FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

BavaracZenica
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la BavaracZenica » 30 sep 2014, 18:54

Ma Benatia je vrhunski vjerujte, samo sto ima malo problema da se afirmise, koja mu je ovo utakmica u Bayernu , druga ?

Mislim da mu treba dat malo vremena da igra, a onda cemo komentarisat, ne treba na prvu nista govoriti.. doci ce i on na svoje .

Neuer najbolji golman svijeta jos jednom dokazuje, Gotze super, Muller nekako bi covjek rekao kad mu naleti protivnicki igrac i zabije se u njega da ce izbit Mullera, ali ovaj nastavi trcat :D koji lav :)

Samo da nema povreda i da sa jos jednim golom da ovo privedemo kraju, tipujem na Robbena :cool:
FC Bayern !!!!!

bavaracmujo
Kontakt:

Post Postao/la bavaracmujo » 30 sep 2014, 18:55

Hvala,
ma vidim da ga nespominjete pa reko da vidim kako napreduje.
Sto se tekme tice, mislim da je definitivno gece nas br1, roben odlican borben, miler isto tako, xabi maesto ove sinfonije, sve od njega krece, ostali manje vise solidni. Meha je jos sav u grcu al ipak dosta solidan, pretrca ga onaj mali musa al odlicno pa ga meha pusta svjetskom br1, nije pravio penal i karton, po meni inteligentan potez. Idemo do kraja jos 2 i masala!

Stefan Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Stefan Effenberg » 30 sep 2014, 18:55

Hajd' što Pep miješa svaku utakmicu nešto novo, nego nije mi jasno šta je vidio u Bernatu.

Momak nikako ne zaslužuje da bude standardni član prve postave. Igra već 3 mjeseca u Bayernu i sada je skupio već mnogo utakmica ali on i dalje igra kao i kad sam ga prvi put gledao.

Primi loptu, pa je vrati nazad, pa je primi pa opet nazad, pa onda eventualno prođe jednog igrača i umjesto da ide okomito odnosno da i dalje ide u dribling jer ima prostor pred sobom, ne, on stane i vrati je ponovno nazad. Da ne govorim kako bi svaki od nas imao bolji centaršut od njega. Da ne govorim o tome koliko puta on probije tu stranu a koliko puta ju probije Alaba.

Ma, kratko i jasno, razlika između Alabe i Bernata jeste ta da je Alaba za dvije klase bolji igrač.

Gigabyte
Kontakt:

Post Postao/la Gigabyte » 30 sep 2014, 19:09

Alaba je trenutno klasu ispod Bernata sto se tice odbrane ;) Decko ce na kraju traziti da igra napadaca..

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 30 sep 2014, 19:20

mene samo interesuje koliko ima zutih ukupno :lol:
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 30 sep 2014, 19:27

Patimo se ovo postaje mučno gledati :puke: nema ideje u igri.

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 30 sep 2014, 19:30

Lewandowski nesto slab.. :problem:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 30 sep 2014, 19:35

Nerminovic je napisao/la:Lewandowski nesto slab.. :problem:
Pep Guardiola aka Ubica napadaca :puke:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 30 sep 2014, 19:42

Jako dosadno drugo poluvrijeme.

suhi
Kontakt:

Post Postao/la suhi » 30 sep 2014, 19:46

Previse nedefinisanih formacija u jednoj utakmici. :eh:
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 30 sep 2014, 19:46

Bitno je dobit' tri boda. :kafa:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 30 sep 2014, 19:49

Katastrofa i pored vjerovatne pobjede uzasna igra. **** ovu igru u kojoj jedan od najboljih svjetskih napadača Lewandowski nema šut prema golu u čitavoj utakmici. Ovo postaje zabrinjavajuće u vezi Lewata kao da on smeta u sistemu ćelavca iz katalonije. Nakon citija mislio sam da će ekipa živnuti i igrati onako kako treba i pod vodstvom katalonca ali izgleda da od toga nema nista on i dalje forsira itu igru kao i prošle sezone. :crazy:

