FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Fudo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Fudo » 28 sep 2014, 20:31

Sad treba uprava da postupi, daju premije za kupove pobjede i palce... Treba pojedince sad udariti tamo gdje najvise boli, po DZEPU....kakav nedostatak borbe...fuuuj
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

xbox
Kontakt:

Post Postao/la xbox » 28 sep 2014, 20:35

Maloprije me napadose gdje sam prozvao upravu. Opet kaze veliko odgovornost snosi uprava za ove rezultate jer su ONI doveli ove precijenjene i napuhane igrace i igrace koje smo i koje cemo cekati pola godine da igraju. Iako su doveli investitora tu im skidam kapu,za ovo ostalo oni realno blage veze nemaju.

Sve u svemu ljudi po meni bolji,borbeniji i trenutno su zasluzno prvi.
Zadnja izmjena: xbox, dana/u 28 sep 2014, 20:37, ukupno mijenjano 1 put.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 28 sep 2014, 20:36

Fudo je napisao/la:Sad treba uprava da postupi, daju premije za kupove pobjede i palce... Treba pojedince sad udariti tamo gdje najvise boli, po DZEPU....kakav nedostatak borbe...fuuuj
Udaraju ih odavno po platama ali to nemoze igraca nauciti da zabije gol.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 28 sep 2014, 20:36

Ovo Sarajevo mora na polusezoni uraditi dublju reviziju i dublju reformu što se tiće igračkog kadra. Ali mora se uraditi i revizija primanja 90% tima jer sada je svima jasno da su većina igrača plaćeni i mnogo više nego što to treba, s tim kada uzmemo u obzir njihove igre, formu, rezultate i javni život.
SRETAN BROJ - 1725

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 28 sep 2014, 20:36

miky_hz je napisao/la:
Fudo je napisao/la:Sad treba uprava da postupi, daju premije za kupove pobjede i palce... Treba pojedince sad udariti tamo gdje najvise boli, po DZEPU....kakav nedostatak borbe...fuuuj
Udaraju ih odavno po platama ali to nemoze igraca nauciti da zabije gol.
Ali moze da se bori...

momirpeh
Kontakt:

Post Postao/la momirpeh » 28 sep 2014, 20:36

Daje nama trener kao što je Slaven Musa.
Vidjelo se i na ovoj utakmici da imamo bolje pojedince ali Široki je bolji kao kolektiv.Čvrsti su,agresivni,posloženi kako treba.Mi nemamo stopera.Imali smo 3,a večeras igrao jedan stoper i bek kao kobejagi stoper.Greška je što Dženo nije profilirao i Mitrevskog.Šta je mislio cijelu sezonu igrat sa dva ista štopera ?Igrači su nam umorni.Bit će teško stići Široki,ali nije nemoguće.Vidjet ćemo šta će Kodro napraviti.
Zadnja izmjena: momirpeh, dana/u 28 sep 2014, 20:38, ukupno mijenjano 1 put.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 28 sep 2014, 20:37

pitic je napisao/la:
hilmo je napisao/la:Smanjite očekivanja, lakše ćete podnositi ovakve stvari.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

:clap: :clap: to je to. Zato Hilmo ja i ti možemo bez problema preduradi naredne dane.

Ako imamo mozga od danas i zvanično krenuti u operaciju zvanu SPAŠAVANJE SEZONE.
Ma naravno, za svaku utakmicu se psihički pripremi da može biti svega, i kad si mnogo bolji ne znači da ćeš pobjediti a kamoli za ovakva gostovanja gdje si zaboravio kad si zadnji put slavio ili remi izvukao.
Možda smo zaslužili remi a ako ne pogodiš gol od tog nema ništa.
Idemo dalje.
@xbox
Oni su doveli dobre igrače, ali su ih neki ovdje neosnovano predstavili u najmanju ruku kao Ronalda!

FKS1946
Kontakt:

Post Postao/la FKS1946 » 28 sep 2014, 20:38

Srce, samo srce, a to mi nemamo
M.Delac 2

blizaqFCS
Kontakt:

Post Postao/la blizaqFCS » 28 sep 2014, 20:38

[quote="ibrakadabra"]Amidza kupi Agura
kakav Aguero moli Boga :pray: da ne zavrsimo ko anji ,poslije ovog :hmmmm:

Forestt
Kontakt:

Post Postao/la Forestt » 28 sep 2014, 20:39

Mozel neko da mi objasni izmjenu KALLASI>TODOROVIC????.Ahmo je igrao sasvim solidno i onda ovaj konj udje,odmah dobije zuti i umalo poklon gol??? Pa kakooo???

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 28 sep 2014, 20:40

Ma ja nista ovdje nebih pametovao puno niti osudjivao ikoga,jednostavno nas hebe realizacija i sve dok je nebudemo imali bit ce patnja.Igru ko kaze da nemamo laze,ni danas nismo nadigrani,jesmo zijanili i nek smo ako vec nismo u stanju zabiti,glavni problem ovog Sarajeva,ako ova Benko sto prije ne zaigra i ako se ne pokaze pravim bit ce upitno i medju tri uci

Nije ovo nikakva razlika ako mi popravimo ovaj segment igre
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 28 sep 2014, 20:42, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

PeppermintSA
Kontakt:

Post Postao/la PeppermintSA » 28 sep 2014, 20:41

31-17 prekršaja u korist Lištice

Pametnom dosta. U ovakvoj utakmici da napraviš duplo manje faulova od protivnika pokazuje sve naše boljke.

