Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la calcio » 12 mar 2010, 19:50

ehhh da ste ljetos pored Kake, Ronalda i ostalih jos kupili Davida Villu, Maicona, Gerrarda, Pata, Riberyja, Rooneya, Messija, Xavija, i jos par velikih zvijezda.... ovo vam se nebi desilo.
zato neka vam ovo bude pouka za iduci prelazni rok. :D

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 12 mar 2010, 20:24

Ovaj mi se klip svidza :lol:

[youtube][/youtube]

He got no money in the bank !

250 :lol:

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 12 mar 2010, 21:29

[youtube][/youtube]

Presebican je. Otpustiti ovo smece ODMAH!!! :lol:

Trebao je dati pas za Ronalda, ali je isto tako i Ronaldo trebao da njega uposli kad je dao gol. Razlika između njih dvojice je samo to sto je Ronaldov sut prosao, a Higuainov nije. Ipak, on je napadac i uvijek ce ici na to da zabije gol prije nego sto ce dati pas. Malo ih je danas koji su nesebicni. Rooney mi jedini pada napamet. Sjecam se prosle sezone utakmice protiv Arsenala kad su Park, Rooney i Ronaldo istrcali kontru. Rooney je mogao ici sam na gol i vjerovatno zabiti, ali se odlucio na pas koji je bio mnogo pametniji i sigurniji od suta. Da je Higuain pogodio, nista se ne bi pricalo, ali sad je potrebno zrtveno jagnje, zato i ova pompa oko njega. Valjda ce Perez biti glup dovoljno da ga pusti u neki ozbiljan tim. Klasa od napadaca. S Rooneyem bi bio kao prst i nokat. Cak ni u Benzemu ne sumnjam. Stvar je u tome sto su na pogresnom mjestu trenutno.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 12 mar 2010, 22:47

slika
#divovi

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 12 mar 2010, 22:49

Našeg naboljeg igrača otpustiti ni za Shreka ono je on morao zabiti,ali **** sekunde dijele to
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 13 mar 2010, 02:37

e moj kaka propo si ko žeton otkad si prešo u real, nemaš ni za taksi :lol:
[youtube][/youtube]
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 13 mar 2010, 02:41

hahahaha, extra klip :lol:

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 13 mar 2010, 04:51

Pa gdje je njegov auto? Jel ima auto uopste? :? A covjek sigurno nije imao kesa, sve same kartice. :mrgreen:

Jbt, od gola Pjanica, na ovom topicu se desio masovni exodus. :lol:
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 13 mar 2010, 09:19

Ronaldo na treningu napao Higuaina jer mu nije dodao

Da si mi dodao najmanje dvije lopte, koje si mogao, nikada ne bi ispali od Lyona - dobacio je Cristano Ronaldo Argentincu Higuainu na treningu nakon ispadanja od Francuza.

- Daj prestani - odgovorio mu je Argentinac Higuain, nakon čega su se počeli naguravati. Portugalac smatra da mu je Higuain trebao dodati u 27., kada su njih dvojica zajedno jurišala na gol 'lavova', i 58. minuti, kad su bili tri na tri s obranom gostiju, dok je još bilo 1-0 za Madriđane.
FK Pjetlovi

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 13 mar 2010, 09:43

Saurman je napisao/la:dokad cete sramotiti Spaniju a.... :?
Proći će još nekoliko stoljeća dok se neko približu klubu koji kako ti kažeš sramoti Španiju.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 13 mar 2010, 10:55

