zato neka vam ovo bude pouka za iduci prelazni rok.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Proći će još nekoliko stoljeća dok se neko približu klubu koji kako ti kažeš sramoti Španiju.Saurman je napisao/la:dokad cete sramotiti Spaniju a....
ljepo si to rekao druze ,samo ne shvatam neke navijace malih klubova tipa ,,chelsea, da se rugaju realu njih nigdje 100 godina nije bilo i sada se nesto ko kurce .Virtu4l je napisao/la:Proći će još nekoliko stoljeća dok se neko približu klubu koji kako ti kažeš sramoti Španiju.Saurman je napisao/la:dokad cete sramotiti Spaniju a....
Primera liga ne zivi od rezultata Reala od 1945..cinjenica je da gube bodove zadnjih 6 godina i da nema Barse izgubili bi ono 4 mjesto lige prvaka..tu cu dodati osvajace kupa uefa Valenciu I Sevillu dva put..i mojne mi o istoriji svega ti..Virtu4l je napisao/la:Proći će još nekoliko stoljeća dok se neko približu klubu koji kako ti kažeš sramoti Španiju.Saurman je napisao/la:dokad cete sramotiti Spaniju a....
ne brini za koficjent Primera je druga i jako blizu Englezima za Prvo mjestoSaurman je napisao/la:Primera liga ne zivi od rezultata Reala od 1945..cinjenica je da gube bodove zadnjih 6 godina i da nema Barse izgubili bi ono 4 mjesto lige prvaka..tu cu dodati osvajace kupa uefa Valenciu I Sevillu dva put..i mojne mi o istoriji svega ti..Virtu4l je napisao/la:Proći će još nekoliko stoljeća dok se neko približu klubu koji kako ti kažeš sramoti Španiju.Saurman je napisao/la:dokad cete sramotiti Spaniju a....
ne znam sta ce mu tim pun zvjezda posavdjat ce se djabe..postat ce sebicni svi su oni navikli da budu glavniMukiol je napisao/la:Cuj sad 70 miliona za Ronija...tobejarabi volim real, al fakat nije humano unistavaju fudbal sa ovakvim cijenam...ccccc
Mukiol je napisao/la:Cuj sad 70 miliona za Ronija...tobejarabi volim real, al fakat nije humano unistavaju fudbal sa ovakvim cijenam...ccccc
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.