Toronto
Kontakt:

Post Postao/la Toronto » 28 sep 2014, 20:42

ennis je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da ste pricu o "setanju ligom" napravili od ove skupine precijenjenih igraca.Ja sve kontam proradice ta masina,tek shvatih da vi nemate potreban kvalitet ni u SŠ ni na terenu.Pa ovaj Velkoski je strasno precijenjen igrac,Bilbija da ne pricam,Bandovic,Dzemo botovi,Dupovac nista posebno,Stojčev igra svoje utakmica.
Trecina prvenstva skoro prosla imate 7 bodova minusa za liderom,iako najbolje igrate ovaj dio prvenstva.Ako ovako nastavite...
ima ovdje normalnih ljudi koji pisu kao sto su hilmo, miki, sabinjo i jos par. prekucavanja je samo najavljivao rammstain,gangevil i jos par nikova njegova. da takve ne treba ni citati nego ga pustiti da supljira sam s sobom, a s ovim normalnim momcima uci u normalnu konverzaciju. smjena trenera u najgore vrijeme, smjena trenera koji nije imao poraza, kazu bez licence, pa sto si ga postavljo ako je bez licence ? apsurd nad apsurdima. sarajevo zavrsilo borbu za titulu kao sto pitic kaze okrenuti se kupu.

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 28 sep 2014, 20:42

miky_hz je napisao/la:Ma ja nista ovdje nebih pametovao puno niti osudjivao ikoga,jednostavno nas hebe realizacija i sve dok je nebudemo imali bit ce patnja.Igru ko kaze da nemamo laze,ni danas nismo nadigrani,jesmo zijanili i nek smo ako vec nismo u stanju zabiti,glavni problem ovog Sarajeva,ako ova Benko sto prije ne zaigra i ako se pokaze pravim bit ce upitno i medju tri uci

Nije ovo nikakva razlika ako mi popravimo ovaj segment igre
Kakvu smo to igru danas imali?? Da skupi 11 momaka sa ulice imali bi ovaku igru

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 28 sep 2014, 20:43

Kad ti je lijevi bocni najopasniji igrac u ekipi svaku tekmu onda znas koliko je sati.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

slavko njegus
Kontakt:

Post Postao/la slavko njegus » 28 sep 2014, 20:45

Nakon dosta vremena pogledao sam jednu utakmicu Sarajeva, prije svega da vidim sta nas ceka u kUpu dole... Mislm da nas ne ceka nista dobro, ali vi..??? Imate fakat dobrih igraca, imate protok igre, ali ovdje nesto debelo skripi... Mozda imate previse dobrih koji su sigurni u svoj status... Ne znam sta je razlog svemu ovome jer imate pare, imate navijace.
Samo ne mogu da vjerujem da vam mi ovakvi kakvi smo bjezimo 4 boda...

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 28 sep 2014, 20:46

I za kraj ću reći sljedeće. Kao prvo sekunde mi nije krivo radi poraza jer sam danas bio svijestan da će biti poraz. Kao drugo i najvažnije u narednim utakmicama ako rezultati budu loši posebno ovi rezultati s gostujućih utakmica (Sloboda, Željo, Zrinjski) lično ću prozvati i Ibrakovića koje je doveo pojedine šmrc igrače u FKS jer u slučaju loših rezultata protiv navedenih timova morati će i on po prvi put preuzeti određenu krivicu na sebe.
SRETAN BROJ - 1725

pitarSA
Kontakt:

Post Postao/la pitarSA » 28 sep 2014, 20:48

Jel mi se cini ili sam u par postova procitao komentar tipa titula cao. Pa jel mislite da ce ovo selo razbijenog tipa sto ga zovu Listica dobijat sve do kraja. Pogledajte samo tabelu i ekipe koje su u vrhu i bodovnu razliku sve je to tu i nista nije igubljeno. Sad malo o tekmi. najvise zamjeram igracima jer nemaju mooda a kvaltet je tu sto se i vidjelo. Vezni red veceras nije ni postojao i samim tim i nismo mogli dat gol. Prebili su nas posteno i ok nemozes nista al vrati mu. Bice to sve ok samo polako necemo valjda svaku tekmu iz jedinog udarca po golu primat golove.

extra
Kontakt:

Post Postao/la extra » 28 sep 2014, 20:48

pitic je napisao/la:I za kraj ću reći sljedeće. Kao prvo sekunde mi nije krivo radi poraza jer sam danas bio svijestan da će biti poraz. Kao drugo i najvažnije u narednim utakmicama ako rezultati budu loši posebno ovi rezultati s gostujućih utakmica (Sloboda, Željo, Zrinjski) lično ću prozvati i Ibrakovića koje je doveo pojedine šmrc igrače u FKS jer u slučaju loših rezultata protiv navedenih timova morati će i on po prvi put preuzeti određenu krivicu na sebe.
nemoj ga prozivati nasikiraće se

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 28 sep 2014, 20:49

Desole je napisao/la:Od onog Handzica nista
nemoj tako zajeban je on pravo, u listici pokazuje srednji prst iz autobusa :urnebes:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: adoado, kontra, Lecler, mire971 i 14 gostiju.