BRAVO MARIO
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
-
Nerminovic
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
BRAVO MARIO

BRAVO MARIO
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Odlična igra, odbrana po običaju slabiji dio tima. Benatia opet u nekom grču što se ovih dodavanja tiče.
Čini mi se da je ovo bilo van 16.
100%Fustang je napisao/la:Čini mi se da je ovo bilo van 16.
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
- farinelli123
- Kontakt:
-
Nerminovic
- Kontakt:
- farinelli123
- Kontakt:
Nerminovic je napisao/la:Benatia
Ovo je prva utakmica koju pratim s njim u ekipi, i ne sviđa mi se ič kako se ponasa sa loptom u nogama, nista mi se ne dopada.
•
Bit će Mehdi dobar, ovo su mu prve utakmice u Bayernu, ne može odmah blistat'. Dobro poluvrijeme, teško probojan bunker, treba se čuvati kontri. Kako samo Muller hladno izvodi penale, čudo.Nadam se da će Lewy zabiti u nastavku, treba mu taj gol. 
- Omerbavarac
- Kontakt:
Igramo bolje ali CSKA je imao bolje prilike.
Presing je za svaku pohvalu.
Pep mora pojacati odbranu jer ce se gosti u drugom dijelu otvoriti.
Steta za onu kontru Gotzea najboljeg igraca prvog poluvremena.
Meho je strasan, osim onog trka Muse kojeg ne bi stigao niti jedan stoper na Svijetu.
Presing je za svaku pohvalu.
Pep mora pojacati odbranu jer ce se gosti u drugom dijelu otvoriti.
Steta za onu kontru Gotzea najboljeg igraca prvog poluvremena.
Meho je strasan, osim onog trka Muse kojeg ne bi stigao niti jedan stoper na Svijetu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Bayern@heart
- Kontakt:
loše prvo poluvrijeme mora ovo puno bolje. Jedan ovakav Cska pravi vise sansi od nas. Benatia i Dante kao štoperski par ne obecavaju puno po meni puno bi bolje bilo da su tu Boa i Benatia. I ova formacija sa trojicom pozadi nedaje rezultate velika je gužva u veznom redu.
Nadam se da će se trznuti ekipa u drugom poluvremenu
Nadam se da će se trznuti ekipa u drugom poluvremenu
- BavaracZenica
- Kontakt:
Ma Benatia je vrhunski vjerujte, samo sto ima malo problema da se afirmise, koja mu je ovo utakmica u Bayernu , druga ?
Mislim da mu treba dat malo vremena da igra, a onda cemo komentarisat, ne treba na prvu nista govoriti.. doci ce i on na svoje .
Neuer najbolji golman svijeta jos jednom dokazuje, Gotze super, Muller nekako bi covjek rekao kad mu naleti protivnicki igrac i zabije se u njega da ce izbit Mullera, ali ovaj nastavi trcat
koji lav
Samo da nema povreda i da sa jos jednim golom da ovo privedemo kraju, tipujem na Robbena
Mislim da mu treba dat malo vremena da igra, a onda cemo komentarisat, ne treba na prvu nista govoriti.. doci ce i on na svoje .
Neuer najbolji golman svijeta jos jednom dokazuje, Gotze super, Muller nekako bi covjek rekao kad mu naleti protivnicki igrac i zabije se u njega da ce izbit Mullera, ali ovaj nastavi trcat
Samo da nema povreda i da sa jos jednim golom da ovo privedemo kraju, tipujem na Robbena
FC Bayern !!!!!
- bavaracmujo
- Kontakt:
Hvala,
ma vidim da ga nespominjete pa reko da vidim kako napreduje.
Sto se tekme tice, mislim da je definitivno gece nas br1, roben odlican borben, miler isto tako, xabi maesto ove sinfonije, sve od njega krece, ostali manje vise solidni. Meha je jos sav u grcu al ipak dosta solidan, pretrca ga onaj mali musa al odlicno pa ga meha pusta svjetskom br1, nije pravio penal i karton, po meni inteligentan potez. Idemo do kraja jos 2 i masala!
ma vidim da ga nespominjete pa reko da vidim kako napreduje.
Sto se tekme tice, mislim da je definitivno gece nas br1, roben odlican borben, miler isto tako, xabi maesto ove sinfonije, sve od njega krece, ostali manje vise solidni. Meha je jos sav u grcu al ipak dosta solidan, pretrca ga onaj mali musa al odlicno pa ga meha pusta svjetskom br1, nije pravio penal i karton, po meni inteligentan potez. Idemo do kraja jos 2 i masala!
- Stefan Effenberg
- Kontakt:
Hajd' što Pep miješa svaku utakmicu nešto novo, nego nije mi jasno šta je vidio u Bernatu.
Momak nikako ne zaslužuje da bude standardni član prve postave. Igra već 3 mjeseca u Bayernu i sada je skupio već mnogo utakmica ali on i dalje igra kao i kad sam ga prvi put gledao.
Primi loptu, pa je vrati nazad, pa je primi pa opet nazad, pa onda eventualno prođe jednog igrača i umjesto da ide okomito odnosno da i dalje ide u dribling jer ima prostor pred sobom, ne, on stane i vrati je ponovno nazad. Da ne govorim kako bi svaki od nas imao bolji centaršut od njega. Da ne govorim o tome koliko puta on probije tu stranu a koliko puta ju probije Alaba.
Ma, kratko i jasno, razlika između Alabe i Bernata jeste ta da je Alaba za dvije klase bolji igrač.
Momak nikako ne zaslužuje da bude standardni član prve postave. Igra već 3 mjeseca u Bayernu i sada je skupio već mnogo utakmica ali on i dalje igra kao i kad sam ga prvi put gledao.
Primi loptu, pa je vrati nazad, pa je primi pa opet nazad, pa onda eventualno prođe jednog igrača i umjesto da ide okomito odnosno da i dalje ide u dribling jer ima prostor pred sobom, ne, on stane i vrati je ponovno nazad. Da ne govorim kako bi svaki od nas imao bolji centaršut od njega. Da ne govorim o tome koliko puta on probije tu stranu a koliko puta ju probije Alaba.
Ma, kratko i jasno, razlika između Alabe i Bernata jeste ta da je Alaba za dvije klase bolji igrač.
Alaba je trenutno klasu ispod Bernata sto se tice odbrane
Decko ce na kraju traziti da igra napadaca..
mene samo interesuje koliko ima zutih ukupno 
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
- Bayern@heart
- Kontakt:
Patimo se ovo postaje mučno gledati
nema ideje u igri.
-
Nerminovic
- Kontakt:
- Consigliere
- Kontakt:
Pep Guardiola aka Ubica napadacaNerminovic je napisao/la:Lewandowski nesto slab..
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Jako dosadno drugo poluvrijeme.
Previse nedefinisanih formacija u jednoj utakmici. 
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.