe koje su u vrhu i bodovnu razliku sve je to tu i nista nije igubljeno. Sad malo o tekmi. najvise zamjeram igracima jer nemaju mooda a kvaltet je tu sto se i vidjelo. Vezni red veceras nije ni postojao i samim tim i nismo mogli dat gol. Prebili su nas posteno i ok nemozes nista al vrati mu. Bice to sve ok samo polako necemo valjda svaku tekmu iz jedinog udarca po golu primat golove.
nemoj ga prozivati nasikiraće sepitic je napisao/la:I za kraj ću reći sljedeće. Kao prvo sekunde mi nije krivo radi poraza jer sam danas bio svijestan da će biti poraz. Kao drugo i najvažnije u narednim utakmicama ako rezultati budu loši posebno ovi rezultati s gostujućih utakmica (Sloboda, Željo, Zrinjski) lično ću prozvati i Ibrakovića koje je doveo pojedine šmrc igrače u FKS jer u slučaju loših rezultata protiv navedenih timova morati će i on po prvi put preuzeti određenu krivicu na sebe.
- Evolution87
- Kontakt:
nemoj tako zajeban je on pravo, u listici pokazuje srednji prst iz autobusaDesole je napisao/la:Od onog Handzica nista
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!