Mi smo u petak bili. Možda je to preko vikenda planulo haman sve, al eto

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
miki_92 je napisao/la: ma ja sam najvise dogurao do "De Rossi brade" ali i kao takav sam bio sumnjiv
Gdje gori?hodža je napisao/la:
Nek se jave oni sto su skoro pricali o maramicama za sakoeTreba mi jedan savjet.
Dok se ti javis, ja se snas'oMonolog je napisao/la:Gdje gori?hodža je napisao/la:
Nek se jave oni sto su skoro pricali o maramicama za sakoeTreba mi jedan savjet.
upravo takoBelminM23 je napisao/la:Clutch je napisao/la:miki_92 je napisao/la: ma ja sam najvise dogurao do "De Rossi brade"![]()
Harden i Raduljica style je bezze.
Ovako il bez brade, trećeg nema.
Istina, no obično ljudi gledaju samo bradu i kratke pantalone, nije im bitno da li je skinny ili nemiki_92 je napisao/la:tako ti je kad zivis na brdovitom balkanu Svetac![]()
koliko sam ja skont'o ne moze skinny jeans i vehabizam zajedno (moj slucaj), ne znam zasto me guraju u taj kos![]()
oni samo furaju one siroke tole
Sveti je napisao/la:
počeo sam s pivom hodat kroz komšiluk
Uđi u crkvu iz fazona jednom, i neće te prozivat višeBelminM23 je napisao/la:Sveti je napisao/la:
počeo sam s pivom hodat kroz komšiluk
E onda smo mi koji ne pijemo, najebali. Nema druge nego reći. Veh- Bi- Aj.
da nisi uzimo ovaj adidas neo, to je sto se tice kvaliteta onako bas dno adidasovoBelminM23 je napisao/la:Ma mi živimo u državi gdje je bitnije gledati druge nego sebe, mene iskreno ne zanimaju nešto drugi, šta rade i kako to rade, gledam svoje i tjt.
A nisam ni neki vjernik, Džamiju Bajramom posjećujem.
Kud ćeš dalje ovdje kad kažeš da ne piješ i ne psuješ (vjersko) odma kontaju ti neki vjernik, al neka ih nek priča narod.
da ne bude veliki off.
Valjajul mi patikice.
Ne znam, al meni su zanimljive što ovakvih ovdje još kod nikog nisam vidio, sve su na ovaj fazon, al ovakav materijal nisam upratio, ove patike nisu baš za svakakvog vremena i baš se moraju paziti jer su malo osjetljive, imaju te neke čudne kockice po sebi.. Pregledo sam sve radnje u Doboju u kojima se prodaje ovakva roba, ali nigdje nisam na iste naletio.AlfredBorden je napisao/la:
da nisi uzimo ovaj adidas neo, to je sto se tice kvaliteta onako bas dno adidasovo
Trenutno korisnika/ca: BaiMai, Goalgetter, jasmin10 i 9 gostiju.