Jos se sad svadjaju. Jedan ih bosanac naceo, a mogao bi ih drugi u nedelju dotuci kako su krenuli :)
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 13 mar 2010, 11:17

ja sma pisao na temi lige prvaka i napisao jedan poduzi post zasto po meni se desilo ovo realu, i da ne pisem ponovo , saoda kazem kratko imate pogresnog trenera, mislim doabr trener ali nije on dorastao da ostvari jedan tako veliki zacrtani cilj , jer kakoja znam niko nije osovojio na svom stadionu lp-a, znao sam od kad je doos za trenra da on to ne moze, treba neko tu ko ce ronaldu kmezonji opaliti kakav samar, i ostalim uamzenim, pa jeste vi geldali njihove treninge i ponasanje njihove na treningu pogotov ronalda, pa to je smijesno, ja sam se toliko iznerviro, da momci nolko para mogu imati a nako s eponasati kao kaki balavci, pogotov ronaldo, onako djecije kmezenje i ponasanje, katastrofa

ne znam kako su njega mogli staviti za trenera, to je isto kao da si uzo milion marak i samo ih bacio u more kad si nakon nolko pojacanja doveo trenera koji nije dorastao tome
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

FC Barcelona _Ado
Kontakt:

Post Postao/la FC Barcelona _Ado » 13 mar 2010, 11:31

Virtu4l je napisao/la:
Proći će još nekoliko stoljeća dok se neko približu klubu koji kako ti kažeš sramoti Španiju.
ljepo si to rekao druze ,samo ne shvatam neke navijace malih klubova tipa ,,chelsea, da se rugaju realu njih nigdje 100 godina nije bilo i sada se nesto ko kurce . :lol: :roll:
Visca El Barca !

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 13 mar 2010, 11:43

Virtu4l je napisao/la:
Primera liga ne zivi od rezultata Reala od 1945..cinjenica je da gube bodove zadnjih 6 godina i da nema Barse izgubili bi ono 4 mjesto lige prvaka..tu cu dodati osvajace kupa uefa Valenciu I Sevillu dva put..i mojne mi o istoriji svega ti..
1974---1975---1976---2001---2013---2020

FC Barcelona _Ado
Kontakt:

Post Postao/la FC Barcelona _Ado » 13 mar 2010, 11:46

Saurman je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
Primera liga ne zivi od rezultata Reala od 1945..cinjenica je da gube bodove zadnjih 6 godina i da nema Barse izgubili bi ono 4 mjesto lige prvaka..tu cu dodati osvajace kupa uefa Valenciu I Sevillu dva put..i mojne mi o istoriji svega ti..
ne brini za koficjent Primera je druga i jako blizu Englezima za Prvo mjesto ;)
Visca El Barca !

Mukiol
Kontakt:

Post Postao/la Mukiol » 13 mar 2010, 11:48

Cuj sad 70 miliona za Ronija...tobejarabi volim real, al fakat nije humano unistavaju fudbal sa ovakvim cijenam...ccccc :?
mB!

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 13 mar 2010, 11:50

Mukiol je napisao/la:Cuj sad 70 miliona za Ronija...tobejarabi volim real, al fakat nije humano unistavaju fudbal sa ovakvim cijenam...ccccc :?
ne znam sta ce mu tim pun zvjezda posavdjat ce se djabe..postat ce sebicni svi su oni navikli da budu glavni :?
bolje nek dovede Navasa ;)

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 13 mar 2010, 11:53

Real da bi parirao BLAUGRANI je pokupovao gotov sve sto se moze kupiti Kaka Ronaldo Alosno Benzema itd..a ispadate od četveroligasa u kupu 4:0 onda liga prvaka pa nije Lyon velesila ili mozda jest za vas..a jos se nove kupovine najavljuju od ludog Pereza Ribery Villa Maicon Rooney Navas...mozete lahko pod stecaj :D
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 13 mar 2010, 13:43

Mukiol je napisao/la:Cuj sad 70 miliona za Ronija...tobejarabi volim real, al fakat nije humano unistavaju fudbal sa ovakvim cijenam...ccccc :?

a i mene nervira :evil: fuj
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

senoRA
Kontakt:

Post Postao/la senoRA » 13 mar 2010, 13:49

Jedno je evidentno Real ima prejaku ekipu.....sada samo treba dovesti trenera tipa Murinja koji ce uvesti red i poraditi na pametnijem nacinu igre....po mome misljenu....a ovo za Roonija mislim da je spekulacija....sve se danas radi kao bi se naudilo ugledu nekog tima :?

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.