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 30 sep 2014, 19:50

Jedina reakcija iz ugla neutralnog posmatraca: :puke:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 30 sep 2014, 19:52

Ovaj Pep tacno ne zna izvuci protivnika koji igra bunker,pa pusti im malo daj im posjed **bo te on :facepalm:

Igracima svaka cast i cestitke na pobjedi,jednostavno nisu vise mogli protiv autobusa :thumbup:

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 30 sep 2014, 19:58

Bunkerisanje protiv Bayerna ne donosi rezultat, jos jednom potvrdjeno.
Ovi cim su krenuli malo naprijed odmah' smo stvorili nekoliko izglednih sansi.
Cilj ispunjen, 3 boda u dzepu idemo dalje.

Stefan Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Stefan Effenberg » 30 sep 2014, 19:58

Gigabyte je napisao/la:Alaba je trenutno klasu ispod Bernata sto se tice odbrane ;) Decko ce na kraju traziti da igra napadaca..
Sorry majstore, Bernat je dvije klase ispod Alabe u defanzivi i dvije klase ispod Alabe u ofanzivi. I to sam rekao još i preblago. ;)

Što se tiče ove utakmice kao i onih prije, mogu reći da igramo toplo-hladno. Kad čovjek pomisli to je to, sad idemo konačno igrati kako znamo i trebamo, onda opet jako loša utakmica kao ova sada. Ipak, bilo je dobrih utakmica u zadnje vrijeme.

Znam da nedostaje puno ozlijeđenih ali realno Pep i puno filozofira. Nema potrebe za tim.

Generalno, i u dobrim utakmicama, obrana nam je i dalje šuplja i to mi izgleda amaterski prema iza. Napredak ovdje ne vidim.

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 30 sep 2014, 20:01

Nek igramo lose ako igramo, drago mi je. Ispast cemo u osmini finala, Pep ce dobiti otkaz, doci ce Slomka, nema vise posjeda, onda cemo igrati atomski fudbal, bar 30 suteva, 15 u gol. Protivnik ce inati posjed ali nece moci opicati na gol. I sve cemo gaZiti. Svaka 3-4 razlike. Bez obzira srijeda subota, povrede, forma, godine.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 30 sep 2014, 20:03

Uspavali su me ovom igrom valjda će biti bolje u narednim utakmicama.Previše Pep mjenja igrače i sistem iz utakmice u utakmicu nekad izgledaju izgubljeno na terrenu.

Šteta što Muller ne iskoristi šansu 1 na 1 sa golmanom i umjesto da puca na gol on dodaje loptu. :facepalm: Treba reći da ga je Benatia sjajno izbacio u gol šansu. :cool:
Zadnja izmjena: Saurman, dana/u 30 sep 2014, 20:04, ukupno mijenjano 1 put.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 30 sep 2014, 20:04

anelbavarac je napisao/la:Bunkerisanje protiv Bayerna ne donosi rezultat, jos jednom potvrdjeno.
Ovi cim su krenuli malo naprijed odmah' smo stvorili nekoliko izglednih sansi.
Cilj ispunjen, 3 boda u dzepu idemo dalje.
Kako ne donosi, ljudi da su imali malo bolju završnicu bilo bi ako ne X onda otvorenija i napetija utakmicu ...

Vala ovaj ih nauči dodavati se, sitne pasove ... Vrijeme bi bilo da ih nauči i presing "luđački", kad Bayern izgubi loptu izgleda mi sve to klimavo i pitam se šta bi bilo da su bolji igrači na drugoj strani ...
Zadnja izmjena: thulkazal, dana/u 30 sep 2014, 20:04, ukupno mijenjano 1 put.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 30 sep 2014, 20:04

Bodovi su bodovi i to je ono zbog cega se i igra nogomet.
Bayern je bio sasvim dovoljno dobar, bas onoliko koliko je trebalo.

Meni se jedino ne svidja petljanje pred golom, ostalo je sve na nivou.

Idemo lagano u nova osvajanja! :thumbup:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.